porcelænsmaling/glas

4600 Køge
E: hellestorm.kursusringen@gmail.com

Børn lærer gennem kroppen.
Puslestik er sansemotorisk stimulering for de mindste, som gavner dit barn resten af livet. Alt foregår i et trygt, nært og babyvenligt miljø med plads til det enkelte barn.
På alle holdene leger vi med babyernes kropsbevidsthed, sansning og motorik. Vi vipper, vugger, ruller, hopper, gynger, snurrer, nusser, leger og vender verden op og ned, så babyen kan lære sig selv og verden at kende.
Du får forslag og vejledning til øvelser med dit barn, som du kan, og tage med hjem og bruge.
Det er ikke altid din baby er i humør, til lige det, vi skal på holdet, derfor er det vigtigt, at du som forælder siger til og fra på vegne af babyen og følger barnet der, hvor det er. Der er altid tid og plads til nærhed!

Husk hængelås og regnslag til barnevognen, da der ikke er mulighed for at tage den med ind.

21-11-2019 kl. 09:15

Persisk TAPAS

02-12-2019
Frederiksberg
Tapas hedder mazzeh på persisk og ordet betyder bokstaveligt smag. Når man først sætter sig ved et mazzehbord, er der ikke længere noget, der hedder min eller din mad. Alle deler og smager.
Vi tager en tur igennem friske krydderurter og grøntsager og det syrlige element, som er hovedtrækkene i det persiske køkken. Det persiske umami, kashk og den magiske safran fra Iran med sin solgule farve. Vi kigger på 5 forskelllige mazzeh.

Råvarer 150,- kr. er inkluderet i kursusprisen.

Skolen på La Cours Vej
La Cours Vej 2
2000 Frederiksberg

02-12-2019 kl. 17:00
Mehran Zandian
Køkken
192594

Pilates let øvede

27-01-2020

Pilates er sekvenser af langsomme, kontrollerede udførte bevægelser.

Effektiv træningsteknik der styrker den dybe stabiliserende muskulatur, og som stimulerer muskelbalance, styrke og udholdenhed.

Vi starter med et opvarmningsprogram, så krop og hjerne er klar til at udføre øvelserne.

Pilates har altid været brugt, ikke af kun af dansere og idrætsudøvere, men også som almindelig træning af kroppen. Du kan også være med, selvom du ikke har trænet de sidste 20 år.

27-01-2020 kl. 18:00
Elena Shinkareva
201678

Pilates begynder / let øvede

27-01-2020

27-01-2020 kl. 19:30
Elena Shinkareva
201679

Pilates begynder / let øvede

05-02-2020
Pilates begynder / let øvede.

(Ingen undervisning den 12/9-2019)

Medborgerhuset Danasvej
Danasvej 30 B
1910 Frederiksberg C

05-02-2020 kl. 18:00
Hanne Vang Hansen
Tumlesal -1 sal.
201680

Portugisisk Konversation 9

19-02-2020
Frederiksberg
På dette niveau går vi endnu dybere med at bruge sproget.

Du kan tale portugisisk og vil udvikle dit ordforråd og blive bedre til at udtrykke dig mundtlig.

Vi fokuserer på dialoger og diskussioner i klassen og arbejder med forskellige tekster og tager nogle emner op, som vi kan snakke om, fx. kultur.

Ekstraudgifter til undervisningsmateriale på ca. 360 kr.

Vi anbefaler at, materiale købes efter 1. mødegang eller efter aftale med undervisere.

For yderligere information vedr. materiale til undervisningen eller vedr. det faglige, er du velkommen til at kontakte underviseren.

Lindevangsskolen
P.G. Ramms Alle 26