Du som er i himlen - os der er tilbage "Den dag verden gik i stå"

19-11-2018
Frederikssund
Foredrag Du som er i himlen - os der er tilbage - " Den dag verden gik i stå".
Livet efter at have mistet med Pernille og Poul Offersen.
Far og datter/søsters historie om hvorledes man finder plads og glæde i livet efter at have miset en af sine dyrebareste, her Kennie Offersen 18 år, søn og storebror.
Baggrunden findes i 4 unge menneskers alt for tidlige død, en kold vintermorgen den 26. februar 2012, hvor glatføre og et vejtræ stod i vejen for dem. Et forsøg på at udbrede hvad der sker hos os mennesker, der bliver udsat for så voldsom en oplevelse.
Dette er historien om hvad der skete og de valg, vi - far og søster -har truffet i livet her efter.
Vi vil interagere med de fremmødte, så det er forventeligt, vi kommer helt under huden.
Bogen: Du som er i himlen - os der er tilbage, kan købes efter foredraget. Den vil også være tilgængelig i boghandelen.
LOF afholder 2 foredrag om dagen på henholdsvis Frederikssund Gymnasium og på Frederikssund Handelsskole for eleverne der. Om aftenenafholdes dette foredrag for andre unge og forældregenerationen.

Frederikssund Handelsgymnasium - K Nord
Heimdalsvej 1

19-11-2018 kl. 19:00
Pernille Offersen
Kantinen
182007

E: frederikssund@lof.dk

Dekorationer og arrangementer jul - kreativitet med kogler og mos

25-11-2018
10:00 Søndag
Frederikssund
På dette søndagshold skal vi hygge os og være kreative med kogler og mos. Vi skal lave årets julearrangementer/dekorationer med naturens materialer.
Medbring alle mulige forskellige slags kogler. Mange af hver. Medbring de lys du ønsker at anvende. Køb eller find de mosser der findes i dit nærområde/ i skoven. Underlag/skåle eller hvad du ønsker til at bygge dekorationer på, 3-4 stk.
Kate Balle medbringer modeller og forslag, du kan arbejde ud fra.
Husk af medbrige en saks, kniv og bidetang. Ekstra mateialer kan købes hos underviseren.

Ådalens Skole
Kornvænget 4

Søndag
25-11-2018 kl. 10:00
Kate Balle
Billedkunst bygning E

Dogmebroderiets lyksaligheder

26-01-2019
Frederikssund
OBS! Ændret dato fra 23.3. til 26.1.2019.
Opgaverne i workshoppen/kurset tager udgangspunkt i nogle af de dogmeregler, der er brugt på de udstillede værker fra udstillingen "Hvem sagde broderi?" på Greve Museum.
Hvem kender ikke det at sidde med et tomt stykke hvidt papir/hvidt stykke stof, hvor alt er muligt og gå helt i ”sort”. Man kan ikke altid bare lige ryste idéerne ud af ærmet. Hvor skal man begynde, og hvad er det man gerne vil opnå.
DERFOR er altid godt med regler. Ud fra nogle få dogmeregler kan man hurtigt komme i gang med sit broderi. På denne workshop udsættesdu for 5 forskellige opgaver. Der arbejdes kun i sort og hvidt. Dette for at det ikke skal "forstyrre", og der skal bruges en masse tid på at tage stilling til farver. Det kan man arbejde videre med, når man er kommet hjem.
Da alle arbejder med de sammefarver og identiske materialer, vil der forhåbentligt opstå en vis synergieffekt. Det er utrolig "sjovt", at se hvor forskellige resultater, der kommer ud at det.
Kursisterne skal medbringe deres ”værktøjskasse” med: Broderisaks, kanvasnåle/broderinåle med spids, broderiramme der passer til dit stofs størrelse, skitseblok, blyant, målebånd og en tus til opmærkning. Noget hvidt eller råhvidt hør eller bomuldslærred (ikke tyndt), 5 stk.. i 15x15 cm eller et stykke hvor der er plads til de 5 firkanter og SORT og kun sort Amagergarn.
Se mere om udstillingen påfacebook: Hvem sagde broderi? eller på Instagram: Hvemsagdebroderi
Har du spørgsmål til undervisningen, er du velkommen til at kontakte Lisbeth.

Sprogcenter Nordsjælland
Løgismose 2, 1.