17-09-2019
Frederiksberg
Lær at male med olie- og akrylfarver. Undervisning med løbende orientering om komposition, optegning, farvelære, farveblandninger, bindemidler, forskellige moderne- og klassiske teknikker, som a la prima- og lagdelt maleri. Undervisningen er individuel og efter hver enkelt elevs behov. For begyndere og øvede.

Forventet udgift til farver, pensler, maling, papir/lærred m.v.: 300 - 400 kr.

Den første mødegang vil jeg holde en introduktion om praktiske oplysninger, om forslag til -, brug af - og kvalitet på forskellige materialer, samt hvor disse kan købes billigst og med elevrabat.

Se mere på min hjemmeside: http://www.hakannystrom.dk

For yderligere information vedr.dette kursus er du velkommen til at ringe til underviseren på tlf: 38790691

17-09-2019 kl. 19:00
192400

18-09-2019
Frederiksberg
Lær at male med olie- og akrylfarver. Undervisning med løbende orientering om komposition, optegning, farvelære, farveblandninger, bindemidler, forskellige moderne- og klassiske teknikker, som a la prima- og lagdelt maleri. Undervisningen er individuel, og efter hver enkelt elevs behov. For begyndere og øvede.

Se mere på min hjemmeside: http://www.hakannystrom.dk

For yderligere information vedr. dette kursus er du velkommen til at ringe til underviseren på tlf: 38790691

18-09-2019 kl. 16:00
192401