03-09-2019

2019-400

04-09-2019
Frederikssund
Patchwork for begyndere og øvede. Undervisningen foregår ved individuel vejledning, hvilket giver dig mulighed for at lave præcis det, du ønsker. Der er ikke tale om egentlig klasseundervisning, men forskellige teknikker gennemgås efter behov.

Vi syr f.eks. grydelapper, tehætter, dækkeservietter, tasker og små og store quilts.

Patchwork kan godt være moderne. Gitte viser eget arbejde til inspiration og underviser i traditionelt patchwork på maskine og i amerikansk håndsyning, syning på amerikansk frysepapir, håndquiltning, maskinquiltning og freestyle quiltning efter behov, samt applikationer m.m. Du lærer også teknikker, der gør, at du kan sy patchwork på en nemmere måde.
Farvelære og komposition indgår som en del af undervisningen.

Du er velkommen, hvad enten patchwork er nyt for dig, eller du har syet passioneret i flere år. På holdene vægtes det sociale samvær højt i form af pauser med brød (efter aftale) og hyggesnak.

04-09-2019 kl. 16:45
192465

04-09-2019

04-09-2019 kl. 19:35
192466

05-09-2019
Plej dit bevægeapperat i varmt vand både M og K,

Bassinerne i Slangerup Idrætscenter er under renovering i perioden maj 2017 til december 2018.
Derfor har vi arrangeret at dette kursus kan følges i Frederikssund svømmehal.
Det sker i tiden fra d. 29/8-2017 til udgangen af november måned.
Herefter fortsætter kurset i Slangerup Idrætscenter fra 1. uge i december måned.

05-09-2019 kl. 13:30
2019-401

05-09-2019

05-09-2019 kl. 14:15
2019-402

08-09-2019
09:30 Søndag

08-09-2019 kl. 09:30
192467

E: frederikssund@lof.dk

Plej din krop med Gotved gymnastik

11-09-2019
Slangerup
På dette hold vil vi arbejde med at styrke kraft og skabe muskeltonus:

Vi har fire forskellige muskelstyrker-
Afhængigt af hvor længe du arbejder, og hvor meget belastning du bruger: udholdende og maksimal. og afhængigt af hvilken type af muskelkontraktion du arbejder med: dynamisk (koncentrisk-forkortning muskelfibre, excentriskforlængelse muskelfibre) og isometrisk (statisk).

At øge bevægelighed: Det er samtidig vigtigt, at musklerne på begge sider af etled er lige stærke og udspændte.

At stimulere livsfunktionerne: Kontinuitetstræning (aerob, længere distancer),
Intervaltræning (Anaerob, skifter mellem arbejds- og hvileperioder).
Hastighedsbestemt øgning af stimulation i indre organer.

At stabilisere: Vi arbejder med store muskelgrupper og led som holder kroppen i balance og stabilitet, reflekssystemer beskytter os mod overbelastning.
Harmonisering af åndedrættet: Åndedrættet er en naturlig funktion, som ilter vores krop, på grund af denne funktion eksisterer vi. Og det sker i vores indre, det er livets puls, som en vandmand trækker det sig ind og udvider lungerne.

Slangerup Bibliotek
Kongensgade 18

11-09-2019 kl. 09:00
Daniel Hugo Olivares González de de Caldas
Gymnastiksal
2019-404

29-09-2019
09:30 Søndag

29-09-2019 kl. 09:30
192468

Porcelæns workshop

09-11-2019
Frederikssund
Workshop for voksne, der gerne vil prøve at arbejde i det smukke hvide porcelænsler.
Der kan arbejdes med pladeteknik, blondetryk, modellering og andre spændende teknikker, hvor du kan fremstille f.eks. fyrfadsstager, julepynt, smykker eller espressokopper.
Under workshoppen underviser og hjælper Trine jer, så I får nogle fine produkter ud af det.
Hver deltager får udleveret op til to kg rigtig fin porcelænsler, som er inkluderet i prisen. Hvid transparent porcelænsler “Audrey Blackman”. Vi brænder til ca. 1260 *C, hvor porcelænet bliver kridhvidt og får lidt transparens. Hvis ønsket glaseres med flot blank, transparent, vandtæt og ridsefast glasur på en eller to sider.
Trine er uddannet keramiker fra Kunstakademiets Designskole på Bornholm i 2013 og har tidligere undervist i visuel kommunikation og i keramik. Du får fælles introduktion og individuel vejledning på dine projekter.
Max. 8 deltagere.
Prisen dækker undervisning/instruktion, materialer,og at Trine glaserer og brænder jeres ting for jer.
De færdige ting afhentes inden juleferien, så de kan bruges som julegaver, efter nærmere aftale med underviser Trine Schnell Nielsen.

Ådalens Skole
Kornvænget 4