Lider du af senfølger eftercovid-19? Så er dette hold skræddersyet til dig.
Nyeste forskning viser at mange covid-ramte døjer med senfølger i form af nedsat muskelstyrke og udholdenhed, muskelsmerter, træthed, ændret lugtesans samt koncentrationsbesvær.
På dette hold fokuserer vi på de udfordringer du har og arbejder på at genopbygge kroppens funktionsniveau og udholdenhed. Holdet indeholder elementer af konditions-, styrke-og lugtetræning samt afspændingsøvelser.
Med specifik træning kan du øge din muskel- og lungefunktion og din kondition vil forbedres. Gennem særlige øvelser for lugtesansen træner vi hjernen til at genkende velkendte dufte for at styrke/genopbygge lugtesansen.
Træningen foregår31-32 ° varmt vand.

For at kunne deltage i undervisningen skal man være ”handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne”.

Frederikssund Ny Svømmehal
Bonderupvej 2
3600 Frederikssund

24-08-2021 kl. 15:00
Rikke Hjorth
Børne- og øvelsesbassin
13,5

Gigtskolen
2000 Frederiksberg
E: kontor@gigtskolen.dk

Lider du af senfølger eftercovid-19? Så er dette hold skræddersyet til dig.
Træningen foregår31-32 ° varmt vand.

Frederikssund Ny Svømmehal
Bonderupvej 2