Målrettet træning inspireret af GLA:D konceptet. Formålet med træningen er at kunne bibeholde et aktivt liv gennem øvelser, der styrker muskulatur og stabilitet omkring ryg, mave og ben, hvilket kan lette belastningen på leddene og mindske smerter.
Træningen henvender sig både til dig, der har artrose i knæ eller hofte, men også til dig, der har brug for at fortsætte din træning efter et genoptræningsforløb ifm. et nyt knæ eller en ny hofte.Undervisningen varetages af en uddannet fysioterapeut. Holdet er oprettet i samarbejde med Frederiksberg Sundhedscenter.

For at kunne deltage i undervisningen, skal du have et "handicapi relation til undervisningen i det konkrete emne.” Det vil sige at du på grund af en fysisk eller psykisk udfordring/skavank har svært ved at deltage på et almindeligt hold, og har behov for at træne på et hold medfærre deltagere og tid til særlig tilrettelæggelse i undervisningen.

Magneten
Bernhard Bangs Alle 43-45

29-11-2021 kl. 09:00
Dee Escandorz
Kampsportslokale 2

Magneten
Bernhard Bangs Alle 43-45

29-11-2021 kl. 10:00
Dee Escandorz
Kampsportslokale 2

E: kontor@gigtskolen.dk

Undervisningen starter med fælles opvarmning, hvorefter der arbejdes med øvelser, som har til formål at forbedre kondition og styrke. Vi afslutter med strækøvelser. Undervisningen foregår på små hold og underviseren tilpasser øvelserne til den enkelte deltagers fysiske formåen og behov.

Mariendalshallen
Spejlsalen Mariendalsvej 21 C

30-11-2021 kl. 10:00
Ane Lise Vendelboe
Styrke- og konditionstræning

E: kontor@gigtskolen.dk

På dette hold får du styrket kroppens basale muskler og får forbedret kroppens naturlige bevægemønstre. Målet er at gørehele din krop velfungerende og stærk. Øvelserne foregår i maskiner og med diverse remedier, og kan tilpasses deltagernes specifikke behov. Øvelserne er både udfordrende og afvekslende, og der lægges samtidig stor vægt på at vi skal nyde træningen og have en hyggelig time sammen.
Holdet er målrettetdig, der grundet smerter i skuldre, ryg, hoved, nakke eller problemer med gigt, eller osteoporose har brug for skånsom træning.
Der må kun benyttes indendørssko i træningsrummet.
For at kunne deltage i undervisningen skal man være ”handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne”. Det vil sige at man på grund af en fysisk eller psykisk skavank har svært ved at træne på et almindeligt hold af samme type.

01-12-2021 kl. 11:30

E: kontor@gigtskolen.dk

På dette hold får du styrket kroppens basale muskler og får forbedret kroppens naturlige bevægemønstre. Målet er at gørehele din krop velfungerende og stærk.Gennem vekslende øvelser fokuserer vi på stabilitet, mobilitet og balancetræning. Vi bruger primært bolde samt egen kropsvægt. Øvelserne er både udfordrende og afvekslende, og der lægges samtidig stor vægt på at vi skal nyde træningen og have en hyggelig time sammen. Vi afslutter med udstrækning og afspænding.
Du bedes medbringe din egen yogamåtte.

Yogacentralen
Allégade 25A

01-12-2021 kl. 12:00
Lone Nedergaard
Studio 1

01-12-2021 kl. 12:45

E: kontor@gigtskolen.dk

Du bedes medbringe din egen yogamåtte.

Yogacentralen
Allégade 25A

01-12-2021 kl. 13:15
Lone Nedergaard
Studio 1

01-12-2021 kl. 14:00

01-12-2021 kl. 15:15

Musikhøjskolen
Smallegade 12

01-12-2021 kl. 20:00
Jeppe Zacho
212010
16,8

Musikhøjskolens Aftenskole
E: mha@musikhoejskolen.dk

Et madlavnings-kursus hvor vi under hyggelige forhold tilbereder et varieret måltid mad med hovedret, og enten forret eller dessert. Vi prøver at lave forskellige retter, der også er inspireret fra det udenlandske køkken. Eleverne skal være selvhjulpne. Der må påregnes materiale udgift på ca. 40 kr. per gang, der kan betales forud for den halve sæson ad gangen. Der betales til læreren.

29-11-2021 kl. 17:00
212045