Foredrag: Flere penge på kontoen - tak!

19-02-2019
Frederikssund
Foredraget henvender sig primært til kvinder: Ved du, hvad du bruger dine penge på? Ved du, hvor meget du har tilbage på kontoen, når de faste udgifter er betalt? Er sommerferien, julegaverne eller næste fest i familien uforudsete udgifter?

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående såkom med til foredrag om, hvordan du sætter dig i førersædet af din økonomi og få flere penge på kontoen.

Vi arbejderhelt konkret med, hvordan du får overblik over din økonomi, dine udgifter og i sidste ende får flere penge på kontoen, som du kan bruge præcis, som du ønsker. Vi arbejder med:

• Reality tjek – Vi gennemgår, hvordan du nemmest kan danne dig et overblik over de steder, hvor du bruger flest penge bl.a. ved hjælp af apps og netbank.
• Budget over rådighedsbeløb. Vi præsenterer et - for mange ukendt – koncept, som omhandler, hvordan du kan budgettere med de variable udgifter og ikke kun de faste udgifter, som man typisk ser i banken.
• Minimer dine udgifter. Vi viser både spare tips, og hvordan vi kan undgå at sætte os i de situationer, som typisk vil være, der hvor vi bruger for mange penge.
• Til slut giver vi input til, hvordan du kan bruge pengene der, hvor de skaber mest glæde. Pengene i sig selv er i bund og grund ikke det endelige mål.Det handler om, at vi skal bruge dem på en måde, som kan hjælpe os til det liv, vi ønsker – og dermed opnå økonomisk frihed.

Bag foredragene står to kvinder, der brænder for at bryde tabuet omkring penge, følelser og forbrug. På trods af indkomster i den høje ende kender vi udmærket følelsen af, at pengene forsvinder mellem hænderne på en. Vi har derfor begge været gennem en proces, hvor vi har arbejdet med alle de følelser og dårlige vaner, der er forbundet med penge og forbrug. Vi har i dag sat os forrest i bussen af vores økonomi – i dag er det os, der styrer vores penge og ikke omvendt. Og i dag har vi begge kunder, som vi rådgiver om penge og økonomi.
Se også foredrag med holdnr. 182006.

19-02-2019 kl. 19:00
Britt Lyndgaard Nielsen
Mødelokalet
191004

Foredrag: The Beatles

06-03-2019
Frederikssund
En nostalgisk aften i selskab med "The Beatles" - The Beatles var en af de mest indflydelsesrige musikgrupper nogensinde.
Torben James Jensen kommer og fortæller om den udødelige og banebrydende gruppe The Beatles - historier omkring deres udvikling, musikafspilning fra forskellige koncerter blandt andet liveindspilning fra den store koncert i Tokyo.
Torben er i besiddelse af en stor viden samt en kæmpe samling fotos med The Beatles. Han overtog i 1967 over 6.000 billeder, og samlingen er siden vokset til ca. 20.000 fotos. Han fortæller om egne oplevelser og om sine besøg i Liverpool i 2014 og 1015, hvor han blev endnu klogere på historien bag The Beatles - John, Ringo, George og Paul.
Der vises filmklip, og vi håber også på, at kunne krydre aftenen med en liveoptræden med en sang eller to fra The Beatles store repertorie.
Er du Beatles fan, så mød op til en hyggelig aften i musikkens og historiens tegn.

06-03-2019 kl. 19:00
Torben James Jensen
Salen
191001

Foredrag: Livet er også til dig, Martin! - en bog om mobning

03-04-2019
Mobberi - set i børnehøjde
Hvordan oplever et barn at blive udsat for mobning?
Hvilke tanker gør et barn sig, når det er sat udenfor fællesskabet?
Hvordan påvirker det et barn at være udstødt, alene, svigtet?
Med afsæt isin nye roman “Livet er også til dig, Martin”, forsøgerLars Ringholmat give et bud på, hvordan børn oplever mobningen.
Det er historien om 11-årige Martin, der i 5. klasse skifter til en ny skole.
En skole hvor han ikke føler sig tilpas, og hvor han oplever, at han ikke er en del af fællesskabet.
Beretningen er udelukkende set og fortalt fra Martins perspektiv. Hvordan hans liv slår en dramatisk kolbøtte, og hvordan det kommer til at påvirke resten af hans skoletid.
Og måske resten af hans liv?
Beretningen foregår i 1970’erne og giver samtidig et indblik i et Danmark for snart så længe siden. Et årti, der på en og samme tid ligger uendeligt fjernt fra nutiden og alligevel, med væsentlige lighedspunkter.
Dengang som nu var mobning etdramatisk problem for mange danske skolebørn. Hvert femte barn i dagens Danmark bliver udsat for mobning. Til trods for, hvad der er blevet brugt af ressourcer siden 1970’erne, på at komme det til livs.

03-04-2019 kl. 19:00
Lars Ringholm