If you can read and understand the following in English without problems (there may be several words you don’t know), then this class is for you. Perhaps you make mistakes when you speak? Everyone makes mistakes.
Would you like to speak like an American or Englishman? Absolute perfection is not as important as a more precise understanding- and a better use of the English language- with an improved and growing vocabulary. You will learn a very modern and everyday use of English, including popular slang, dialect, etc.
This is a fun and highly effective course for students who wish to do more than just brush up their English conversation… but instead improve greatly in a relaxed and informal atmosphere.
Each week we will read together and discuss a new and interesting text- sent by email- that you will have read at home. Each text is created by the teacher for this specific class.
The texts will be about anything and everything. However, the focus is never upon the always changing- and varied- subject matter but the vocabulary used within the texts.
A highly effective method- unique to this class and teacher- will be used to help students learn (and remember) new words, every session. Students will learn up to 250 new words- of their own choice- taken from the texts during a season.
Grammar happens... but learning many new words, saying them correctly and feeling more comfortable in your spoken, conversational English is of far greater importance.
David is a native English speaker. English is primarily spoken in class.
E-mail adress needed.

12-10-2022 kl. 17:00

E: gladsaxe@aof.dk

If you can read and understand the following in English without great difficulty (beyond some words), then this class is for you. Perhaps you make mistakes when you speak?  Everyone makes mistakes.
Would you like to speak like a native American or Englishman? Absolute perfection is not what we are after but rather precise understanding and correct usage with an improved and continually growing vocabulary.
You will encounter a very modern and everyday use of English, including popular slang, dialect, common idiomatic expressions, etc.
This is a fun and highly effective course for students who wish to do more than simply brush up their English and conversational skills… but rather expand upon them greatly in a relaxed and informal atmosphere.
Each week we will read together and discuss a new and interesting text- sent by email- that you will have read at home. Each text is originally created by the teacher for this specific level.
The texts will be about... well... nearly anything. However, the focus is never upon the continually changing- and widely varied- subject matter but rather the vocabulary used within the texts.
A highly effective method- unique to this class and teacher- will be employed to assist students in learning and remembering new and challenging vocabulary every session.  Students will learn up to 250 new words- of their own choice, taken from the texts- during a season.
Grammar occasionally happens... but learning many new words, correct pronunciation and developing a growing confidence in your spoken, conversational English is of far greater importance.
David is a native English speaker. English is primarily spoken in class.
E-mail is needed.

12-10-2022 kl. 19:00

E: gladsaxe@aof.dk

David is a native English speaker. English is primarily spoken in class. E-mail adress needed.

Byens Hus
Hellerupvej 24
2900 Hellerup

13-10-2022 kl. 09:30
Tekstil

AOF Gentofte
E: gladsaxe@aof.dk

Kurset er for dig, der gerne vil lære engelsk, men har svært ved at læse og stave.
Måske har du lært lidt engelsk i skolen, men vil gerne starte igen.
Vi starter fra bunden med hverdags engelsk og går langsomt frem i takt med kursisternes behov. Du får et basisordforråd og vi fokuserer på at tale engelsk. Der tages hensyn til den enkelte i undervisningen, som forgår på små hold. Vi kigger bl.a. på oversættelsesapp til mobilen og finder små engelsk tekster på nettet til at øve derhjemme.
Det hele foregår i en hyggelig, afslappet atmosfære.

Vangede Stationsbygning
Vangedevej 143
2820 Gentofte

13-10-2022 kl. 15:45
Annelise Christensen
Sproglokale
2252083

AOF Gentofte
E: gladsaxe@aof.dk

Du kan forstå små hverdagsord og sammenhængen i korte beskeder og small talk. Kort sagt, du taler et rimeligt engelsk, men kunne godt bruge et større ordforråd samt mere rutine og sikkerhed. Det kan dette kursus afhjælpe. Fokus er på at udvide ordforrådet, bedre sætningskonstruktioner og øge sikkerheden i talesproget. Via samtale får vi styr på grammatikken, så sproget bliver mere flydende. Målet er at kunne klare sig godt på engelsk i arbejds- og hverdagssituationer samt på rejser.
Vi arbejder med New Headway systemet suppleret med bøger og noveller på et moderne, nutidigt engelsk.
Undervisningen foregår i en tryg, afslappet og uformel atmosfære da det giver basis for den bedste læring.
Hjemmearbejde ca. 2 timer om ugen. Underviser: Mst (Cantab)Maya Korlas-Martin.

13-10-2022 kl. 17:00
Maya Korlas-Martin