Vævning er et spændende og fascinerende gammelt håndværk. På kurset væves bl.a. på rammevæve og mindre skaftevæve. Man kan eksempelvis væve tørklæder, viskestykker, pudestof, og større ting som plaider og stof til beklædning eller tasker. Væveundervisningen tager udgangspunkt i den enkelte deltager, så man efter eget ønske kan få lært forskellige teknikker og opsætning af væven. Der pålægges monterings- og materialeudgifter direkte til underviseren.

Institut for Blinde og Svagsynede
Rymarksvej 1
2900 Hellerup

15-04-2021 kl. 16:00
Linnea Karoline Holck
Tekstilværksted
209839

SUKA
2860 Søborg
E: suka@suka.dk

På dette hold er der afspænding på land i 45 minutter og efterfølgende træning i varmtvandsbassin i 45 minutter.
Bassintræning er en effektiv og skånsom træningsform. Vandets bærende evne giver dig større bevægelighed og du kan lave øvelser, som du ellers ikke kan på land. Samtidig øger vandmodstanden din muskelstyrke, balance, koordinationsevne og kropsbevidsthed.
Træningen består af rolige og kontrollerede bevægelser, og øvelserne tilpasses den enkeltes formåen, så skader og overbelastning undgås. Det er en ideel træningsform for personer med problemer i fx ryg, hofter, led eller muskler.
Det varme vand virker smertelindrende og derfor er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og funktionspåvirket i en sådan grad, at almen træning ikke er mulig.
Undervisningen varetages hovedsagelig af fysioterapeuter, afspændingspædagoger eller mensendieck-lærere.

20-04-2021 kl. 12:45

E: kontor@gigtskolen.dk

Bassintræning er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og funktionspåvirket. Vandets bærende evne giver dig større bevægelighed og du kan lave øvelser, som du ellers ikke kan på land. Samtidig øger vandmodstanden din muskelstyrke, balance, koordinationsevne og kropsbevidsthed.
Undervisningen varetages hovedsagelig fysioterapeuter og psykomotoriske terapeuter.
For at kunne deltage i undervisningen skal man være ”handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne”. Det vil sige at man på grund af en fysisk eller psykisk skavank har svært ved at træne på et almindeligt hold af samme type.

20-04-2021 kl. 13:30

20-04-2021 kl. 14:10

20-04-2021 kl. 14:50

20-04-2021 kl. 15:30

20-04-2021 kl. 16:10

15-04-2021 kl. 14:10
Victoria Nerozia

15-04-2021 kl. 14:50
Victoria Nerozia

16-04-2021 kl. 13:15
Helle Hein

16-04-2021 kl. 14:00

16-04-2021 kl. 14:45

16-04-2021 kl. 15:30

Varmtvands bassintræning- M/K
Træn din krop uden belastning i varmtvandsbassin og få styrke, kondition, bevægelighed og balance – samt smil på læben.
Træningen foregår i varmtvandsbassin, hvilket virker smertelindrende og gør, at du kan lave bevægelser, som du ellers ikke kan på land. Alle muskler bliver trænet og smidiggjort og varmtvandsbassin træning er fantastisk til at træne stabilitet og balance.

Strandlund (Bassin)

12-05-2021 kl. 13:30
Helle Hein
Strandlund (Bassin)
2119427

FOF Nordsjælland
E: fof@fof-gentofte.dk

Værksted – tegning og maleri
Vær med på værkstedet!
Oplev glæden ved den skabende proces sammen med andre kombineret med en god individuel vejledning.
Kurset er fleksibelt og individuelt. Kursisterne arbejder med selvvalgte tegne - og maleprojekter. Du forfølger dine egne ideer, men mangler du inspiration, finder vi i fællesskab frem til dit projekt. Undervisningen, som er knyttet til kurset, udfoldes som temaer, der oftest vælges i fællesskab.
Kurset henvender sig til de let-øvede og de øvede, som ønsker at udfolde og udvikle deres kreativitet i en dynamisk sammenhæng.
Vi arbejder med kul, blyant, akvarel og akryl.
Hvis du ønsker yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til underviser på tlf: 31271956 eller email: tegneogmaleskole@gmail.com

FOF Huset
Ordrupvej 60