Lider du af senfølger eftercovid-19? Så er dette hold skræddersyet til dig.
Nyeste forskning viser at mange covid-ramte døjer med senfølger i form af nedsat muskelstyrke og udholdenhed, muskelsmerter, træthed, ændret lugtesans samt koncentrationsbesvær.
På dette hold fokuserer vi på de udfordringer du har og arbejder på at genopbygge kroppens funktionsniveau og udholdenhed. Holdet indeholder elementer af konditions-, styrke-og lugtetræning samt afspændingsøvelser.
Med specifik træning kan du øge din muskel- og lungefunktion og din kondition vil forbedres. Gennem særlige øvelser for lugtesansen træner vi hjernen til at genkende velkendte dufte for at styrke/genopbygge lugtesansen.
Træningen foregår31-32 ° varmt vand.

For at kunne deltage i undervisningen skal man være ”handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne”.

Frederikssund Ny Svømmehal
Bonderupvej 2

07-12-2021 kl. 15:00
Rikke Hjorth
Børne- og øvelsesbassin
6,3

Gigtskolen
2000 Frederiksberg
E: kontor@gigtskolen.dk

Patchwork for begyndere og øvede. Undervisningen foregår ved individuel vejledning, hvilket giver dig mulighed for at lave præcis det, du ønsker. Der er ikke tale om egentlig klasseundervisning, men forskellige teknikker gennemgås efter behov.Vi syr f.eks. grydelapper, tehætter, dækkeservietter, tasker og små og store quilts.Patchwork kan godt være moderne. Gitte viser eget arbejde til inspiration og underviser i traditionelt patchwork på maskine og i amerikansk håndsyning, syning på amerikansk frysepapir, håndquiltning, maskinquiltning og freestyle quiltning efter behov, samt applikationer m.m. Du lærer også teknikker, der gør, at du kan sy patchwork på en nemmere måde.Farvelære og komposition indgår som en del af undervisningen.Du er velkommen, hvad enten patchwork er nyt for dig, eller du har syet passioneret i flere år. På holdene vægtes det sociale samvær højt i form af pauser med brød (efter aftale) og hyggesnak.Materialer kan købes eller skaffes på kurserne.

09-01-2022 kl. 09:30

12-01-2022 kl. 17:00