Yoga i Skuldelev

21-01-2019
Yoga for alle
Yoga skaber balance i krop og sind og giver fysisk og psykisk velvære. Yoga giver energi og løser op for spændinger og stress og øger kropsbevidstheden.
Undervisningen er baseret på Hatha-yoga lige fra det bløde og blide til det mere dynamiske og kraftfulde, som styrker, optræner og smediggøre din krop. Der arbejdes med åndedræt, øvelser, meditation og afspænding der alt sammen er med til at stimulere vores indre organer og kirtler samt får nervesystemet til at falde til ro.
Der stilles IKKE krav til fysisk præstation, men det drejer sig om at opleve og nyde hvert øjeblik i bevægelsen- og i højeste grad om at lytte til kroppens signaler.

Skuldelev Skole
Sølvkærvej 8
Skuldelev

21-01-2019 kl. 17:00
Birgitte Rostoch
Gym.salen

Yoga i Skuldelev

21-01-2019
Yoga for alle

Skuldelev Skole
Sølvkærvej 8
Skuldelev

21-01-2019 kl. 18:45
Birgitte Rostoch
Gym.salen

23-01-2019
Yoga for alle!
Når du dyrker yoga får du skabt balance og ro i krop og sind.
Du får et øget velvære ved, at du får større kropsbevidsthed, bedre åndedrætsfunktion, større smidighed og styrke i muskler og led.Yogastillingerne stimulerer også nerver og organer. Kort sagt: hele kroppen har glæde af yoga.
Stillingerne/øvelserne veksler mellem stræk, styrke og smidighed samt afspænding og åndedrætsøvelser.
Du guides roligt igennem stillingerne og du udfører øvelserne i samspil med dit åndedræt. Du kommer til at lave masser af forberedende småøvelser samt klassiske yogastillinger.
Nøgleord i undervisningen er ro og nærvær.
Der sluttes altid med en dejlig afspænding.

Fritids Centret
Nyvej 7

23-01-2019 kl. 15:00
Gitte Hovmand
Fritidscentret

23-01-2019
Yoga for alle!
Når du dyrker yoga får du skabt balance og ro i krop og sind.
Nøgleord i undervisningen er ro og nærvær.
Der sluttes altid med en dejlig afspænding.

Fritids Centret
Nyvej 7

23-01-2019 kl. 16:45
Gitte Hovmand
Fritidscentret

YOGA - forlængelse

18-02-2019
Frederikssund
Hatha yoga - blid og god motion.

Hatha yoga omhandler primært de klassiske yogastillinger, altså den fysiske del af yogaen. Denne form har til formål at skabe balance i kroppen, men også i sindet. Få bedre styr på din krops måde at reagere på og få lært nogle øvelser, som kan give dig en bedre hverdag. Gennem yogaens legemsøvelser, kombineret med åndedrætsøvelser, får du på en effektiv, men blid måde, styrket, strakt og smidiggjort din krop. Hver undervisningsgang afsluttes med afspænding og kort meditation.
Undervisningen er en hjælp til selvhjælp. Der stilles ikke krav til fysisk præstation, men det drejer sig om at opleve og nyde. Fællesskabet og humoren er også en vigtig del af denne oplevelse.

Du vil opleve, at spændinger, stress og småskavanker påvirkes positivt, og at du både fysisk og psykisk får større ro og velvære - og dermed mere overskud i hverdagen. Alle kan deltage. Medbring tæppe og underlag. Påklædning: letsiddende tøj.

Frederikssundhallen
Kalvøvej