20-06-2018
Yoga
På vores yoga hold undervises der i hatha yoga, som er en klassisk og grundlæggende yogaform. Undervisningen er baseret på klassiske yogastillinger, som holdes i længere tid med fokus på præcision og åndedræt. Formålet er at opnå øget smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. Stillingerne udføres i et roligt tempo med pauser. Undervisningen foregår på mindre hold og øvelserne tilpasses den enkelte deltagers fysiske formåen og behov.
Deltagerne skal medbringe lagen/håndklæde til beskyttelse af madrassen.
For at kunne deltage i undervisningen skal man være ”handicappet i forhold til undervisningen i det konkrete emne”.

20-06-2018 kl. 11:00
18637S

06-08-2018
Frederiksberg C
Her lærer du variationer af solhilsen, der styrker, renser og smidiggør krop og sind. Kroppen forberedes til at udføre klassiske yogastillinger, der påvirker indre organer, hormon- og nervesystem i positiv retning. Åndedrætstræning giver øget vitalitet og livsenergi. Afspænding og meditation indgår i undervisningen.

Medbring: Yogamåtte og tæppe

Yoga for gangbesværede/scleroseramte

København N
Yoga for scleroseramte

På vores yoga hold undervises der i hatha yoga, som er en klassisk og grundlæggende yogaform. Undervisningen er baseret på klassiske yogastillinger, som holdes i længere tid med fokus på præcision og åndedræt. Formålet er at opnå øget smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. Stillingerne udføres i et roligt tempo med pauser. Dette hold retter sig særligt mod scleroseramte. Undervisningen foregår på mindre hold og øvelserne tilpasses den enkelte deltagers fysiske formåen og behov.

Støberiet
Blågårds Plads 3
2200 København N

29-08-2018 kl. 11:00
Lotte Tang Sørensen
Afspænding

Yoga for gangbesværede/scleroseramte

København N
Yoga for scleroseramte

Støberiet
Blågårds Plads 3
2200 København N

29-08-2018 kl. 13:00
Lotte Tang Sørensen
Afspænding

31-08-2018
10:30 Fredag

31-08-2018 kl. 10:30
Mona Mortensen

E: kontor@gigtskolen.dk

ytmik 7 - 12 mdr. 2 - 6 mdr.

11-10-2018
ytmik 7 - 12 mdr.
Børn lærer gennem kroppen.
Rytmik er sansemotorisk stimulering for de mindste, som gavner dit barn resten af livet. Alt foregår i et trygt, nært og babyvenligt miljø med plads til det enkelte barn.
På alle holdene leger vi med babyernes kropsbevidsthed, sansning og motorik. Vi vipper, vugger, ruller, hopper, gynger, snurrer, nusser, leger og vender verden op og ned, så babyen kan lære sig selv og verden at kende.
Du får forslag og vejledning til øvelser med dit barn, som du som forældre kan prøve på holdet, og tage med hjem og bruge.
Rytmik er inspirerende. Det er ikke altid din baby er i humør til lige det vi skal til at lave på holdet, derfor er det vigtigt, at du som forælder siger til og fra på vegne af babyen og følger barnet der, hvor det er. Der er altid tid og plads til nærhed! På den måde er der plads til hver enkelt på holdene.

Husk hængelås og regnslag til barnevognen, da der ikke er mulighed for at tage den med ind.
2 - 6 mdr.
Børn lærer gennem kroppen.
Puslestik TM er sansemotorisk stimulering for de mindste, som gavner dit barn resten af livet. Alt foregår i et trygt, nært og babyvenligt miljø med plads til det enkelte barn.
Puslestik TM er inspirerende. Det er ikke altid din baby er i humør til lige det vi skal til at lave på holdet, derfor er det vigtigt, at du som forælder siger til og fra på vegne af babyen og følger barnet der, hvor det er. Der er altid tid og plads til nærhed! På den måde er der plads til hver enkelt på holdene.

Hermeshallen
Steenwinkelsvej 19
1966 Frederiksberg C

11-10-2018 kl. 09:15
Lærke Jensen
Sal C / Motion

E: kontakt@aof-fk.dk

ytmik 7 - 12 mdr. 2 - 6 mdr.

11-10-2018
ytmik 7 - 12 mdr.