Stavgang - motion som medicin

Klampenborg
Optager løbende
Stavgang

Undervisningen begynder med opvarmning og træning af den korrekte teknik, hvorefter der er fælles stavgang i parken. Underviseren instruerer deltagerne i, hvor lange stavene bør være og viser, hvordan den korrekte længde måles. Deltagerne medbringer egne stave, som skal være justerbare. Undervisningen foregår på små hold og underviseren tilpasser øvelserne til den enkelte deltagers fysiske formåen og behov.

For at kunne deltage i undervisningen skal man være ”handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne”.

Dyrehaven
Ved "Den røde port"
2930 Klampenborg

29-10-2018 kl. 09:00
Birgitte Dath
Stavgang - motion som medicin

GigtSkolen
2000 Frederiksberg
E: kontor@gigtskolen.dk

Spansk for begyndere - let øvede

29-10-2018
Optager løbende
På dette kursus arbejder vi med avisartikler om aktuelle emner. Du får mulighed for at øve dig i læseforståelse og mundtligt spansk på et mellemhøjt niveau. Desuden arbejder vi lidt med grammatik for at udvikle kompetencer med det spanske sprog på en balanceret måde. Der arbejdes meget med sproget gennem forskellige samtaler. For kurset gælder det dog, at successen er betinget af lærerens og elevens indsats.

Institut for Blinde og Svagsynede
Rymarksvej 1

29-10-2018 kl. 17:40
Brahim Talibi
Mødelokale 2

SUKA
2860 Søborg
E: suka@suka.dk

Sådan får du dit barn til at sove

01-11-2018
Hellerup
Helen Lyng Hansen, der er kendt fra netsundhedsplejerske.dk og forfatter til bestselleren ”Sådan får du dit barn til at sove”, giver nødhjælp til trætte forældre og viser vejen til at få sovende, trygge børn - og til selv at få lukket øjnene.
Kunsten er at forstå dit lille barns søvnmønster, udviklingstrin og behov for tryghed. Når du forstår det, ved du også, hvorfor det ikke hjælper bare at lukke døren og sige godnat. Helen vil give facts om børns søvn og udvikling, som gør det lettere at forstå og tackle søvnproblemerne og hun vil rådgive om, hvordan man kan håndtere forskellige konkrete problemstillinger.
Foredraget er krydret med videocases fra forskellige småbørnsfamilier og der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål.
Familieskolens barselsforedrag er målrettet forældre på barsel, men andre interesserede er naturligvis også velkomne til at deltage. Stemningen er afslappet og børnevenlig, så der er plads til børn, der skal spise, pusles, trøstes osv.
Det foregår i Øregårdssalen på Gentofte Hovedbibliotek. Der er en hyggelig café på biblioteket, hvor du kan spise før eller efter foredraget. Der er gratis parkering og det er i gå afstand fra Hellerup Station.

Gentofte bibliotekerne
Ahlmanns Allé 6

01-11-2018 kl. 11:00
Helen Lyng Hansen
Øregårdssalen

LOF FAMILIESKOLEN
2840 Holte
E: familieskolen@lof.dk

Systemvedligehold Windows 10

16-11-2018
10:00 Fredag
Hellerup
Driller computeren? Er det blevet tid til oprydning?
Vedligehold af Windows er vigtig for at få computeren til at fungere optimalt. Vi afprøver diskoprydning og diskdefragmentering, og vi ser på opdatering af installerede programmer. Vi laver også sikkerhedskopiering/filhistorik, fx på eksterne medier, og vi ser endvidere på ’sky-lagring’. Du kan lære at gemme Windows 10-installationen på en usb-nøgle til evt. senere geninstallation.
Vi kan også se på, hvordan du fjerner programmer, som du enten selv har installeret, eller som er ’kommet af sig selv’. Skadelige programmer fra internettet er i dag en stor sikkerhedsudfordring. Derfor er det vigtigt at beskytte sig. De indbyggede sikkerhedsfunktioner i Windows bliver præsenteret, og vi kan hente yderligere sikkerhedsprogrammer via internettet.
Medbring egen computer med Windows 10.
Kursusmateriale ca. 35 kr.

Hellerup Stationsbygning
Ryvangs Alle 79 B, 1.