Julemindfullness og wellness m. olier

30-11-2019
Frederikssund
Optager løbende
Du skifter i mellem 2 workshops. Julemindfulness workshoppen er der fokus på, at finde inde ro og blive i nuet. Du vil blive guidet igennem kroppen og få metoder til at styrke din kropsbevidsthed og evne til at være tilstede i nutiden og slippe bekymringer om fortid og fremtid. I workshoppen med olier vil du opleve, hvordan du med æteriske olier og urter kan få hjælp til at slappe af og stimulerer nervesystemet til at falde til ro. Du vil få de bedste metoder til at pleje din kropog der vil være vejledning i, at sammensætte olier og urter til dit behov. Alle workshops er ment som hjælp til selvhjælp. Der vil være mulighed for at afprøve øvelser og debattere og stille spørgsmål. Målet er, at du går hjem med metoder, du kan implementere i din hverdag.

Vi slutter af med debat, kaffe og te

Dof Center krop og bevægelse
Østergade 30 N.

30-11-2019 kl. 10:00
Johanna Gadgaard
Undervisnings sal
2,5

DOF Center for krop og bevægelse
E: centerforkrop@gmail.com

Jul med kogler og mos - større børn er velkomne

08-12-2019
10:00 Søndag
Frederikssund
Medbring alle muligeforskellige slags kogler, mange af hver. Køb eller find de mosser, der findes i dit område. Der skal også bruges 3-4 skåle/vaser, samt de lys, du ønsker. Af disse dejlige naturmaterialer vil du blive inspireret til at skabe årets dejligste julearrangementer.
Alle materialer kan også bestilles, som pakke, hos Kate, tlf. 40 52 82 60
Større børn fra 10 år kan deltage i følge med en voksen, som har kendskab til blomsterbinding/at lave dekorationer.
Barnet skal også tilmeldes.Ved tilmelding kræves accept fra forældremyndighedsindehaver på e-mail til frederikssund@lof.dk
Husk af medbrige en saks, kniv og bidetang.

Ådalens Skole
Kornvænget 4