Julehygge og kreative hænder! Du laver dine egne dørkranse til hjemmet. Du får masser af tips af Tina W. til, hvordan dine dørkranse bevarer friskheden julemåneden igennem. Lille hold med max. 8 deltagere. Kurset afholdes i Tina W.s julepyntede lokale i forlængelse af gårdbutikken. Da der kun er plads til 8 på kurset, skal du være hurtig med at tilmelde dig, hvis du vil sikre dig en plads.

01-11-2021 kl. 18:30

E: frederikssund@lof.dk

Voksen-barn keramikkursus. Kom og få nogle hyggelige timer sammen med dit barn/barnebarn/niece, hvor I fordyber jer i en kreativ proces med ler.

På dette kursus har I mulighed for f.eks. at lave en lille figur eller kop hver eller at arbejde på et fælles projekt, hvor proces og samarbejde er i fokus.
Vi arbejder med forskellige teknikker, og der vejledes individuelt. Vejledning af børnene prioriteres højst.Når I har lavet jeres ting, skal I dekorere med begitning (indfarvet ler), som males på.
Større børn og voksne må gerne prøve at glasere, og ellers glaserer underviser keramikken med transparent glasur, hvorefter keramikken brændes en sidste gang, før den er klar til afhentning i god tid inden jul.

Der bliver ikke mulighed for at dreje på dette kursus. Hver deltager må max anvende 1/2 kg ler, hvilket giver mulighed for fordybelse.

Kursusplanen:
- Søndag den 7. november Kl. 11-14. Vi bygger vores fine keramikting.
- (Frivilligt) Mandag den 15. november kl. 14-16. Vi glaserer vores ting. Hvis ikke I møder op her, vil underviser glasere jeres ting.
- Mandag den 22. november kl. 19-19:45. I afhenter jeres færdige værker. Her må man gerne sende en stedfortræder.

Børn kan deltage fra 5 år og skal være ledsaget af en voksen. Du
skal tilmelde dig selv og efterfølgende sende en mail til frederikssund@lof.dk med
barnets navn og fødselsdato. Ellers står barnet ikke på holdet!
1. barn er gratis. Et ekstra barn koster 125 kr.
Ved tilmelding kræves accept fra forældremyndighedsindehaver. Dette kan gøres
ved, at der sendes en mail til skolelederen på frederikssund@lof.dk
GAVEIDÉ TIL BARN: Brug evt. workshoppen som gave til et barn, der gerne vil
tilbringe tid sammen med dig.
Prisen dækker undervisning/instruktion samt materialer til både voksen og barn.

Falkenborgskolen
Ved Kirken 1

07-11-2021 kl. 11:00
Trine Schnell Nielsen
Billedkunstlokalet, bygning F

E: frederikssund@lof.dk

Ren julehygge og masser af julelækkerier på dette kursus. Du får professionelle tips fra bager og konditor Jutta - og I bruger råvarer i høj kvalitet. Vi bager og
laver konfekt 4 mandag aftener i træk i november. Noget af det kan fryses, lige til at tage op til jul. Det vil dufte af jul i køkkenet, og du
får opskrifter og kager med hjem. Hvis du gerne vil tilmelde dig med dit barn, skal barnet være fyldt 15 år. På du og dit barn skal i så fald tilmeldes til Almen pris.

Falkenborgskolen
Ved Kirken 1

08-11-2021 kl. 18:00
Jutta Pallesgaard
Skolekøkkenet, bygning F
212062

08-11-2021 kl. 18:30

E: frederikssund@lof.dk

Julehygge og flotte adventskranse! Du laver din egen adventskrans til hjemmet: Du får masser af tips af Tina W. til, hvordan din adventskrans bevarer friskheden julemåneden igennem. Lille hold med max. 8 deltagere. Kurset afholdes i Tina W.s julepyntede lokale i forlængelse af gårdbutikken. Da der kun er plads til 8 på kurset, skal du være hurtig med at tilmelde dig, hvis du vil sikre dig en plads.

15-11-2021 kl. 18:30

17-11-2021 kl. 18:30