19-08-2019
Jægerspris
Gennem rytmisk bevægelse til musik får du på dette hold arbejdet kroppen igennem med god tid til øvelserne.
Med fokus på bevægelsesglæden vil der være øvelser med smidiggørelse af kroppens muskler og led.
Der vil være passager med styrkende øvelser og øvelser, hvor pulsen kommer i vejret.
Der lægges vægt på, at åndedrættet støtter bevægelsen for at styrke sammenhængen og levendegøre kroppen. Hver undervisningsgang afsluttes med afspænding.

Kignæshallen
Smedeengen 4
3630 Jægerspris

19-08-2019 kl. 09:00
Scenedel
192424

19-08-2019
Jægerspris

Kignæshallen
Smedeengen 4
3630 Jægerspris

19-08-2019 kl. 10:45
Scenedel
192425

20-08-2019

20-08-2019 kl. 17:00
192426

Groove dansemotion - senior M/K

21-08-2019
Frederikssund
Groove Dansemotion M/K - en hensynsfuld og sjov opstrammer for dig i 50-80+ alderen
ved GROOVE facilitator Gitte Ziebell

Groove dansemotion er en super sjov måde at komme i form på, og hvor alle mænd og kvinder uanset erfaring, størrelse og form kan være med!

Vi får sved på panden og gang i hofterne og rørt smilebåndet til forskellige musik genrer.
Vi slutter af liggende eller siddende, eller hvad vi nu kan blive enige om.

Godt at vide:
Vi Groover på bare fødder, men indendørsfodtøj kan også bruges.
Vi groover i tøj vi godt kan lide og frit kan bevæge os i.
Jeg anbefaler, at der medbringes drikkedunk samt tæppe til afspænding.

Velkommen på dansegulvet.

21-08-2019 kl. 12:00
192430

09-09-2019
Skibby
Nu kan du prøve at udtrykke dig i glas som kunstform. Det er fantastisk at se de forskellige udtryk, der kan opstå, når glas manipuleres med varme i en speciel ovn.
Vi arbejder i farvet glas (Bullseye) og i vinduesglas (Float). Du lærer at skære i glas, så du kan lave figurer, fade, skåle, lysestager, bordskånere, billeder og smykker.

Materialeudgifter: Glas betales efter vægt efter brænding. Herudover skal beregnes ca. 15 kr. pr. lektion til fællesudgifter. Små hold på højst syv deltagere.

09-09-2019 kl. 19:00
192461

13-09-2019

13-09-2019 kl. 09:30
192463

20-09-2019

20-09-2019 kl. 09:30
192462

Groove danse motion for mødre på barsel

25-09-2019
Frederikssund
Glem alt om krævende koreografier og få rørt dig på en anderledes, super sjov måde, hvor der ikke er fokus på din baby, men dig som kvinde og mor.

Gitte Ziebell, vil tage jer gennem en time, hvor I bevæger jer varme, frie, og glade.
Gennem denne time får alle boostet humøret, brugt hele kroppen på varierede måder, i tryg og humørfyldt stemning, til blandede musik genrer.

Med groove danseforløb kan intet gøres forkert.
Alle moves og bevægelser er simple, sjove, dejlige og super easy!
Der vil være sange, hvor du bevæger dig alene, og hvor du kan danse med din baby.
Der vil være sange, hvor der er træningseffekt, og der vil være nogle, hvor du kommer mere ned i kroppen, og bevæger dig roligt.

Babyerne vil samles på en måtte midt på gulvet, så de kan følge jeres bevægelse og jeres dansen rundt om dem.
* Har du en vikle eller bæresele, og din baby trives ved at sidde i den, så bring den gerne med og oplev hvad babydans kan gøre af godt for dig og dit barn.
Hver time afsluttes roligt med stillness tid for dig og din baby.

Der er sat 60 minutter af, hvor af vi danser i ca. 45 minutter.
11 lektioner - 8 mødegange

Ved spørgsmål til undervisningen ring til bevægelsespædagog og Groove facilitator for børn og voksne: Gitte Ziebell på: 30278780
For mere info om Groove besøg Gitte Ziebell www.ziebellwellness.dk
eller www.theworldgroovemovement.com

25-09-2019 kl. 14:00
192030

Glaskunst - 1 dag

02-11-2019
Skibby
Har du lyst til at prøve at udtrykke dig i glas som kunstform?Kom ogdeltag i dette endags kursus og find ud af, om denne kunstart er lige dig.

Lille hold på højst6 deltagere.

02-11-2019 kl. 10:00
192464

Glaskunst - voksen/barn

16-11-2019
Skibby
Glaskunst for barn og voksen.
Denne spændende kunstform er blevet meget populær og er også sjov for større børn (fra 12 år).
HarI lyst til at prøve kræfter med at udtrykkejer i glas, så er det ligenoget for jer. Der arbejdes i Bullseye glas og vinduesglas (Float glas). Der øves skæreteknikker med mere til udarbejdelse af diverse figurer, fade, skåle, lysestager, bordskåner, billeder og smykker.
Der må påregnes en fællesudgift på 100 kr. pr. par. Glas betales efter færdigbrænding efter vægt.
Der er plads til3 par (voksen og barn) og prisen er 450 kr. pr. par.
Både barn og voksen skal tilmeldes.Ved tilmeldingkræves accept fra forældremyndighedsindehaver. Dette kan gøres ved, at der sendes en mail til skolelederen på frederikssund@lof.dk

16-11-2019 kl. 10:00
192460
4,5

Groove danse motion for mødre på barsel

15-01-2020
Frederikssund

Med groove danseforløb kan intet gøres forkert.
Alle moves og bevægelser er simple, sjove, dejlige og super easy!

Hver time afsluttes roligt med stillness tid for dig og din baby.

Der er sat 60 minutter af, hvor af vi danser i ca. 45 minutter.
11 lektioner - 8 mødegange.

For mere info om Groove besøg Gitte Ziebell www.ziebellwellness.dk
eller www.theworldgroovemovement.com

15-01-2020 kl. 14:00
201016

20-01-2020

20-01-2020 kl. 19:00
201012

24-01-2020

24-01-2020 kl. 09:30
201013

Glaskunst - 1 dag

07-03-2020
Skibby

Lille hold på højst6 deltagere.

07-03-2020 kl. 10:00
201014