26-03-2019
Børn lærer gennem kroppen.
Puslestik er sansemotorisk stimulering for de mindste, som gavner dit barn resten af livet. Alt foregår i et trygt, nært og babyvenligt miljø med plads til det enkelte barn.
På alle holdene leger vi med babyernes kropsbevidsthed, sansning og motorik. Vi vipper, vugger, ruller, hopper, gynger, snurrer, nusser, leger og vender verden op og ned, så babyen kan lære sig selv og verden at kende.
Du får forslag og vejledning til øvelser med dit barn, som du som forældre kan prøve på holdet, og tage med hjem og bruge.
Puslestik er inspirerende. Det er ikke altid din baby er i humør til lige det vi skal til at lave på holdet, derfor er det vigtigt, at du som forælder siger til og fra på vegne af babyen og følger barnet der, hvor det er. Der er altid tid og plads til nærhed! På den måde er der plads til hver enkelt på holdene.

Husk hængelås og regnslag til barnevognen, da der ikke er mulighed for at tage den med ind.

26-03-2019 kl. 11:45

191903

02-05-2019
Puslestik 2 - 6 mdr.
Børn lærer er sansemotorisk stimulering for de mindste, som gavner dit barn resten af livet. Alt foregår i et trygt, nært og babyvenligt miljø med plads til det enkelte barn.

02-05-2019 kl. 10:15
191914