Den Ydre Helt, 3 - 6 år

08-09-2018
Frederiksberg C
Heltetræningen for denne målgruppe hedder Den Ydre Helt. "Ydre" fordi børn skal forholde sig til en ydre verden, som de skal lære at navigere og begå sig i - uden at komme til skade eller miste modet

Fortiden i Fremtiden
- En dannelsesrejse i skaberen Leonardo Da Vincis fodspor

Gennem et intenst 24-ugers forløb med innovationslære, skaberkraft og forberedelse lærer dit barn at gå fra indskydelse til direkte handling.

Vi henter inspiration fra fortiden og former vores fremtid

Heltetræning er dannelse. Under forløbet 'Fortiden i Fremtiden' vil dit barn, med afsæt i renæssancens kunststilarter - fægtekunst, sang, dans, skuespil og malerkunst - erfare, hvordan man tilegner sig færdigheder og viden på rekordtid.

Skaberkraft og innovation

Leonardo Da Vinci er et af de største genier, verden nogensinde har kendt.
En ægte helt, som blev grundlæggeren af højrenæssancens stil og skabte innovation til os.

De fleste kender ham som maler, men han kunne nærmest alt. Han var f.eks. opfinder, krigsingeniør, skulptør, musiker, bygningsingeniør, videnskabsmand, læge, alkymist, scenograf, filosof, forfatter, astrolog, biolog, matematiker og meget mere.

Mange af de ting, vi benytter den dag i dag, er oprindeligt opfundet af ham - ja, selv superhelten Batman er skabt ud fra en af Da Vincis opfindelser, hvor et menneske skulle kunne flyve.

Vi lader os inspirere af Da Vincis liv og renæssancens opdagelser og dannelse

I 2019 er det 500 år siden, Da Vinci døde. Med 'Fortiden i Fremtiden' fejrer vi hans liv og lader os inspirere af renæssancens opdagelser og dannelse.

Da Vinci kendte til hemmeligheder og hentede inspiration fra naturen.
En af hans hemmeligheder var det gyldne snit, som han bl.a. sagde, er nøglen til æstetisk og harmonisk kunst.

Når man åbner sine øjne for det gyldne snit, låser man op for en dybere forståelse for harmonien og æstetikken i altings væren. Man oplever med æstetisk sans og udvikler mere bevidsthed om såvel den ydre som den indre verden. Det gamle, indre København vil f.eks. ikke mere være, som det var, når først man ser på byen, gennem øjne, som ser det gyldne snit.

Heltetræningen vil, under hele denne sæsons dannelsesrejse 'Fortiden i Fremtiden', afspejle det gyldne snit.

Da Vinci fra fortiden bringer ny viden til dit barn i fremtiden

Vi tager udgangspunkt i materialet "Den Indre Helt", og alle deltagere har mulighed for at få deres egen Heltebog. Materialet indeholder filosofi og videnskab, der går hånd i hånd og afprøves, som i mesterlæren, sammen med din Heltetræner.

Heltetræneren starter 'Fortiden i Fremtiden' op med en grundig og guidet gennemgang af forløbet.

Ny Hollænderskolen
Hollændervej 3
1855 Frederiksberg C

08-09-2018 kl. 10:15
Tine Brix Davidsen
Pigegym. Kælderen

Den Indre Helt, 7 - 12 år

08-09-2018
Frederiksberg C
Heltetræningen for dig hedder Den Indre Helt. "Indre" fordi du nu skal lære at lytte indadtil, så du kan lære at tage vare på dig selv, din indre ro, indre adfærd og indre styrke. Du skal derfor lære at kende dig selv, dit særpræg, dit indre og dine kerneværdier.

Fortiden i Fremtiden
- En dannelsesrejse i skaberen Leonardo Da Vincis fodspor

Vi henter inspiration fra fortiden og former vores fremtid

Skaberkraft og innovation

Leonardo Da Vinci er et af de største genier, verden nogensinde har kendt.

Vi lader os inspirere af Da Vincis liv og renæssancens opdagelser og dannelse

Da Vinci kendte til hemmeligheder og hentede inspiration fra naturen.

Da Vinci fra fortiden bringer ny viden til dit barn i fremtiden

Ny Hollænderskolen
Hollændervej 3
1855 Frederiksberg C

08-09-2018 kl. 11:30
Tine Brix Davidsen
Pigegym. Kælderen

Design og sy til dine mål

18-09-2018
Max 10 deltager

Ingen undervisning den 4/10-2018 pga. BUSTER Filmfestival

Har du det perfekte design i tankerne som du gerne vil lave?
Det kan være bluse, bukser, kjole - kun fantasien sætter grænser! Ud fra grundmønster vil du lære at konstruere dit eget design baseret på dine egne mål, så det passer dig perfekt.

Da det er dine egne ønsker, bruger vi grundmønster, og ikke færdige mønstre, dvs. efter at have udvalgt dit design, vil du lære at tage mål på dig selv, hvorefter vi begynder at designe og konstruere.
Vi vil først sy det i et prøvestof, så vi kan se om der er noget der skal rettes, hvorefter du kan sy det i dit rigtige stof. Du vil kunne afprøve forskellige syteknikker, hvis du er typen der gerne vil udfordre dig selv.

Du vil få hjælp hele vejen gennem processen, så du får det bedste resultat. Det betyder ikke noget om du er begynder eller øvet - uanset hvad vil du komme hjem med dit drømme design.

Det betyder ikke noget om du er øvet eller nybegynder - du vil få alt den hjælp du har brug for, så du til sidst står med f.eks. en smuk kjole eller et par flotte bukser.

Medborgerhuset Danasvej
Danasvej 30 B
1910 Frederiksberg C

18-09-2018 kl. 17:00
Nadine Silke Brinch Larsen
Lokale 1

Design og sy til dine mål

20-09-2018
Max 10 deltager

Ingen undervisning den 4/10-2018 pga. BUSTER Filmfestival

Har du det perfekte design i tankerne som du gerne vil lave?

Medborgerhuset Danasvej
Danasvej 30 B