Hatha Yoga

30-04-2018
Optager løbende
Hatha Yoga er den gren af Yoga som arbejder med den fysiske krop. Yoga øvelserne er udformet i nøje overensstemmelse med den menneskelige fy-siologi og udvikler ikke blot musklernes styrke og smidighed, men også de indre organers ydeevne og sundhed.
Vi arbejder med holdnings korrigerende øvelser. Åndedrætsøvelserne, har især vist sig at løsne spændinger, hamoniserer
blodtrykket, give bedre koncentration og indre ro og balance.

Hatha Yoga giver kropsligt velvære og bedre jordforbindelse.

Hver lektion afsluttes med en afspænding af kroppen, hvor du arbejder med at give slip på kroppens muskler, sindet og tankerne, så der opstår stilhed og ro i krop og sind.

30-04-2018 kl. 17:00
Tine Marsbøll

Hatha Yoga, Rygtræning

02-05-2018
Optager løbende
blodtrykket, give bedre koncentration og indre ro og balance.

Hatha Yoga giver kropsligt velvære og bedre jordforbindelse.

02-05-2018 kl. 17:00
Tine Malthesen

Hatha Yoga

02-05-2018
Optager løbende
I Hathaflow arbejder vi med den fysiske krop. Yoga øvelserne er udformet i nøje overensstemmelse med den menneskelige fysiologi og udvikler ikke blot musklernes styrke og smidighed, men også de indre organers ydeevne og sundhed.

I Hatha flow tager viudgangspunkt i de klassiske yoga øvelser. Stillingerne udføres i et flow uden pause og i takt med åndedrættet.

Hathaflow giver kropsligt velvære og bedre jordforbindelse.

02-05-2018 kl. 19:00
Tine Malthesen

E: yoga@ypi.dk

Hotdog-kursus for børn og voksne

05-05-2018
Frederiksberg
For børn fra 6 år og voksne
Bliv din egen hotdogmager og imponer familie og venner.
Lær at fremstille jeres egne hotdogs helt fra bunden. Vi producerer pølser med en blanding af svin og okse og bruger masser af krydderier til at skabe saft og kraft. Vi skal også bage lækkert pølsebrød, lave ketchup og ristede løg. Og selvfølgelig smage på herlighederne. Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.
Medbring drikkevarer, forklæde og viskestykker.
Prisen dækker en voksen og et barn. Råvarer, sprøjtepose og pølsehorn (som I får med hjem) for i alt 350 kr. er inkluderet i prisen.

Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg

05-05-2018 kl. 10:30
Mette Thrysøe
Skolen på Nyelandsvej
4,5

FOF København
1799 København V
E: adm@fofkbh.dk

HANS HEBO - 5. generation af HEBO-fiskerslægten

27-05-2018
14:00 Søndag
Frederiksberg
Willumsens Saloner Søndag 27.maj 2018 kl. 14 - 16

Nyd en søndag eftermiddag i godt selskab. Der serveres smagsprøver på fisk og en kold forfriskning og mød en spændende gæst.

HANS HEBO - 5. generation af HEBO-fiskerslægten fra Sydsjælland

En af faderens brødre valgte at forlade bundgarnsjollen for at gå i land midt i 60'erne. Han blev selvstændig fiskehandler ved Nørreport Fiskehus, indtil han solgte forretningen i 2013.

Hans Hebo er i dag tilknyttet fiskeforretningen HAV i Torvehallerne, og medens vi nyder Hans Hebo's medbragte smagsprøver, og et par glas vin, fortæller han, så vi får fornemmelsen af røgvand på styrhusruden og duften af tovværk, garn og gummitøj. Hans Hebo afliver nogle gamle myter fra branchen og giver et par gode råd om fisk i sæsonen.

I kan møde Hans Hebo en gang om måneden, når Galerie Grothe i Charlottenlund har fernisering. Her står Hans for lækre smagsprøver fra HAV og dertilhørende glas vin fra vinhandler Otto Suenson i Dr. Tværgade.

Traktementet ved vores salonarrangement 27.5 består af:

Smagsprøver fra HAV i Torvehallerne og tilhørende vin.

Eftermiddagen afsluttes med en forfriskning.

Prisen er inkl. smagsprøver og kold forfriskning

Willumsens Saloner
Mathilde Fibigers Vej 14