Soloundervisning iukulele.
Dette kursus er på 4 mødegange a. 30 min. Du vælger selv en underviser udfra vores store undervisergruppe på Rytmisk Center, og skriver hvem i bemærkningsfeltet. Så snart vi modtager din tilmelding, vil vi kontakte underviseren.
Hvis underviseren ikke kan tage flere kursister, vil vi foreslå en anden underviser.
OBS! Du modtager en kvittering og et mødekorthvor datoerne for undervisningen ligger første og sidste mødegang i hele perioden hvor det er muligt at booke soloundervisning. Dette har intet at gøre med de relle datoer for mødegangene. De rigtige mødegange planlægger vi i fælleskab via mailkorrespondence efter modtagelse af din tilmelding.
Kursuspris: 1.000,-

26-10-2020 kl. 17:00
Rskift

E: rc@rytmiskcenter.dk

På dette hold lærer vi både at spille akkorder og melodier på ukulelen. Vi arbejder bl.a. med hvordan man får en god lyd fra sin ukulele, hvordan man spiller alle de grundlæggende akkorder samt rytmer, så du lærer at kunne spille en masse forskellige sange. Interesserer du dig for en bestemt genre som f.eks. blues, vil der også være mulighed for at gå mere i dybden med specifikke stilarter.
Der er 3 deltagere på holdet. Musikunderviseren tilrettelægger holdet, så I kan arbejde individuelt. Hvis elevsammensætningen på holdet er uhomogen, deles timen imellem de tre deltagere med 20 minutter til hver. Musikunderviseren sikrer, at du får et forløb med udgangspunkt i dine forudsætninger, ønsker og forventninger.

21-10-2020 kl. 15:00
Thorbjørn Graae Andersen
55, Opgang E, 5. sal

E: rc@rytmiskcenter.dk

Kontakt underviseren før tilmelding.
På dette hold blever der spillet hård rock og metal. Det vil sige f.eks. Megadeth, Metallica og Avenged Sevenfold. Er du til guitarsolo, unisone melodiskeriff og hårdtslående trommeslager, er dette holdet for dig

Øst - Rytmisk Center
Øster Farimagsgade 16 B,
2100 København Ø

21-10-2020 kl. 18:30
Mads Ulrich
6, Opgang F, 3.sal

E: rc@rytmiskcenter.dk

Vi tager det helt fra bunden i et passende tempo og gennemgår det helt basale på 'ukulelen: en god klang, at spille forskellige rytmer, alle akkorder, så du kan lære alle de sange du ønsker at spille og skalaer, så du kan spille melodier og fyre en blues solo af.

22-10-2020 kl. 16:00

22-10-2020 kl. 17:00

E: rc@rytmiskcenter.dk

Har du mod på at lave et Urban/HipHop track?
Måske har du lyst til at •rappe •poetry slamme •synge •beatboxe •lave beats?
Tag din bærbar computer, tablet og/eller telefon med - gerne med et ”musikprogram” (f.eks. ”Garageband”, ”Ableton”, ”FL Studio” eller et andet) Du kan også blive introduceret til andre programmer (apps) du kan bruge til at lave musik. - har du høretelefoner, midi-controllere eller midi-keyboards (”MPD”, ”Launchpad” eller en anden), så tag dem gerne med. Det vil også være muligt at låne tablets med ”Garageband”, høretelefoner og midi-keyboards.
Du må også gerne være old school og bruge pen og papir - eller gemme dine idéer i hovedet og evt. freestyle.
Lige nu er Urban-genren den absolut mest kommercielle og mainstream, og stadigvæk findes der masser af undergrunds musik i samme genre. Alle streaming platforme har flere HipHop- og Rap-inspireret tracks i top 10. Selv traditionelle pop-sange med respekt for ordet Populær har nu minimum ét rap vers og lyden af hiphop-produktionen, hvor du ofte hører lyden af samplet trommer og trommemaskiner eller vokal chops og slow-down effekter. De moderne sangskrivere er nu Hiphop-produceren som den moderne komponist og Rapperen som den moderne tekstforfatter.
Dansksproget rap er gået fra MC Einar til MC Clemens til Suspekt til Sivas - fra Natasja til Tessa.
Tilmeld dig nu Urban: HipHop - Rap & Beats •Vi lytter til egne og andres tracks og får nogen idéer … •Vi lærer at sætte ord på og samtale omkring musik ... •Vi skaber lyrik og tekster (uanset sprog) ... •Vi laver beats og instrumentaler ... •Vi lærer at opbygge tracket og fremføre det - også foran et publikum … •Vi hører om musikproduktion og om at indspille musik, og om at bruge en mikrofon ... •Vi hører lidt om hiphop og rappens historie – reglerne, eller mangel på samme …
Vi kommer igennem mange svære emner som omhandler sangskrivning og musikproduktion – så som: •komposition: rytmik, harmonik og melodik •tekstlige virkemidler, rim struktur •indspilning, arrangement og mix – men på en utrolig jordnær og udviklende måde hvor ALLE kan være med uanset tidligere erfaring eller mangel på samme. Vi går ikke længere ud end vi kan bunde – men nogle gange er det længere end vi tror.
Undervisningen baserer sig på ene-undervisning i én gruppe – hvor man primært er ”hands-on” med de projekter man selv brænder for og baserer sig ikke på traditionel ”tavle-undervisning”. Det er tilladt at arbejde videre derhjemme imellem undervisningsgangene, men er klart ikke et must for at deltage. Har man lyst til at lave musik med andre i gruppen (f.eks. en ven eller ny ven) er man meget velkommen til det – vi lytter til og spejler os i hinanden og prøver at forstå hinandens forskelligheder.
Har du lyst, vil du også få muligheden for at optræde med dit nummer ved en mindre fælles koncert.
Holdet er for alle – uprøvede til øvede - vi tilpasser undervisningen 110% til dit niveau, udgangspunkt og idéer.

21-10-2020 kl. 16:00
Martin John Rasmussen