Disse hold er for dig, der er svagsynet eller blind. Undervisningen foregår på små hold, hvor undervisningen er særligt tilrettelagt for personer med synsproblemer.
Bassintræning er en skånsom træningsform ideel for personer med gigt eller andre problemer i ryg, hofter, led og muskler. Det varme vand virker smertelindrende, og derfor er bassintræning særlig relevant for dig, hvis du er smerte- og funktionspåvirket. Vandets bærende evne giver dig større bevægelighed og du kan lave øvelser, som du ellers ikke kan på land. Samtidig øger vandmodstanden din muskelstyrke, balance, koordinationsevne og kropsbevidsthed.
Undervisningen varetages hovedsagelig fysioterapeuter og psykomotoriske terapeuter.
For at kunne deltage i undervisningen, skal du have et "handicapi relation til undervisningen i det konkrete emne.” Det vil sige at du pga. en fysisk eller psykisk udfordring/skavank har svært ved at deltage på et almindeligt hold, og har behov for at træne på et hold medfærre deltagere og tid til særlig tilrettelæggelse i undervisningen.

Frederiksberg Hospital
Ndr. Fasanvej 57 Vej 6, ind. 5

07-12-2021 kl. 17:55
Siri Høyer Pedersen
Varmtvandsbassin
13,5

Frederiksberg Hospital
Ndr. Fasanvej 57 Vej 6, ind. 5

07-12-2021 kl. 18:35
Siri Høyer Pedersen
Varmtvandsbassin
13,5

E: kontor@gigtskolen.dk

Barre-træning er en sammensmeltning af pilates, ballet, og funktionel træning, hvor hele kroppen arbejdes igennem, med barren som redskab.
Barren bruges til at holde balancen mens der trænes styrke, smidighed, balance og kropsholdning. Mavemuskler, baller og lår bliver strammet op, rygsøjlen forlænget og nakken rettet ud. Ankler, knæled og hofteled styrkes. Med barre-træning kan du få en stærkere krop, bedre kropsholdning og øget smidighed.
Alle kan være med. Øvelserne kan tilpasses den enkelte deltager og der tages individuelle hensyn til eventuelle udfordringer/skader.
Det anbefales at have bløde balletsko/gymnastiksko med stof eller lædersål eller tætsiddende strømper på.

For at kunne deltage i undervisningen, skal du have et "handicapi relation til undervisningen i det konkrete emne.” Det vil sige at du på grund af en fysisk eller psykisk udfordring/skavank har svært ved at deltage på et almindeligt hold, og har behov for at træne på et hold medfærre deltagere og tid til særlig tilrettelæggelse i undervisningen.

Bülowsvejhallen
Bülowsvej 34
1870 Frederiksberg C

09-12-2021 kl. 12:15
Karin Schwartz
Spejlsalen

E: kontor@gigtskolen.dk

Vi bruger teknikker fra ballettræning til at styrke kropsholdning, smidighed og balance. Barren bruger vi til støtte mens vi langsomt arbejder os igennem hele kroppen. Du får styrket de bærende muskelgrupper, og opnår en mere sund og harmonisk krop. Øvelsesudvalget fra G.L.A.D. vil også blive implementeret i undervisningen. Alt akkompagneres af god musik. Underviseren Tina Mariager er tidligere balletdanser, og har stor erfaring med, hvordan fysisk træning kan forbedre hverdagen for personer med fysiske skavanker. Hun har tilpasset ballettens træningsmetoder, så øvelserne egner sig til personer som har udfordringer i bevægeapparatet.

Bülowsvejhallen
Bülowsvej 34
1870 Frederiksberg C

09-12-2021 kl. 13:15
Karin Schwartz
Spejlsalen

Billedskolen
Godthåbsvej 21 C, gårdhuset, 1. sal

06-12-2021 kl. 17:10
Bjørn Kirk
Gårdhuset 1. sal

Musikhøjskolens Aftenskole
E: mha@musikhoejskolen.dk

Dette hold er GRATIS for instrumentalelever i Musikhøjskolen. Send en mail til kontoret, hvis du er instrumentalelev hos os. Så annullerer vi det opkrævede beløb.

Musikhøjskolen
Smallegade 12