Undertøjssyning

02-03-2019
Frederikssund
Vi begynder kurset med en gennemgang af forskellige materialer, så man har et godt grundlag for at vælge det helt rigtige til sin bh. Derefter kigger vi på opsyede modeller, for at få en fornemmelse af, hvad man kunne tænke sig at sy. Når man har valgt model og materialer, starter det egentlige arbejde.
Man begynder med at tegne sit mønster op, klippe modellen ud i de valgte materialer, og så går man i gang med at sy. Det er en forudsætning for et godt resultat, at man er fortrolig med at sy på symaskine. Undervejs bliver der undervist i relevante teknikker somf.eks. påsyning af elastik, tubebånd osv., alt efter hvad der er brug for.

Der er en del ting, som det er en god ide at medbringe:
Blyanter
Mønsterpapir
Tegnetrekant eller lineal
Knappenåle
Papirsaks
Skarp stofsaks
Lille skarp og spids saks
Opsprætter, som der selvfølgelig ikke bliver brug for
Symaskinenåle – tynde til strækstof
Sytråd i forskellige farver, alt efter hvilke farver man kunne tænke sig at sy i
Ud over det medbringerMerete Hansenmaterialer af forskellig slags til videresalg. Dette omfatter også bøjler, som kan være lidt af en jungle at købe uden at kunne prøve.

Sprogcenter Nordsjælland
Løgismose 2, 1.

02-03-2019 kl. 10:00
Merete Hansen