Hatha yoga

03-09-2019
Frederiksberg C
I løbet af en denne Hathaklasse vil du møde simple klassiske yogastillinger, åndedrætsøvelser og korte meditationer. Vi udfører stillingerne i et roligt tempo med pauser mellem stillingerne. Du vil også møde varmegivende solhilsner, blive inviteret til at udfordre din balance, din styrke og kontakten til din krop og dit sind. I Hatha søger vi at finde balancen mellem yin og yang, power og blødhed, frustration og latter. Niveauet på er så at alle kan være med. Formålet er at give dig mulighed for at komme i bedre kontakt med dit åndedræt og din fysiske krop. Du vil blive inviteret til at være i nuet og være med det der er.

Medbring: Yogamåtte og tæppe

Medborgerhuset Danasvej
Danasvej 30 B
1910 Frederiksberg C

03-09-2019 kl. 17:00
Mona Skak Tallgren
Medborgesale - 2.sal
192707

16-09-2019
Frederiksberg
Holdet er for dig, der er helt ny indenfor hækling eller for dig som har et lille kendskab, og måske endda har kastet sig ud i sit første begynderprojekt, men som gerne vil lære mere. I kommer på holdet til at lære alle de basale masker, herunder hækling i ring/spiral. Holdet vil dog også indeholde flere udfordrende teknikker, bl.a. i form af farveskift og mønstre. På holdet vil i herudover lære, hvordan man læser og følger en opskrift og hvilke vendinger/termer der normalt bruges indenfor hækling. Jeg håber på, at i vil bidrage med ideer til, hvad vi kan hækle, men jeg har selvfølgelig en masse forslag og gode ideer til begynderopskrifter. Vi kan hækle alt fra grydelapper og karklude til strandnet og tasker til flagranker og bamser - kun fantasien sætter grænser. Jeg glæder mig til at bruge tid på at fordybe mig i hækling sammen med jer!

Jeg regner med, at du som minimum selv køber en rulle garn og en nål der passer til (genbrugsbutikker kan være et rigtigt godt sted at se efter billige hæklenåle). Som startsæt kan jeg anbefale en rulle relativt tykt garn (som ikke trevler for meget), eksempelvis bomuld 8/8 og dertilhørende nål (se på garnnøglet), ofte vil en nål 3,5 eller 4 være at foretrække. Vi snakker undervejs om garn-anbefalinger og nål-størrelser ift. de projekter, i ønsker at starte på. Materialerne behøver ikke at koste det helt store. Normalt kan man lave et par grydelapper eller lignende for under 50 kr.

Jeg sørger for, at der på holdet er en smule sødt og varmt at spise/drikke. Jeg tager herudover en masse inspiration med, bl.a. forskelligt garn, hæklenåle, hæklebøger og egne hækleprojekter, så man kan lade sig inspirere.

16-09-2019 kl. 18:30
79 klasselok.-Byg.C