Bliv dus med din krop og få fred i sindet.
Via yoga og åndedrætsøvelser lærer hovedet at lytte til kroppen og omvendt, og afspænder og styrker således krop og psyke. Et dybt og bevidst åndedræt giver et sundere kredsløb, øger iltoptagelsen i blodet og medfører en bedre psykisk ballance. Yogaøvelserne strækker rygsøjle, muskler, led og knogler samtidig med at de indre organer styrkes og vedligeholdes.
Undervisningen foregår i en hyggelig og venlig atmosfære, med opmærksomhed på den enkeltes formåen.
Vi indleder og afslutter med afspænding.  For yderligere oplysninger omkring det faglige er du velkommen til, at kontakte underviseren.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte aftenskolen på mail: aftenskole@csk.aof.dk eller tlf.: 92901080.

Alhambra2301
Njalsgade 23D
2300 København S

08-02-2023 kl. 09:30
Therece Rasmussen
Lille yoga sal

AOF Storkøbenhavn/Kbh
2400 København NV
E: aftenskole@csk.aof.dk

Bliv dus med din krop og få fred i sindet.

Alhambra2301
Njalsgade 23D
2300 København S

08-02-2023 kl. 11:30
Therece Rasmussen
Lille yoga sal

AOF Storkøbenhavn/Kbh
2400 København NV
E: aftenskole@csk.aof.dk

Yoga - for dig og barnet du venter.Med yogaen lærer du din krop at kende. Du optræner kroppen til at bruge den helt naturligt - i graviditeten og i fødslen. Du lærer at trække vejret med bevidsthed. Du lærer at lukke dine øjne og at være med din baby allerede inden din lille er født. Alt sammen er det med til at støtte dig i graviditeten og i selve fødslen – og ikke mindst til livet som mor.I undervisningen bliver du på sikker og sund vis guidet i øvelser og stillinger, der styrker og smidiggør din gravide krop. Vi laver åndedrætsøvelser og øvelser for bækkenbunden, og vi afslutter altid med afspænding.Undervisningen foregår i et blidt og roligt tempo, og med tid til at finde alternative stillinger til dig, hvis du oplever at have graviditetsgener.Du kan starte på holdet, uanset hvor langt du er i din graviditet og om du er gravid for første gang, for anden, tredje eller fjerde gang.Du er velkommen til at låne en yogamåtte eller medbringe din egen.

09-02-2023 kl. 18:15

E: apa@apa.dk

Yoga for seniorer er både for dig, som er udfordret i hverdagen ift. balance og bevægelighed, og for dig som ønsker at bevare din bevægelighed. I undervisningen bliver du styrket og strukket og vi slutter altid af med dejlige genopbyggende stillinger. Vær forberedt på at få det bedre!

10-02-2023 kl. 09:00

10-02-2023 kl. 11:00

10-02-2023 kl. 13:00

På dette hold laver du yoga sammen med din baby.
Vi fokuserer på genoptræning af bækkenbund, mave og lænd samt på afspænding af ømme skuldre og nakke. Vi laver øvelser hvor baby er med og du lærer at bevæge dig hensigtsmæssigt med baby samt at stimulere babys sansemotoriske udvikling gennem bevægelseslege. Babyyoga er blandt andet godt for babys fordøjelse, kropsfornemmelse og søvn.Hver undervisningsgang slutter med afspænding eller mindfulness - hvis babyerne altså tillader det!Du må tidligst begynde 2 uger efter fødslen og vi anbefaler, at du begynder inden for de første 3 mdr. Du er dog også velkommen, hvis det er længere tid siden, du har født eller hvis du har særlige gener efter fødslen, for det er et lille hold med god mulighed for individuel vejledning.

22-02-2023 kl. 11:00

23-02-2023 kl. 18:15