Familieyoga med 3-6 årige og deres forældre

24-05-2019
16:00 Fredag
Frederiksberg
Familieyoga er en skøn måde at være sammen på. Vi leger med yogaøvelserne og fortæller historier med hele kroppen.

Vi får rørt os, stimuleret sanserne, styrket motorikken og finder indre ro.

I familieyoga indgår elementer af musik, rytmik og kreativ læring og der er plads til alle uanset forudsætninger.

Hver uge har et tema, som vi fordyber os i. Det kan være en tur i parken, savannens dyr, cirkus eller noget helt andet, som interesserer netop jer.

Mor, far, bedste eller hvem, der nu er så heldig at få lov til at komme med, deltager aktivt, så det bliver en skøn fælles oplevelse.

Prisen / tilmeldingen gælder en voksen og et barn og det er kun den voksne, der skal tilmelde sig.

24-05-2019 kl. 16:00
Arenze Fischer

Familieyoga med 6-10 årige og deres forældre

24-05-2019
17:00 Fredag
Frederiksberg

Vi får rørt os, stimuleret sanserne, styrket motorikken og finder indre ro.

24-05-2019 kl. 17:00
Arenze Fischer

Førstehjælp til babyer og børn

03-06-2019
Frederiksberg
Næst efter den store glæde over at have fået et barn, kommer frygten for at miste det igen.
Hvis det værst tænkelige skulle ske og dit barns liv var i dine hænder, kan du så yde den førstehjælp, der skal til?

Sygeplejerske Camilla Gaardbo, der er indehaver af Små Liv, klæder dig på til at kunne handle, hvis uheldet pludselig er ude.
Der er tale om en workshop, hvor du i løbet af et par intensive timer får viden om den mest basale førstehjælp, så du føler dig godt klædt på til at håndtere både mindre skader og mere alvorlige uheld.

Ved workshoppen gennemgåsbl.a.
– Forbrændinger
– Forgiftninger/ætsninger
– Feberkramper
– Spærrede luftveje
– Hjertestop

Workshoppen er målrettet forældre på barsel og undervejs er der naturligvis plads til amning, trøst, bleskift osv.
Gravide samt bedsteforældre og andre interesserede er naturligvis også velkomne.
For at få bedst muligt udbytte er der et begrænset deltagerantal og forhåndstilmelding er nødvendig.

03-06-2019 kl. 09:30
Camilla Gaardbo Christensen

Førstehjælp til babyer og børn

17-06-2019

Ved workshoppen gennemgåsbl.a.
– Forbrændinger
– Forgiftninger/ætsninger
– Feberkramper
– Spærrede luftveje
– Hjertestop

17-06-2019 kl. 09:30
Camilla Gaardbo Christensen

Fransk 5 (A2)

16-09-2019
Frederiksberg
Du har en rimelig god sprogforståelse, men befinder dig alligevel ofte i situationer, hvor du føler, at du mangler både ord og rutine. I dette niveau præsenteres du for forskellige tekstmateriale, og gennem samtale styrkes dit ordforråd samt dine talefærdigheder.

Vi tager udgangspunkt i lærerbogen Amical 2 (inkl. CD + øvebog).

For yderligere oplysninger omkring det faglige er du velkommen til, at kontakte underviseren.

Lindevangsskolen
P.G. Ramms Alle 26

16-09-2019 kl. 19:00
Owen James Gordon Thomas
215 klasselok.-2.sal
192182

Fransk konversation (B1)

25-09-2019
Frederiksberg
Konversation (B1) Ici on parle français ! På dette kursus taler vi så meget fransk som muligt. Med udgangspunkt i avisartikler, film og tekster taler vi om hvad der rører sig i det franske samfund for tiden. Vi beskæftiger os med den fransktalende verden fra Paris til Guadeloupe. Fokus ligger på det talte sprog og grammatik vil blive inddraget for at træne et bredere, mere fleksibelt sprog.

Vi arbejder også med grammatik og ordforråd og lægger vægt på at træne det talte sprog.

Kedelhallen
Nyelandsvej 75 A

25-09-2019 kl. 13:30
Jørgen Stormgaard
Lille mødelokale
192192

Fermentering & gourmet hotdogs

29-09-2019
12:15 Søndag
Frederiksberg
Vil du gerne lære at lave fermenterede og syltede grøntsager, samt relish, der forvandler en hotdog til en
gourmet hotdog? Sammen med hjemmelavet hotdog brød, ketchup, senneps-dressing, brøndkarse og ristede nødder? Vi laver sunde, grønne "hottere" (jo der er også kød i) - klassikeren i en optimeret udgave. Glæd dig til at sætte tænderne i en klassiker med god samvittighed. De fermenterede retter er gode for maven. Og holder maven og immunforsvaret i topform.

Du lærer at fermentere og sylte, så du altid kan have frisk fermenterede grøntsager hjemme hos dig selv.

Medbring 2 patentglas, forklæde, viskestykke, karklud og en god skærekniv (til kål og lignende) og godt humør.

Råvarer for 200 kr. er inkluderet i prisen.

Skolen på La Cours Vej
La Cours Vej 2

Søndag
29-09-2019 kl. 12:15
Agna Johannesen
Køkken
192585

E: kontakt@aof-fk.dk

Fra drøm til bog - tag de første skridt

02-11-2019
Frederiksberg
Brug én weekend på at få et godt indblik i processen fra den gode idé til du holder din egen bog i hånden. Du får en introduktion til den forrygende udvikling, der har gjort det muligt, at de fleste nu kan skabe og udgive deres egen bog, der tilmed kan distribueres i ind- og udland.
Dernæst bliver der givet en grundig gennemgang af planlægningen som kan lede fra idé og research til den færdige bog. Vi ser på skriveprocesser, tekst, koncept, illustrationer, fotos, grafik, typografi, format, layout og bogproduktioners teknik og økonomi. Endelig kommer vi også lidt ind på jura, markedsføring, forlagsøkonomi og perspektiverne i en selvstændig udgivervirksomhed.

Ved deltagelse i dette kursus får du Tommy´s nye bog "Fra drøm til bog". Den bruges i undervisngen.

Ved forfatter og mikroforlægger, cand.mag. Tommy P. Christensen

Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23/38210913

02-11-2019 kl. 10:00
Tommy P. Christensen
32 Klasselokale
192352

E: kontakt@aof-fk.dk

Forær dig selv en skrivedag

30-11-2019
Frederiksberg C
Max. 8 deltager

Måske er du i gang med et skriveprojekt men er gået i stå eller savner inspiration - eller måske vil du gerne i gang med at skrive. Uanset hvor i din skriveproces du er, er denne dag en chance for at "komme op på hesten" og få skrevet deruda'. Dagen vil forløbe som en workshop med små inspirationsoplæg, masser af skrivetid og personlig skrivesparring på dine udfordringer - og på, hvordan du kommer videre og i mål.

Medborgerhuset Danasvej
Danasvej 30 B