Pilates er et unikt holdningskorrigerende træningssystem med sekvenser af langsomme, kontrollerede bevægelser. De involverede muskler strækkes og styrkes, og spændinger nedsættes. Specielt arbejder vi med sammenhængen mellem åndedræt og mavemuskler, hvorved rygsøjle og bækken stabiliseres.

Pilates stimulerer muskelbalance, udholdenhed og styrke.

FRB, Falkoner Fitness
Sylows Allé 1

07-10-2022 kl. 11:00
Tina Mariager
Lok.4

FOF København
1799 København V
E: adm@fofkbh.dk

Symfoniorkestret Plenum blev grundlagt i sommeren 2016 af en gruppe unge musikanter i Københavnsområdet, der gerne vil mødes om musikken.Vi vægter det sociale højt og går op i at lære hinanden at kende. Vi kommer ikke bare for at øve – men også for at have det sjovt.I øjeblikket har vi lagt os fast på et mere klassisk repertoire, men vi ønsker også at spille mere moderne stykker og måske filmusik.Vi har i øjeblikket lidt mere end 30 medlemmer, og vi søger stadig nye medlemmer. Vi mangler især strygere (både violin, bratsch, cello og kontrabas), valdhorn, tromboner og slagtøj.

SÅDAN BLIVER DU MEDLEM
Besøg vores hjemmeside og se hvordan - klik her.

Musikhøjskolen
Smallegade 12

06-10-2022 kl. 19:15
Eirik Ødegaard

Musikhøjskolens Aftenskole
E: aftenskolen@musikhoejskolen.dk

På Portugisisk Konversation 15 arbejder vi med literariske tekster fra flere portugisiske talende lande, fokuserer på det portugisiske historie og kultur og genbesøger grammatikken efter behov. Vi bruger en del af timer på at snakke om udvalgte emner og prøver også at arbejde den skriftlige del af sproget i løbet af semester. Holdssprogniveau er C1. Ekstraudgifter til undervisningsmateriale må påregnes.

Lindevangsskolen
P. G. Ramms Alle 26

05-10-2022 kl. 19:00
Marlene Coelho
213 klasselokale
1722206200

AOF Storkøbenhavn/Frb
2400 København NV
E: aftenskole@csk.aof.dk

Pilates begynder / let øvede.Pilates er sekvenser af langsomme, kontrollerede udførte bevægelser.Effektiv træningsteknik der styrker den dybe stabiliserende muskulatur, og som stimulerer muskelbalance, styrke og udholdenhed.Vi starter med et opvarmningsprogram, så krop og hjerne er klar til at udføre øvelserne. Pilates har altid været brugt, ikke af kun af dansere og idrætsudøvere, men også som almindelig træning af kroppen. Du kan også være med, selvom du ikke har trænet de sidste 20 år.Du får slanke stærke og smidige muskler i stedet for korte og kraftige.
Din dybe muskulatur bliver styrket.
Du får en forbedret kropsholdning.
Pilates medvirker til forebyggelse af skader.
Du får forbedret balance og koordination.
Din kropsbevidsthed øges.
Du får personlig rådgivning i en afslappende atmosfære. For yderligere information vedr. undervisningen kontakt underviseren direkte.
OBS: Man skal selv medbringe sin egen måtte.

Medborgerhuset Danasvej
Danasvej 30 B
1910 Frederiksberg C

04-10-2022 kl. 17:45
Hanne Vang Hansen
Medborgesale - 2.sal
1722204065

AOF Storkøbenhavn/Frb
2400 København NV
E: aftenskole@csk.aof.dk

Kom til plask og leg med dit barn og nyd vådt samvær, der støtter dit barns svømmefærdigheder og sansemotoriske udvikling.
Det er en fordel, at barnet er vandtilvænnet, men det er ikke en forudsætning, da udfordringerne tilpasses den enkeltes niveau. Tryghed, tillid og fællesskab er hele tiden i højsædet, imens der leges, udforskes og udfordres.
Du får som mor/far al den støtte og vejledning, du har behov for, når du skal lære at håndtere nye udfordringer for barnet i vandet og du behøver ikke at kunne svømme.Aldersinddelingen er vejledende
Børn er forskellige og udvikler sig i forskellige tempi, så aldersinddelingen skal kun forstås som vejledende. Hvis dit barn fx er forsigtigt anlagt eller virker utryg ved vand, er det en god idé at tænke lidt nedad i fht. aldersrammen. Hvis barnet derimod er motorisk langt fremme, frisk på nye udfordringer og måske endda allerede vandtilvænnet, er det en god idé at tænke lidt opad i fht. aldersrammen.
Holdene er små, så der er god mulighed for at tage individuelle hensyn undervejs. PRAKTISK
For at minimere risikoen for fækalieudslip er reglerne mht. børnenes badetøj i Valby Vandkulturhus:
Neoprenbadebukser samt engangsbadeble er obligatorisk for børn op til 4 år eller indtil de er renlige. Godkendte neoprenbadebukser er modellen ”Happy Nappy” eller lign. og det er vigtigt, at de er tætsiddende omkring lårene og rundt om maven.
Neoprenbadebuks skal bæres sammen med en engangsbadeble såsom ’Little Swimmers’ og hele engangsbadebleen skal være dækket af neoprenbadebuksen for at mindske risikoen for fækalt udslip i vandet. Dvs. børnene skal altså BÅDE have engangsbadeble OG tætsiddende neoprenbadebuks på.Undervisningen foregår i et varmtvandsbassin med en vandtemperatur på cirka 34 grader.

11-10-2022 kl. 18:30

11-10-2022 kl. 19:00