Optager løbende
For dig der har hovedet fyldt med ønsker og kreative ideer og har brug for hjælp og vejledning til at få dem ført ud i livet. På dette hold arbejder vi med stort set alt inden for håndarbejde, og der vil være mulighed for at vælge imellem og eventuelt kombinere syning, strik, hækling, broderi, patchwork osv. og skabe dine egne helt unikke ting, hvad enten du har lyst til at kreere tøj, ting eller tilbehør til dig selv eller andre. Har du brug for en ny kjole eller et par skønne hyggebukser, vil du sy babytøj, taske eller fastelavnskostume eller gemmer du måske på et stykke yndlingstøj, der kan fornyes med perler, bånd, broderi eller strikkede kanter og krave, så hjælper vi med ideer, modeller og forslag til materialer og indkøb. Du skal kunne arbejde selvstændigt med hjælp, støtte og vejledning. Gennemgående 1 til 1-hjælp er ikke mulig. Du skal have lyst til at være sammen med de øvrige deltagere. Materialeudgift må påregnes og afhænger af, hvad du vælger at arbejde med.

25-02-2020 kl. 16:30
Lone Pia Kyllesbech Nielsen
193005
67,5

25-02-2020 kl. 16:30
Dorthe Hass
193006

25-02-2020 kl. 18:35
Dorthe Hass
193008

25-02-2020 kl. 18:35
Lone Pia Kyllesbech Nielsen
193007

Hatha Yoga for skuldre, nakke og ryg
Hovedpine, træthed og smerter i ryg, skuldre og nakke skyldes ofte forkert brug af musklerne.Nogle muskelgrupper har brug for at blive styrket, mens andre muskler skal udspændes.
Vi arbejder med yogaøvelser, der løsner spændinger i og omkring nakke, skuldre og afhjælper smerter i ryggen.
Hatha Yoga giver kropsligt velvære og bedre jordforbindelse.

Hver lektion afsluttes meden afspænding af kroppen, hvor du arbejder med at give slip på kroppens muskler, sindet og tankerne, så der opstår stilhed og ro i krop og sind.

25-02-2020 kl. 13:00
20105

26-02-2020

26-02-2020 kl. 11:00
20106

26-02-2020

26-02-2020 kl. 15:00
20108

Hækling for begyndere

29-03-2020
10:30 Søndag
Max. 9 deltager

Holdet er for dig, der er helt ny indenfor hækling eller for dig som har et lille kendskab, og måske endda har kastet sig ud i sit første begynderprojekt, men som gerne vil lære mere. I kommer på holdet til at lære alle de basale masker, herunder hækling i ring/spiral. Holdet vil dog også indeholde flere udfordrende teknikker, bl.a. i form af farveskift og mønstre. På holdet vil i herudover lære, hvordan man læser og følger en opskrift og hvilke vendinger/termer der normalt bruges indenfor hækling. Jeg håber på, at i vil bidrage med ideer til, hvad vi kan hækle, men jeg har selvfølgelig en masse forslag og gode ideer til begynderopskrifter. Vi kan hækle alt fra grydelapper og karklude til strandnet og tasker til flagranker og bamser - kun fantasien sætter grænser. Jeg glæder mig til at bruge tid på at fordybe mig i hækling sammen med jer!

Jeg regner med, at du som minimum selv køber en rulle garn og en nål der passer til (genbrugsbutikker kan være et rigtigt godt sted at se efter billige hæklenåle). Som startsæt kan jeg anbefale en rulle relativt tykt garn (som ikke trevler for meget), eksempelvis bomuld 8/8 og dertilhørende nål (se på garnnøglet), ofte vil en nål 3,5 eller 4 være at foretrække. Vi snakker undervejs om garn-anbefalinger og nål-størrelser ift. de projekter, i ønsker at starte på. Materialerne behøver ikke at koste det helt store. Normalt kan man lave et par grydelapper eller lignende for under 50 kr.

Jeg sørger for, at der på holdet er en smule sødt og varmt at spise/drikke. Jeg tager herudover en masse inspiration med, bl.a. forskelligt garn, hæklenåle, hæklebøger og egne hækleprojekter, så man kan lade sig inspirere.

Jeg glæder mig til at møde jer!

Medborgerhuset Danasvej
Danasvej 30 B
1910 Frederiksberg C

Søndag
29-03-2020 kl. 10:30
Isabella Mona Kjeldsen
Lokale 1
201415

AOF Frederiksberg-København
1955 Frederiksberg C
E: kontakt@aof-fk.dk

Hiphop og kreativ dans 7-8 år

17-04-2020
16:00 Fredag
Frederiksberg
Vi skal danse og bevæge kroppen, høre en masse skøn musik og have det sjovt. Her er masser af energi, seje moves og danseglæde - du vil slet ikke kunne lade være med at danse.

For både piger og drenge, der elsker at danse! Kom gerne i tøj som du kan bevæge dig i.
Værd at vide
Holdet er for børn uden voksne. Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Derfor er det vigtigt, at dit barn er tryg ved undervisning uden forælder. Ved sæsonstart og prøvetimer er forældre velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min. hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om sæsonen. Herefter tilrettelægger hver underviser individuelt, hvornår der vil være ”kigge på” dage.
Vi opfordrer forældre til mindre børn, om at blive i bygningen mens undervisningen foregår.
NB! Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Sylows Allé 1

17-04-2020 kl. 16:00
Martina Enevold
190876

FOF København
1799 København V
E: adm@fofkbh.dk

Hiphop og kreativ dans 9-12 år

17-04-2020
16:50 Fredag

Sylows Allé 1

17-04-2020 kl. 16:50
Martina Enevold
190877

FOF København
1799 København V
E: adm@fofkbh.dk

Hækling for begyndere/let øvede

20-04-2020
Frederiksberg

Jeg glæder mig til at møde jer!

Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23