Leg, leg, leg Gennem rytmiske motoriklege styrkes hele barnet. Sanserne, motorikken, sproget, fantasien og rytmesansen får en ordentlig en på frakken, når vi ruller, løber, hopper og finder på. Kort sagt stimulerer vi både krop og hjerne samtidig med vi får energi, livsglæde og selvtillid- det er gode egenskaber at tage med sig videre i livet og skolen.Sansemotorikken er fundamentet for barnets videre udvikling og trivsel og derfor er "Vild med leg" egnet til børn af alle slags. Både de vilde, de stille og dem der har udfordringer med motorik, koncentration eller andet, har gavn af at få udfordret sanser og motorik.Det hele foregår selvfølgelig sammen med børnenes legesyge forældre, der også får rørt både krop og lattermuskler.

04-10-2022 kl. 17:00

04-10-2022 kl. 18:30
Rune Lundsgaard
222042

04-10-2022 kl. 19:45
Rune Lundsgaard
222043

KU.BE
Dirch Passers Allé 4

07-10-2022 kl. 16:05
Dorte Virén Riise
Zen 2

FAMILIESKOLEN-FRB
E: info@familieskolen.dk

Vandgymnastik for gravide er en sjov og yderst effektiv træningsform som samtidig er skånsom for leddene. Derudover har vandet en masserende effekt, der er godt for bl.a. bindevævet og appelsinhud.

Træningen har til formål at forbedre din kondition og balance samt smidiggøre og styrke kroppens muskler.
Undervisningen er en god blanding af traditionelle gymnastikøvelser, yoga og fitnessøvelser.

Vandet bruges både som hjælp, modstand og belastning, hvilket gør det til en meget effektiv træningsform. Vandgymnastik for gravide er en skånsom måde at motionere på, da vandet gør det muligt at træne på trods af svage led eller andre skader.

07-10-2022 kl. 17:05

07-10-2022 kl. 17:50

06-10-2022 kl. 11:30
Tommy Østerlind
222045

E: aftenskolen@musikhoejskolen.dk

Hop med på bølgen og kombiner motion, udfordringer og gode grin. Vi prøver kræfter med engelsk vals, quickstep, cha cha cha, rumba og jive.
Tilmelding parvis. Prisen er pr. deltager.

Kedelhallen
Nyelandsvej 75 A

06-10-2022 kl. 17:30
Leo Skytte Jensen
Kassen

E: adm@fofkbh.dk

Kom og vær med til at spille fejende, forrygende og fremmedartet musik fra alverdens lande!

I verdensmusikensemblet øver vi på et vidtspændende repertoire bl.a. balkanmusik, tango, klezmer, keltisk, fra skandinavisk til latinamerikansk folkemusik. Der er masser af muligheder, og vi arrangerer selv musikken til holdet.

Vi vil arbejde med temperamentsfulde melodier, swingende rytmer, vemodige og lystige stemninger.
Musikken er sjov og er udskrevet med noder, men der vil være muligheder for at prøve at improvisere.

Hvis du spiller f.eks. fløjte/blokfløjte, obo, klarinet, violin, bratsch, cello, harmonika, klaver, akustisk guitar, bas eller slagtøj og har lyst til at komme vidt omkring i folkemusikkens verden, så meld dig til! Sangere er mere end velkomne.

Der er planlagt 10 mødegange.
Den første dato er fast, de øvrige datoer kan ændres efter nærmere aftale på holdet.Prisen er baseret på min. 5 deltagere.Deltagelse er gratis for instrumentalelever i Musikhøjskolen.
Mail til aftenskolen@musikhoejskolen.dk for at få krediteret opkrævningen.

05-10-2022 kl. 19:00
Anka Zlateva

06-10-2022 kl. 13:30
Tommy Østerlind
222047

11-10-2022 kl. 17:00

E: info@familieskolen.dk

Vi hører om kirkegårdens historie og om en række personligheder,
der er stedt til hvile her på landets største kirkegård: Anker J., Krag,
Stauning, Zahrtmann, Kai Nielsen og Knud Rasmussen. Andet steds på kirkegården
besøger vi gravsteder for Tove Ditlevsen og Robert Jacobsen.

Alle ligger de begravet ved det legendariske ”Røde Hav”. Vi ser
massegravene, der rummer næsten 10.000 tyske soldater og civile. Vi får
historierne bag det imponerende "Stjernevejsprojekt" og besøger et
spritnyt, arkitekttegnet mausoleum med en utrolig forhistorie.

Sjælør Station
Carl Jacobsens Vej 65
2500 Valby

29-10-2022 kl. 11:00
Poul Kragelund
Billetsalg

AOF Roskilde
E: AOF@AOF-Roskilde.dk

KU.BE
Dirch Passers Allé 4

04-11-2022 kl. 16:05
Dorte Virén Riise
Zen 2

FAMILIESKOLEN-FRB

Vegetarisk julemad
Vil du gerne imponere dine gæster med en vegetarisk julemiddag, som ikke kun er mere
klimavenlig og smager fantastisk, men også fryder øjet med et væld af farver?
På kurset vil du få en let introduktion til det vegetariske køkken. Vi eksperimenterer
kreativt i køkkenet med grønne alternativer til den traditionelle julemiddag. I løbet af kurset
skaber vi sammen en flot middag ud fra en menu, som indeholder de klassiske
juleretter i grøn og farvestrålende udgave, som du kan
overraske dine julegæster med. Menuen er nøje planlagt, så du nemt kan kopiere den og
servere den, som et festligt måltid juleaften. På kurset får du også indblik i, hvordan du
kan pynte og anrette retterne æstetisk.
Kurset rundes af med en hyggelig middag. Råvarer på 100 kr. er inkluderet i prisen. Underviser: Kathleen Toft
Uddannelse: Uddannet billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi.
Undervisningserfaring: Lang erfaring med undervisning og formidling for børn, unge og
voksne fra en lang række kunst- og kultursammenhænge. Har de seneste år derudover
undervist i vegansk madlavning. Har levet vegetarisk i 23 år og har stor viden om sund
vegetarisk kost og madlavning. Har bl.a arbejdet som mentor hos KlimaUdfordringen med