Latin Dance Mix er et koncept, der bygger på den dygtige cubanske danser og zumbainstruktør Ricardos mangeårige erfaring med dans og træning.
Det er en træningsform, der minder om zumba, men her med endnu mere fokus på rytme, trin, koordination, energi og livsglæde. Inspirationen hentes især fra Cuba og Latinamerika.

Her er der garanteret masser af sved på panden og stort smil på læben, når du går derfra.

Undervisningen er stærkt vanedannende.

FRB, Falkoner Fitness
Sylows Allé 1

02-02-2023 kl. 16:50
Ricardo Castillo Rodriguez
Lok.2

FOF København
1799 København V
E: adm@fofkbh.dk

På ”Lær at strikke din egen sweater (begyndere)” lærer du alle de grundlæggende teknikker der skal til for at strikke selv. Frygt ej hvis du aldrig har prøvet at slå en maske op eller ikke kan kende forskel på ret og vrang! Vi starter et sted hvor alle kan følge med, og lærer sammen de helt basale teknikker der skal til for at kunne strikke snart sagt hvad som helst. På dette kursus lærer du at strikke en sweater. Vi stikker oppefra og ned og benytter os af raglanudtagninger, så sweateren er monteringsfri (hvis dette er helt sort snak så frygt ej; du skal nok lære strikkelingoet på kurset).

Materialer:
Du skal selv købe garn til dette kursus. Materialer løber derfor op i ca. 300 kroner for pinde og garn. Vi kommer til at snakke materialer første kursusgang og jeg guider dig igennem hele processen. Første gang skal du bare møde op, så har jeg garn og strikkepinde til at komme i gang med at lære at slå op, strikke ret og strikke vrang. Mellem første og anden kursusgang skal hver enkelt selv købe garn til sin sweater, men det skal vi nok snakke meget mere om på første kursusgang.

Har du spørgsmål til indholdet, kan du kontakte underviseren på: irisgutt@hotmail.com

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte aftenskolen på mail: aftenskole@csk.aof.dk eller tlf.: 92901080.

Lindevangsskolen
P. G. Ramms Alle 26

01-02-2023 kl. 17:00
Iris Gutt
213 klasselokale

E: aftenskole@csk.aof.dk

På ”Lær at strikke din egen sweater (let øvede/øvede)” lærer du at tilpasse et mønster til dine egne designønsker. Hvis du ønsker at gøre dit strik helt personligt og du allerede kan strikke ret, vrang og lave udtagninger, så er dette kursus for dig. Jeg har en grundopskrift på en sweater med, som du kommer til at gøre til din helt egen. Vi strikker en sweater oppefra og ned og benytter os af raglanudtagninger. Jeg tager nogle eksempler på sweaters med, som er strikket ud fra samme grundmønster, så du kan se hvor forskellige et sweatermønster kan komme til at se ud med blot nogle få justeringer. Når du har lært teknikken i at tilpasse et mønster er det kun fantasien der sætter grænser for dit strik.

Første kursusgang kigger vi på strikkeprøver, snakker design og laver udkast til egne personlige sweaters. Vi taler også materialer, og mellem første og anden kursusgang finder hver enkelt materialer til sin egen designide. Jeg skal nok hjælpe hele vejen igennem processen, så du behøver ikke have erfaring med dette før kursusstart.

Materialer:
På dette kursus sørger du selv for at købe materialer. Hvis du følger mine garnanbefalinger, kommer du til at bruge ca. 300 kroner på garn og pinde. Du er også velkommen til at tage noget andet garn med, så finder vi ud af det sammen.

Lindevangsskolen
P. G. Ramms Alle 26

02-02-2023 kl. 17:00
Iris Gutt
215 klasselok.-2.sal

E: aftenskole@csk.aof.dk

Koret består af omkring 30 dygtige kvinder, der synger musik med et smukt og melankolsk udtryk. Repertoiret består af musik fra kunstnere som bl.a. Björk, Highasakite, Bon Iver og mange flere.

Besøg korets Facebookside for mere info - klik her.

Vil du gerne synge i koret?
Kontakt korets dirigent Kathrine Svensmark. Se kontaktinfo på Facebook eller her på hjemmesiden.

Musikhøjskolen
Smallegade 12

07-02-2023 kl. 19:30
Kathrine Svensmark

Musikhøjskolens Aftenskole
E: aftenskolen@musikhoejskolen.dk

I denne time leger og bevæger vi os til musik og tumler med redskaber, hvor kun fantasien sætter grænser.
Gennem leg og bevægelse lærer barnet at sanse og bruge sin krop, hvilket bl.a. bidrager til øget trivsel og livskvalitet.
Leg og bevægelse i fællesskab styrker ligeledes relationen mellem barn og voksen og kan være med til at give et lille pusterum fra hverdagens trædemølle.
Undervisningen er tilrettelagt så der er plads til alle.
Kom gerne i tøj I kan bevæge jer i, indendørssko, skridsikre strømper eller bare tær.
Forældre deltager aktivt.
Max 1 voksen pr. barn.Ved spørgsmål til undervisningen kan følgende mailadresse benyttes: henriette.kawiecki@gmail.com

Ny Hollænderskolen
Hollændervej 3