Max 10 deltagerHar du det perfekte design i tankerne som du gerne vil lave?
Det kan være bluse, bukser, kjole - kun fantasien sætter grænser!  Ud fra grundmønster vil du lære at konstruere dit eget design baseret på dine egne mål, så det passer dig perfekt. Da det er dine egne ønsker, bruger vi grundmønster, og ikke færdige mønstre, dvs. efter at have udvalgt dit design, vil du lære at tage mål på dig selv, hvorefter vi begynder at designe og konstruere.
Vi vil først sy det i et prøvestof, så vi kan se om der er noget der skal rettes, hvorefter du kan sy det i dit rigtige stof. Du vil kunne afprøve forskellige syteknikker, hvis du er typen der gerne vil udfordre dig selv.Du vil få hjælp hele vejen gennem processen, så du får det bedste resultat. Det betyder ikke noget om du er begynder eller øvet - uanset hvad vil du komme hjem med dit drømme design.Du vil få alt den hjælp du har brug for, så du til sidst står med f.eks. en smuk kjole eller et par flotte bukser.

11-10-2022 kl. 17:00
1722202652

E: aftenskole@csk.aof.dk

For dig, uanset størrelse, som gerne vil i gang med at motionere og danse – på en sjov måde, hvor du både får sved på panden og smil på læben.

Vi laver trinkombinationer og små danseserier til fed musik, og vi slutter af med styrketræning for mave, ryg, baller og lår, samt strækøvelser.

Vælg salsa-motion, hvis du foretrækker latinamerikanske rytmer eller vælg disco-motion, hvis du er mere til soul, funk- og discomusik.

12-10-2022 kl. 11:45
Sidse Koppel
Lok.2

07-10-2022 kl. 09:30
Sidse Koppel
Lok.2

E: adm@fofkbh.dk

Dans og fitness i en skøn kombination, hvor alle kan være med. Konditionen forbedres og vi danser til stilarter som disco, salsa, linedancing, jive, aerobic og meget andet – alt sammen til festlig musik.
Der er garanti for sved på panden og smil på læben. Så snør skoene og tag vandflasken med – du får brug for den.

10-10-2022 kl. 17:40
Gitte Jønsson
Lok.1

E: adm@fofkbh.dk

Get qualified, professional help in a highly unusual art class where anything is possible: all themes and techniques, realistic or abstract, all media...every imaginable approach.
Do it your way – but learn how to do it better!
This is a class for artists who genuinely wish to improve, while also developing a unique, personal- and sophisticated- voice. For everyone - beginners and advanced.
David is a professional artist and has a lifetime of experience in doing- as well as teaching- it at the highest level for many years, internationally.
Teaching will be held in easy-to-understand English. Translations into Danish whenever needed. Students themselves may speak Danish if they prefer.

Skolen på La Cours Vej
La Cours Vej 2

10-10-2022 kl. 18:00
David Ellis Isenberg
Tegn/mal/Berringsvej
1722202612

E: aftenskole@csk.aof.dk

Max 10 deltagereHar du det perfekte design i tankerne som du gerne vil lave?

13-10-2022 kl. 10:30
1722202650

E: aftenskole@csk.aof.dk

Do it your way – but learn how to do it better!

Billedskolen
Godthåbsvej 21 C, gårdhuset

10-10-2022 kl. 09:30
David Ellis Isenberg
Tegn/mal - lokale
1722202610

Kan du lide at danse?
Vi danser til pop og upbeat musik – forbrænder en masse kalorier, mens vi har
det sjovt!
Timen opbygges af forskellige dansetrin som sættes sammen til små
koreografier. Alle kan være med.

Om underviseren:
Berit er 42, oprindelig bornholmer, men har boet mange år i Kbh.
Hun har altid haft en kærlighed for dansen, og har de sidste 4 år gået til
dance.
Det vigtigste for Berit er, at man får rørt sig, og har det sjovt!
Har du spørgsmål til indholdet af undervisningen, kan du skrive til: Berit.marker@gmail.com

Hermeshallen
Steenwinkelsvej 19
1966 Frederiksberg C

12-10-2022 kl. 18:00
Berit Marker
Sal C / Motion
1722204023

E: aftenskole@csk.aof.dk

Max 10 deltagerHar du det perfekte design i tankerne som du gerne vil lave?

25-10-2022 kl. 17:00
1722202653

E: aftenskole@csk.aof.dk

Her er muligheden for at prøve nogle af de danse, som var inspirationskilde til folkedansene, nemlig hoffets danse fra barok- og rokokotiden (ca. 1680-1780) – heriblandt menuet, gavotte og bourré.
Der arbejdes efter originalt kildemateriale, og selvom den praktiske indstudering af dansene vil stå i centrum, vil der også blive mulighed for at høre lidt om beslægtede emner som klædedragt, musik og hofetikette.

27-10-2022 kl. 20:00
Jørgen Schou-Pedersen
Lok.1

E: adm@fofkbh.dk

Max 10 deltagereHar du det perfekte design i tankerne som du gerne vil lave?

17-11-2022 kl. 10:30
1722202651