Vævning

13-12-2018
Optager løbende
Vævning er et spændende og fascinerende gammelt håndværk. På kurset væves bl.a. på rammevæve. Man kan eksempelvis væve tørklæder, tasker, viskestykker, pudestof, og større ting som plaider og stof til beklædning. Væveundervisningen tager udgangspunkt i den enkelte deltager, så man efter eget ønske kan få lært de forskellige teknikker og opsætning af væven. Du får hjælp til montering af færdige produkter.

Institut for Blinde og Svagsynede
Rymarksvej 1

13-12-2018 kl. 16:00
Linnea Karoline Holck
Tekstilværksted

SUKA
E: suka@suka.dk

Verdens dans for unge og voksne - byd din indre danser op til dans

14-12-2018
16:00 Fredag
Optager løbende
Kom at få rørt din krop til den dejligste musik fra hele verden . Her vil du under kyndig guidance af vores nye underviser (som er uddannet i New York på Juilliard skolen), lege med friheden i bevægelsesformer indenfor de contemporary genrer. Vi vil pulserer i Jazz genren. Vi vil mærke house, og med smil på læben finde ud af; hvad det vil sige at tage os tid til at mærke efter dansenes forunderlighed .Gennem en behagelig opvarmning, hvor vi mærker vores fødder, cirkler i vores hofter, ryster vores skuldre, nikker med nakken , smidiggør vi langsomt ryggen, finder glæden ved at bevæge os. Vi opnår at give slip på det holdte og til at danse sammen med andre frit i et rum hvor der er tid til den enkelte. Alt sammen foregår i en dejlig atmosfære, hvor rammerne er sat i et trygt og glædesfyldt atmosfære. Musikken vil være varieret indenfor genrerne R&B, Funk, afrobeat,jazz, dupstep såvel som worldmusik. Vi vil lade os ryste, svaje klappe, stampe pulserer, smile og danse, smelte og strække vores led, men først og fremmest vil vi have det rigtig godt, hyggeligt og sjovt. Afslutningsvis slapper vi af. Dette hold er helt nyt! Det henvender sig til alle fra 16 til 40 år . Der kræves ingen forudsætninger andet en lysten til at bevæge sig og lysten til at deltage danse og være sammen.

Institut for Blinde og Svagsynede
Rymarksvej 1

14-12-2018 kl. 16:00
Birgitte Skands
Gymnastiksal

SUKA
E: suka@suka.dk

Optager løbende
Bassintræning er en effektiv og skånsom træningsform. Vandets bærende evne giver dig større bevægelighed og du kan lave øvelser, som du ellers ikke kan på land. Samtidig øger vandmodstanden din muskelstyrke, balance, koordinationsevne og kropsbevidsthed.
Træningen består af rolige og kontrollerede bevægelser, og øvelserne tilpasses den enkeltes formåen, så skader og overbelastning undgås. Det er en ideel træningsform for personer med problemer i fx ryg, hofter, led eller muskler.
Det varme vand virker smertelindrende og derfor er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og funktionspåvirket i en sådan grad, at almen træning ikke er mulig.
Undervisningen varetages hovedsagelig af fysioterapeuter, afspændingspædagoger eller mensendieck-lærere.
For at kunne deltage i undervisningen skal man være ”handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne”.

08-01-2019 kl. 13:30

Violin

28-01-2019
Hellerup
Drømmer du om at spille i strygekvartet, strygeorkester eller symfoniorkester? Violinen kan bruges i næsten alle ensembler. Vi arbejder med nodelæsning, strøgteknik, klang, intonation, rytmik, melodispil og sammenspil. Alle niveauer. Repertoire fra populær, klassisk og rytmisk musik.
Der er 2-3 deltagere pr. hold.
Ved 3 deltagere udvides tiden.

Hellerup Stationsbygning
Ryvangs Alle 79 B, 1.

28-01-2019 kl. 18:00
Paulina Storbacka
Hellerup Stationsbygning

FOF København
1799 København V
E: adm@fofkbh.dk

Veje til det gode seniorliv

27-02-2019
Charlottenlund
Kom og deltag i 4 nærværende og dialogbaserede foredrag med Anne Kirstine Eriksen.
Er du lige begyndt dit seniorliv? - Måske har du for nylig stoppet dit arbejdsliv? Overgangen fra arbejdsliv til seniorliv kan være ret så udfordrende, for der er ingen enkel opskrift på, hvordan man skaber det gode seniorliv. Og som det gælder i alle livets forhold, er det en god idé at forberede sig, så man selv kan bestemme, hvad der skal ske, og på den måde stadig være "direktør" i sit eget liv. Gennem foredragene vil du blive mere bevidst om dine behov og ressourcer, og hvad du har lyst til, så du får mest ud af din seniortilværelse, en tilværelse hvor livskvaliteten skal være i absolut topklasse.

Charlottenlund Stationsbygning
Stationspladsen 2

27-02-2019 kl. 10:00
Anne Kirstine Eriksen
Salen

AOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Vangede set gennem Dan Turélls øjne

02-05-2019
Gentofte
Inspireret af Dan Turèlls "Vangede Billeder" går vi en tur rundt i Vangede. Landsbyen, som blev til en villaby, der i dag er landskendt igennem sine bysbørn Dan Turèll, Benny Andersen og Stig Møller. En del af Gentofte kommune, men alligevel sig selv. Landsbyens gårde led en hård skæbne og blev revet ned - fremskridtet kom til Vangede. Lyngbyvejen delte Gentofte kommune i to - den rigtige side blev Gentofte og Vangede blev den forkerte. Her voksede et arbejder- og middelklassekvarter op i kontrast til "den anden side". På turen kommer vi rundt om både Vangede kirke, Nymosen og Vangede Fort.

Vangede Kirke
Vangedevej 50