Optager løbende
Bassintræning er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og funktionspåvirket. Vandets bærende evne giver dig større bevægelighed og du kan lave øvelser, som du ellers ikke kan på land. Samtidig øger vandmodstanden din muskelstyrke, balance, koordinationsevne og kropsbevidsthed.
Undervisningen varetages hovedsagelig fysioterapeuter og psykomotoriske terapeuter.
For at kunne deltage i undervisningen skal man være ”handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne”. Det vil sige at man på grund af en fysisk eller psykisk skavank har svært ved at træne på et almindeligt hold af samme type.

22-10-2019 kl. 13:30

Vævning

Hellerup
Optager løbende
Vævning er et spændende og fascinerende gammelt håndværk. På kurset væves bl.a. på rammevæve. Man kan eksempelvis væve tørklæder, tasker, viskestykker, pudestof, og større ting som plaider og stof til beklædning. Væveundervisningen tager udgangspunkt i den enkelte deltager, så man efter eget ønske kan få lært de forskellige teknikker og opsætning af væven. Du får hjælp til montering af færdige produkter.

Institut for Blinde og Svagsynede
Rymarksvej 1
2900 Hellerup

24-10-2019 kl. 16:00
Linnea Karoline Holck
Tekstilværksted
199816

SUKA
2860 Søborg
E: suka@suka.dk

Vangede Kirke - Arkitektur og udsmykning

11-12-2019
Gentofte
Vangede Kirke blev indviet i 1974 og er tegnet af den danske arkitekt Johan Otto von Spreckelsen, der blev verdensberømt med sin nye triumfbue Arche de la Défense i Paris. Keramikeren Tue Poulsen deltog i udformningen af alter, kors, døbefont og prædikestol. Vangede Kirke er bygget af røde teglsten, som er typisk i dansk middelalder-kirkearkitektur. Alligevel får kirken et klart modernistisk udtryk ved sit vandrette betontag, der afslutter facaden foroven.

Vangede Kirke
Vangedevej 50