Optager løbende
Pilates gør forskellen, men for at få det optimale ud af metoden, "nemlig at opbygge i stedet for at nedbryde" skal du have tålmodighed.
Du skal sigte efter, at udføre hver bevægelse i øvelsen med fuld koncentration og bevidsthed omkring åndedrættet. Sammen med de 5 andre grundprincipperdannes øvelsens helhed. For at nå til denne helhed vil det gå lidt langsomt i starten.
Vi arbejder bl.a. med Fysio Flow, et fantastisk træningsystem,der arbejder med kroppens bindevæv, kroppens fascier - med det formål at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem.

Smidighed

- giver en god kropsholdning til hele rygsøjlen, til hele muskelkorsettet (bl. a. mavemuskler)

Vejrtrækning

- bedres hver for sig og gør os samlet psykisk stærkere til f. eks. at håndtere stress.

22-10-2018 kl. 15:35

Optager løbende
Vi arbejderbl.a. med Fysio Flow, et fantastisk træningsystem,der arbejder med kroppens bindevæv, kroppens fascier - med det formål at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem.

22-10-2018 kl. 17:20

22-10-2018 kl. 19:00

Portræt. Tegn og mal

25-10-2018
Frederikssund
Optager løbende
Med struktureret vejledning af en erfarenportrætkunstner, vil I blive i stand tilat tegne et flot portræt af dit barn, kæreste, mor eller husdyr. Med tips og enkle teknikker klarer du opgaven, selvom du aldrig harhaft enblyant i dine hænder. Efter de indledende tegneøvelser. går vi videre med at male portræt - med akryl eller olie.
Materialer:Godt kvalitets tegnepapir. Blyanter med forskellige blødhed ( H, B, 2B, 4B, 6B), En god kopi i A4 af foto af enperson eller etdyrsom du vil tegne. Jeg har også to gipshoveder, som du kan tegne efter.
Underviseren er erfaren og aktivkunstner og portrætmaler som er uddanet i Moskvas Kunst Akademi og Danmarks Designskole.http://portraetter.dk/portraetter/ Xenia var en de 18 udvalgte kunstnere, der deltogiDR1 programmet "Danmarks bedste portrætmaler". Stort tillykke til Xenia, som blev 2. aftensportrætmalerog dermed også deltog i finalen.
OBS: vi tilbyder tilsvarende kursus i Frederiksværk med start sidst i oktober. Se kurserne nr F82303 og 304.

Elværket i Frederikssund
Ved Kirken 6

25-10-2018 kl. 18:30
Xenia Michaelsen
Foreningslokalet
G82303

DOF Birkerød Fritidsskole
3460 Birkerød
E: post@fritidsskoler.dk

Personlige kort med broderi

03-11-2018
Frederikssund
Kommer du altid med et kort, når din veninde/barn/moster skal fejres? Og kan du lide, at det ikke ligner alle andre kort?
Så er denne workshop noget for dig. Her kan du nemlig lave dine helt egne personlige kort.

Påkurset gennemgår vi typer af trykfarver, hvilke papirtyper der giver et godt resultat, simple trykmetoder og lidt farvelære.
Dernæst er det din tur til at lege med trykpasta og papir.

Mens vore trykte papirer tørrer, afprøver vi 3 forskellige stingtyper og øver dem på stof.

Når vores papir er tørt, broderer vi vores kort.

Materialeforbrug kr. 60,00 pr. kursist som dækker materialer.Jette medbringer: Trykpasta, papir til prøvetryk, 5 stk. akvarelpapir pr. kursist til tryk af kort, mormorpose med broderigarn, synål samt stof til afprøvning af basissting.

Kursisterne medbringer: En avis til underlag, hvad du har af papir der kan trykkes på, trykklodser, bobleplast og andre sjove ting der kan trykkes med, et plasticcharteque til at trykke med, bøtte til vand, pensler.

Det er muligt at købe ekstra stykker akvarelpapir, silkebroderigarn, cellofanposerogkuverter til kort.

Sprogcenter Nordsjælland
Løgismose 2, 1.

03-11-2018 kl. 10:00
Jette Braun
Lokalerne 1. sal
5,5

LOF Frederikssund
E: frederikssund@lof.dk

Plej din krop med Godtved gymnastik

09-01-2019
Slangerup
På dette hold vil vi arbejde med at styrke kraft og skabe muskeltonus:

Vi har fire forskellige muskelstyrker-
Afhængigt af hvor længe du arbejder, og hvor meget belastning du bruger: udholdende og maksimal. og afhængigt af hvilken type af muskelkontraktion du arbejder med: dynamisk (koncentrisk-forkortning muskelfibre, excentriskforlængelse muskelfibre) og isometrisk (statisk).

At øge bevægelighed: Det er samtidig vigtigt, at musklerne på begge sider af etled er lige stærke og udspændte.

At stimulere livsfunktionerne: Kontinuitetstræning (aerob, længere distancer),
Intervaltræning (Anaerob, skifter mellem arbejds- og hvileperioder).
Hastighedsbestemt øgning af stimulation i indre organer.

At stabilisere: Vi arbejder med store muskelgrupper og led som holder kroppen i balance og stabilitet, reflekssystemer beskytter os mod overbelastning.
Harmonisering af åndedrættet: Åndedrættet er en naturlig funktion, som ilter vores krop, på grund af denne funktion eksisterer vi. Og det sker i vores indre, det er livets puls, som en vandmand trækker det sig ind og udvider lungerne.

Slangerup Bibliotek
Kongensgade 18