Collage leg

27-02-2019
Frederiksberg
Vi skal skabe collager. I skabelsen af collager findes stor ro og stilhed.
Skaberglæden bliver 'toppet' med ro helt ind i kroppen. To ting som giver mening i en tid hvor håndværk bliver overtaget af skærm og teknologi, og mange hungrer efter ro og stilhed.

Hvad er collager? Med saks, lim og udklip fra magasiner, klistermærker, brugt emballage og papir - og en sjælden gang tynd tusch - bliver collagerne til. Vi skal klippe og lime os helt ned i gear. Ud af fri fantasi eller med et bundet oplæg bliver collagerne til. Vi skal se på collage-kunstens variationer, fra forskellige kunstnere.
Kig forbi galleriet på schjermerscollager.com hvis du vil se hvordan collager kan se ud.

Forudsætninger: At kunne klippe og lime. At kunne fordybe sig. At kunne lege visuelt. Det er ingen forudsætning at kunne tegne.

Trine Schjemrer er grafiker. Hun arbejder med collager, som bevæger sig i et barnligt og eventyrligt univers. Collagerne tager afsæt i alt fra arkitektur, over natur til vasketøj og mode, mennesker, blomster, strukture, silhuetter, møbler, dyr og meget andet.
Kig på www.schjermerscollager.com og se collagerne

Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23/38210913

27-02-2019 kl. 17:00
Trine Schjermer
78 Klasselok.-Byg.C
191436

Croquis

27-02-2019
Frederiksberg
Vil du prøve kræfter med tegning efter levende model? Croquis betyder ’en hurtigt tegnet skitse’, og er en interessant og sjov tegneteknik for såvel nybegyndere som øvede.
Du lærer at iagttage den nøgne models skiftende positurer, og at tegne det, du ser. Der varieres mellem korte og lange stillinger, og mellem simple og mere komplekse kompositioner.
Materialer

Medbring de materialer, du vil arbejde med (blyant, kul, tusch, akryl, farveblyanter, oliekridt, pastelkridt, akvarelfarver) samt lærred og A3-papir.
Udgifter til model
Udgifter til model afregnes med underviser den første mødegang. Beløbet afhænger af deltagerantallet, men plejer at udgøre ca. 200-300 kr.

Billedskolen
Godthåbsvej 21

27-02-2019 kl. 19:30
Hanne Bente Radzik
Billedskolen

Canon spejlrefleks

28-02-2019
Frederiksberg C
Vi gennemgår kameraet, kigger på knapperne og menupunkterne og forklarer, hvad de bruges til. Kurserne henvender sig til både ældre og yngre hobbyfotografer og veksler mellem samlet gennemgang i roligt tempo og praktiske øvelser.
Vi kommer også ind på almindelige fotografiske begreber, så du lærer at blive en bedre fotograf. Individuel rådgivning i begrænset omfang.
Vi gennemgår spejlreflekskameraer fra Canon, men send en mail til underviseren for rådgivning, hvis du har et andet kamera og gerne vil deltage alligevel.

Medborgerhuset Danasvej
Danasvej 30 B (indgang ad sidedør)

28-02-2019 kl. 17:00
Stefan Nielsen

02-03-2019
Frederiksberg C
Omsæt din kreativitet og lær at kréere smukke crepepapir blomster i eget design.

Kunne du tænke dig at udfolde din kreativitet med saks og papir?
Kurset henvender sig til alle kreative ildsjæle. Undervisningen er rettet mod alle
som interesserer sig for design og kunsthåndværk og som har lyst til at udfolde deres kreativitet.
Lær at mestre crepepapirets mange muligheder. Med crepepapir, ståltråd, lim, saks og en god portion
fantasi kan man skabe de smukkeste blomster af alle arter. Så kom og skab din egen blomster buket af
crepepapir!
Lawrences kreationer er sanselige, farverige og rummer en poetisk skønhed i papirform. Du
inviteres til at være med. Kurserne afholdes i hyggelige lokaler, hvor du får inspiration og idéer til
at fremstille fortryllende papirblomster til smykker, vægdekoration, buketter, hårpynt, interiør m.m.

02-03-2019 kl. 10:00
191445

E: kontakt@aof-fk.dk

Cremer og salver med naturens råvarer

16-03-2019
Frederiksberg
Lær at bruge naturens råvarer til at lave din egen narturlige skønhedspleje med helende egenskaber og uden overflødig og skadelig kemi. Vi arbejder med vegetabilske olier og planteudtræk fra planter, du også selv kan gro i haven eller på altanen. Der er noget til både ansigt og krop, skønhed og healing.
Vi arbejder i små grupper af 2-3 personer.
Deltagerne skal selv medbringe: evt. forklæde.

Materialeprisen 375 kr. er inkl. i prisen

Skolen på La Cours Vej
La Cours Vej 2

16-03-2019 kl. 10:00
Lise-Lotte Skovdal
Køkken
191615
5,5

Collage leg

17-03-2019
11:00 Søndag
Frederiksberg
Vi skal skabe collager. I skabelsen af collager findes stor ro og stilhed.

Kig på www.schjermerscollager.com og se collagerne

Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23/38210913

Søndag
17-03-2019 kl. 11:00
Trine Schjermer
78 Klasselok.-Byg.C
191435

23-03-2019

23-03-2019 kl. 10:00
191446

Canon spejlrefleks - videregående

25-04-2019
Frederiksberg C
Du arbejder allerede med blænde, ISO og lukkertid på kameraets manuelle programmer.
Vi går videre og arbejder bl.a. med lysmåling, hvidbalance og teknik gennem praktiske øvelser. Vi ser på ekstraudstyr som flash, stativ og fjernudløser og tager fat om andre emner efter aftale på holdet.

Medborgerhuset Danasvej
Danasvej 30 B (indgang ad sidedør)

25-04-2019 kl. 17:00
Stefan Nielsen