Get qualified, professional help in a highly unusual art class where anything is possible: all themes and techniques, realistic or abstract, any and all media...every imaginable approach.
Do it your way – but learn how to do it better!
This is a class for artists who genuinely wish to improve, while also developing a unique, personal- and sophisticated- voice. For everyone- beginners and advanced.
David is a professional international artist and has a lifetime of personal experience. He has taught various art related courses at the highest level for many years, internationally.

Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kongens Lyngby

06-10-2022 kl. 18:30
David Isenberg
billedkunst

AOF Lyngby
E: gladsaxe@aof.dk

Get qualified, professional help in a highly unusual art class where anything is possible: all themes and techniques, realistic or abstract, all media...every imaginable approach. Do it your way – but learn how to do it better! This is a class for artists who genuinely wish to improve, while also developing a unique, personal- and sophisticated- voice.  For everyone- beginners and advanced. David is a professional artist and has a lifetime of personal experience.  He has taught various art related courses at the highest level for many years, internationally. Teaching will be held in easy-to-understand English. Translations into Danish whenever needed. Students may speak Danish if they prefer.

Byens Hus
Hellerupvej 24

07-10-2022 kl. 09:30
David Isenberg
Træ/metal

AOF Gentofte
E: gladsaxe@aof.dk

Terapeut og forfatter Jytte Vikkelsøe kortlægger den romantiske kemis mysterium og giver dig svar på hvorfor vejen til det liv, du længes efter, altid går gennem jeres mest fastlåste konflikter. Det tager kun en femtedel sekund at aktivere de 12 hjerneområder, der hensætter os i en svimlende forelskelsesrus. Men nøjagtig hvad, der skal til for at aktivere disse 12 hjerneområder… hvad, der får Amor til at løfte buen og affyre sin pil, så to hjerter begynder at slå i samme takt, er der endnu ikke rigtig givet noget overbevisende bud på. Hvorfor vækker ét menneske straks vores romantiske interesse, mens et andet fuldt ud ligeså interessant og charmerende menneske efterlader os romantisk uberørte – og det til trods for at vedkommende opfylder lige så mange af de egenskaber og kvaliteter, vi håber på at finde i en romantisk partner? Hvorfor ham? Hvorfor hende?

Gentofte Hovedbibliotek
Ahlmanns Allé 6

07-11-2022 kl. 19:00
Jytte Vikkelsoe
Øregårdssalen

AOF Gentofte
E: gladsaxe@aof.dk

OBS! Interesseliste.  Hold oprettes løbende v. 2/3. - delt.
I stedet for at nedskrive notater, huskesedler, kalenderaftaler og tlf. nr.
på papir, kan der indtales på et notatapparat, Fx Milestone og Victor Stream.
Der arbejdes med brugen af de forskellige funktionstaster og udnyttelse af
apparatets muligheder, navigering, redigering, strukturering af de indtalte
notater samt evt. at kunne overføre daisybøger fra PC. Se mulighed for
tilmelding ovenfor.