At spille improviseret teater

Frederiksberg C
Improviseret teater.

Weekenden den 6 & 7. oktober 2018

"Improteater er udfordrende, giver energi og får deltagerne til at grine så de får ondt i maven."
Sådan beskriver deltagere i improteater-workshops deres oplevelser.

Om improvisation:
Det moderne improvisationsteater blev først udviklet i England af Keith Johnstone og
senere også i USA af blandt andre Del Close. Grundlæggende for improvisationsteater er, at man arbejder udfra dogmer- at sige ja, at gøre sin partner god, at tilgive fejl, at bruge sin første idé,at være tilstede i nuet mv. I begyndelsen blev teknikkerne brugt til at træne
skuespillere til at blive mere ægte på scenen. Det viste sig dog at improvisationen i sig
selv var højest underholdende, og genren har udviklet sig til sin egen kunstform.

Vi træner grundlæggende øvelser i improvisation og arbejder på en legende måde. Der bliver trænet i at være tilstede, samarbejde, at sige ja og..., og at tilgive fejl. Når grundtræningen er på plads arbejder vi med at spille scener, skabe troværdighed og humor og at være i nuet. Vi træner også dramaturgi og at skabe karakterer. Deltagerne får lov til at afprøve flere klassiske måder at improvisere på. Fremfor alt har vi det meget sjovt sammen.

"Elin introducerer ikke kun glæden og det smukke i at lave en fejl, hun introducerer også en helt ny livsstil. Livet bliver ikke ligeså fyldt med krav, man inspireres af det almindelige og bliver opfordret til at lege. I just say: She is amazing! Tag å på hendes kurser, det har påvirket hele mit liv positivt. Tak Elin!" Petra Juteräng. Elev MAF Malmö

"Elin har en udsædvanlig kapacitet til at få mennesker til at føle sig afslappet og at gå udenfor sine egne rammer og komfortzoner. Hun er meget nærværende i hele processen. Hun får begyndere til at føle sig trygge og de øvede har hun en evne til at udfordre." Catrin Sundelius, Svenska kyrkan.

"Jeg har deltaget i tre improkurser med Elin som underviser. Hver time, på trods af sene aftener, har været fyldt med energi...Elin er åben for sjov og ballede, og samtidigt fører hun analyserende diskussioner og laver faglige oplæg. Jeg har lært en masse, fået venner for livet, og aldrig tidligere grinet så meget!" Elev

Medborgerhuset Danasvej
Danasvej 30 B
1910 Frederiksberg C

09-03-2019 kl. 10:00
Elin Fredrikson
Medborgesale - 2.sal
191113

23-03-2019
Frederiksberg
Antiinflammatorisk mad er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Det er en investering i dit helbred. Det er mad, der nærer kroppen på alle måder og ovenikøbet er meget indbydende med sine flotte farver. Vi laver mættende hverdagsmad og søde lækkerier, hvor udgangspunktet er, at smagen er i top og antiinflammatoriske råvarer. Fx grøntsager, frugt, krydderier, krydderurter, fisk, nødder, olivenolie og andre gode fedtstoffer. Bliv klædt på til at lave mad, hvor du ved ingredienserne booster dit immunforsvar og vitalitet. Du vil blive sund og glad både indeni og udenpå.

Få mere energi, bedre søvn, mindre stress, flottere hud, super fordøjelse, stabilt blodsukker samt styr på allergi, blodtryk, kolesterol, diabetes og gigt. Ingen gluten eller laktose.

23-03-2019 kl. 12:00
191580

Antiinflammatorisk Kager & sødt

24-03-2019
12:00 Søndag
Frederiksberg
Antiinflammatorisk mad er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler.
Det er en investering i dit helbred, som vil komme mangedoblet tilbage.

Vi laver lækre kager og søde lækkerier, hvor udgangspunktet er, at smagen er i top og baseret på antiinflammatoriske råvarer. Fx frugt, krydderier, nødder, olivenolie og andre gode fedtstoffer.
Bliv klædt på til at lave kager og søde sager, der forebygger og slukker inflammation, og hvor du ved ingredienserne booster dit immunforsvar og vitalitet. Du vil blive sund og glad både indeni og udenpå.

Ingen gluten eller laktose.

Alle råvarer er økologiske, og du kan få individuel rådgivning.

Søndag
24-03-2019 kl. 12:00