Lev med gigt

04-10-2019
16:00 Fredag
Optager løbende
På denne workshop gennemgår vi de forskellige gigtformer og hvordan du kan afhjælpe gener i hverdagen. Du vil fåinspiration til,hvordan du kan afhjælpe smerte gennem træning og mindfulness. Vi gennemgår kosten, vitamin/mineraler ogde gode fedtsyrers betydning for kroppen og hvordan du kan styrkemuskler og led gennem sund kost og afhjælpe smerter. Workshoppen tager udgangspunkt i hvordan du styrker kroppen bedst muligt oghjælp af sund kost, træningog mindfullness.
Vi slutter af med te og kaffe og der ligges op til debat.

Dof Center krop og bevægelse
Østergade 30 N.

04-10-2019 kl. 16:00
Johanna Gadgaard
Undervisnings sal
2,5

DOF Center for krop og bevægelse
E: centerforkrop@gmail.com

Lertøjs workshop for børn og voksne - julegaveværksted

23-11-2019
Frederikssund
Tilbring nogle hyggelige timer med dit barn, barnebarn eller din niece/nevø.

Vi laver vores eget julepynt eller smykker, en lille kop m.m. Mulighederne er mange.
Under workshoppen underviser og hjælper Trine jer, så I får nogle fine produkter ud af det. Vi har både hvidt, rødt og sort/brunt ler, samt flere fine lerfarver.

Børn kan deltage fra 5 år og skal være ledsaget af en voksen. Du skal tilmelde dig selv og efterfølgende sende en mail til frederikssund@lof. med barnets navn og fødselsdato. Ellers står barnet ikke på holdet! 1. barn er gratis. Et ekstra barn koster 125 kr.
Ved tilmelding kræves accept fra forældremyndighedsindehaver. Dette kan gøres ved, at der sendes en mail til skolelederen på frederikssund@lof.dk
GAVEIDÉ TIL BARN: Brug evt. workshoppen som gave til et barn, der gerne vil tilbringe tid sammen med dig.
Prisen dækker undervisning/instruktion, materialer til både voksen og barn, saftevand, og at Trine glaserer og brænder jeres ting for jer. De færdige ting afhentes inden juleferien,efter nærmere aftale med underviser Trine Schnell Nielsen,
så de kan bruges som julegaver.

Ådalens Skole
Kornvænget 4

23-11-2019 kl. 11:00
Trine Schnell Nielsen
Billedkunst bygning E
192511

LOF Frederikssund
E: frederikssund@lof.dk

Lertøjs workshop for børn og voksne - julegaveværksted

24-11-2019
11:00 Søndag
Frederikssund
Tilbring nogle hyggelige timer med dit barn, barnebarn eller din niece/nevø.

så de kan bruges som julegaver.

Ådalens Skole
Kornvænget 4