Optager løbende
Bassintræning er en effektiv og skånsom træningsform. Vandets bærende evne giver dig større bevægelighed og du kan lave øvelser, som du ellers ikke kan på land. Samtidig øger vandmodstanden din muskelstyrke, balance, koordinationsevne og kropsbevidsthed.
Træningen består af rolige og kontrollerede bevægelser, og øvelserne tilpasses den enkeltes formåen, så skader og overbelastning undgås. Det er en ideel træningsform for personer med problemer i fx ryg, hofter, led eller muskler.
Det varme vand virker smertelindrende og derfor er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og funktionspåvirket i en sådan grad, at almen træning ikke er mulig.
Undervisningen varetages hovedsagelig af fysioterapeuter, afspændingspædagoger eller mensendieck-lærere.
For at kunne deltage i undervisningen skal man være ”handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne”.

23-10-2018 kl. 13:30

Vævning

Hellerup
Optager løbende
Vævning er et spændende og fascinerende gammelt håndværk. På kurset væves bl.a. på rammevæve. Man kan eksempelvis væve tørklæder, tasker, viskestykker, pudestof, og større ting som plaider og stof til beklædning. Væveundervisningen tager udgangspunkt i den enkelte deltager, så man efter eget ønske kan få lært de forskellige teknikker og opsætning af væven. Du får hjælp til montering af færdige produkter.

Institut for Blinde og Svagsynede
Rymarksvej 1
2900 Hellerup

25-10-2018 kl. 16:00
Linnea Karoline Holck
Tekstilværksted

SUKA
2860 Søborg
E: suka@suka.dk

Verdens dans for unge og voksne - byd din indre danser op til dans

16:00 Fredag
Hellerup
Optager løbende
Kom at få rørt din krop til den dejligste musik fra hele verden . Her vil du under kyndig guidance af vores nye underviser (som er uddannet i New York på Juilliard skolen), lege med friheden i bevægelsesformer indenfor de contemporary genrer. Vi vil pulserer i Jazz genren. Vi vil mærke house, og med smil på læben finde ud af; hvad det vil sige at tage os tid til at mærke efter dansenes forunderlighed .Gennem en behagelig opvarmning, hvor vi mærker vores fødder, cirkler i vores hofter, ryster vores skuldre, nikker med nakken , smidiggør vi langsomt ryggen, finder glæden ved at bevæge os. Vi opnår at give slip på det holdte og til at danse sammen med andre frit i et rum hvor der er tid til den enkelte. Alt sammen foregår i en dejlig atmosfære, hvor rammerne er sat i et trygt og glædesfyldt atmosfære. Musikken vil være varieret indenfor genrerne R&B, Funk, afrobeat,jazz, dupstep såvel som worldmusik. Vi vil lade os ryste, svaje klappe, stampe pulserer, smile og danse, smelte og strække vores led, men først og fremmest vil vi have det rigtig godt, hyggeligt og sjovt. Afslutningsvis slapper vi af. Dette hold er helt nyt! Det henvender sig til alle fra 16 til 40 år . Der kræves ingen forudsætninger andet en lysten til at bevæge sig og lysten til at deltage danse og være sammen.

Institut for Blinde og Svagsynede
Rymarksvej 1