ALLE kan være med. Øvelserne foregår på tid, så det er lige meget, om du kan lave 10 eller 100 stk.

Ønsker du en professionel træning, der tager hensyn til din krop og bringer mærkbare resultater på kort tid i form af styrkede knogler og en flottere og stærkere krop og øget velvære? Så skal du tilmelde dig et af vores bootcamp forløb, hvor du bliver trænet af en professionel træner, 2 gange om ugen på et hold med maks 10 personer, hvor der er god plads til at tage individuelle hensyn til din fysiske form og evt. tidligere skader.

Det er sjov og effektiv træning, uden belastning af kroppen, der vil ændre din kropsholdning og øge din forbrænding samt opbygge styrke og føre til smertefrihed. På dette forløb er du garanteret at komme tættere på fysisk og mental sundhed og opnå øget velvære og energi i en styrket og sund krop. Træningen er for alle uanset alder og du er velkommen til at kontakte træneren, hvis du har spørgsmål til træningen.

Enghaveparken

1761 København V

30-05-2022 kl. 17:30
Anna Schjøtt-Irving

AOF Storkøbenhavn/Kbh
E: aftenskole@csk.aof.dk

Lær at male med olie- og akrylfarver. Undervisning med løbende orientering om komposition, optegning, farvelære, farveblandninger, bindemidler, forskellige moderne- og klassiske teknikker, som a la prima- og lagdelt maleri. Undervisningen er individuel og efter hver enkelt elevs behov. For begyndere og øvede.Forventet udgift til farver, pensler, maling, papir/lærred m.v.: 300 - 400 kr.Den første mødegang vil jeg holde en introduktion om praktiske oplysninger, om forslag til -, brug af - og kvalitet på forskellige materialer, samt hvor disse kan købes billigst og med elevrabat.Jeg er udøvende og udstillende billedkunstner. Medlem af Kunstnersamfundet.
Se mere på min hjemmeside: http://www.hakannystrom.dk For yderligere information vedr.dette  kursus er du velkommen til at ringe til underviseren på tlf: 38790691

25-05-2022 kl. 16:00
1722102025

25-05-2022 kl. 19:00
1722102026

31-05-2022 kl. 19:00
1722102024

KBH K, Rosenborggade
Rosenborggade 5
1130 København K

04-06-2022 kl. 10:00
Jacob Hoff
Værksted 3 (baghus)

FOF København
1799 København V
E: adm@fofkbh.dk

I området omkring Rentemestervej og Smedetoften er der de seneste år sket en rivende udvikling. Mange af de gamle industribygninger og huse rummer nu både vinudsalg, lækre spisesteder og cafeer, en Demokrati Garage og et par gallerier. Der bliver bygget mange nye boliger og renoveret gamle.
Hele området har løftet sig med de smukke gavlmalerier på Rentemestervej og på Møntmestervej, og på den flot renoverede plads på Smedetoften bag ungdomsklubben, tændes hver aften lyset i den smukke lysring skabt af 1:1 Landskab.
Turen går forbi:
Glad-fonden
Demokratigarage, som er et tidligere autoværksted, nu kulturhus.
Biblioteket, med værk af ”HuskMitNavn”
Gadegalleri på Møntmestervej og Rentemestervej
Ungdomshuset på dortheavej.
Storm B cafe på Degnestavnen, hvor man kan købe en kop kaffe eller vand.
Pladsen og lyscirklen ved ungdomsklubben på Smedetoften
Argentum Galleri og Værksted på Birkedommervej til en rundvisning i lokalerne og værkstedet.Kom med på tur i Nordvest hvor Annegitte Abildskov, som selv er bosiddende i området og galleriejer, vil guide dig rundt og fortælle om bydelen.

Batida Børneteater
Rentemestervej 25 A

12-06-2022 kl. 11:00
Annegitte Hald Abildskov
Foran

AOF Storkøbenhavn/Kbh

Turen går forbi:
Glad-fonden
Demokratigarage, som er et tidligere autoværksted, nu kulturhus.
Biblioteket, med værk af ”HuskMitNavn”
Gadegalleri på Møntmestervej og Rentemestervej
Ungdomshuset på dortheavej.
Storm B cafe på Degnestavnen, hvor man kan købe en kop kaffe eller vand.
Pladsen og lyscirklen ved ungdomsklubben på Smedetoften

Batida Børneteater
Rentemestervej 25A

12-06-2022 kl. 11:00
Annegitte Hald Abildskov

AOF Herlev / AOF Center Stor København
2730 Herlev

13-09-2022 kl. 19:00
1722202024

14-09-2022 kl. 16:00
1722202025

14-09-2022 kl. 19:00
1722202026

E: aftenskole@csk.aof.dk

Nyhavn - et unikt sted i København!

Med en "stille" øl nyder vi det særegne miljø og slutter med at spise gammeldags oksesteg på Restaurant Gilleleje/Els. Turen er inkl. mad men ekskl. drikkevarer.

V/Mindeankeret

01-10-2022 kl. 11:00
v/Mindeankeret

AOF Roskilde
E: AOF@AOF-Roskilde.dk

Vi besøger Nyhavn - et unikt sted i København. Vi skal se på og høre historier om de smukke huse og om de mennesker, der har boet her - f.eks. H.C. Andersen og komponisten Kuhlau samt høre om områdets skandaler - såsom "Mordet i Nyhavn". Med en "stille" øl nyder vi det særegne miljø og slutter med at spise gammeldags oksesteg på Restaurant Gilleleje/Els.
Turen er inkl. mad men ekskl. drikkevarer.

01-10-2022 kl. 11:00

AOF Vestegnen
2600 Glostrup
E: vestegnen@aof.dk

Turen er inkl. mad men ekskl. drikkevarer.

30-10-2022 kl. 11:00

AOF Vestegnen
2600 Glostrup
E: vestegnen@aof.dk

Nyhavn - et unikt sted i København!

V/Mindeankeret

30-10-2022 kl. 11:00