Hensyntagende hold for deltagere med sclerose eller andre nerologiske sygdomme.

Få god fysisk træning og ny energi gennem yoga. Holdet er for dig, der blidt, men alligevel effektivt ønsker at forbedre smidighed, styrke og koordination.
Du skal være selvhjulpen og kunne komme ned at ligge på gulvet og op at stå igen ved egen kraft.

Yoga ved Søerne
Baggesensgade 4 C

18-06-2024 kl. 08:15
Claus Bendson Wittig
Sal 2

E: hej@fofkbh.dk

På dette yogahold vil du blive guidet og hjulpet igennem restorative yogastillinger. Vi begynder altid programmet med nogle liggende og siddende hatha-øvelser og bruger yogaudstyr til at understøtte og løfte kroppen, der hvor den har brug for det.

Der arbejdes med nervesystemet, vagusnerven og nogle enkle åndedrætsteknikker. Af og til bruger vi klangskåle til at tune ind til en dybere tilstand i kroppen.

I den dybe afspænding vil du få de bedste betingelser for en healende virkning på kroppen og sindet.

Frederiksberg Have Yoga
Frederiksberg Runddel 1

18-06-2024 kl. 20:00
Mayamarie Munkholm

E: hej@fofkbh.dk

Kom og leg, syng, dans og bevæg dig sammen med dit barn.Det er sjovt, hyggeligt og kræver ingen forudsætninger, så alle kan deltage.
Undervisningen tager afsæt i de tre primære sanser (vestibulær-/labyrintsansen, følesansen og muskel-led-sansen), da en god sansemotorik er fundamentet for dit barns udvikling og har stor betydning for trivsel og læring.
Alt imens vi leger, synger og har det sjovt sammen styrkes nærvær, kommunikation, motorik, musikalitet og kropsbevidsthed.
Der introduceres løbende nye sange og aktiviteter, men rytmik bygger også i høj grad på gentagelser og genkendelighed fra gang til gang, da det giver en overskuelig og tryg ramme for børnenes motoriske og musikalske udfoldelser.
Undervejs får I masser af inspiration til skønne bevægelseslege, I også kan have glæde af derhjemme.

Det hele foregår i en hyggelig og afslappet stemning, hvor børn og voksne leger og har det sjovt sammen, så det er en god idé med tøj, som det er rart at bevæge sig i for både store og små.

19-06-2024 kl. 16:30
Jacqueline Acda

E: info@familieskolen.dk

Kom og leg, syng, dans og bevæg dig sammen med dit barn. Det er sjovt, hyggeligt og kræver ingen forudsætninger, så alle kan deltage. Vi leger med rasleæg, flotte tørklæder, faldskærm, bolde, tæpper og meget andet godt.Rytme er et bærende element, da det understøtter børnenes bevægelser samt deres naturlige musikalitet og bevægelsesglæde.

18-06-2024 kl. 16:00

E: info@familieskolen.dk

Gennem musik, sang, leg og bevægelse vil børnene få styrket deres sansemotoriske udvikling samt musikalitet og sprog.Vi skal have gang i labyrintsansen ved at dreje, trille, vende på hovedet og meget andet, mens følesansen stimuleres vha. massagelege. Vi skal knokle og tumle og have gang i hele kroppen for at styrke muskel-led-sansen, så barnet får de bedste muligheder for at opnå nye motoriske færdigheder.Børnene opfordres til at bevæge sig alsidigt, improvisere og eksperimentere med deres helt egne bevægelser, hvor motivation og glæde ved musik og bevægelse er i fokus. Vi skal eksperimentere med lyde vha. rytmeinstrumenter, synge og lege med faldskærm, flotte tørklæder, bolde mm. Både børn og voksne deltager aktivt, så det er en god idé med tøj, som det er rart at bevæge sig i.

18-06-2024 kl. 15:00

E: info@familieskolen.dk

Vi udvikler motorikken og sanserne og styrker musikaliteten og kropsbevidstheden gennem sang, dans, tumlastik og barnets motoriske eksperimenteren.Der tages udgangspunkt i de tre primære sanser føle – labyrint – og muskelledsansen, som er grundlæggende for hele barnets motoriske udvikling. Gennem musikalske lege og motoriske bevægelser bliver barnets sanser og motorik udviklet og barnet får nye erfaringer ,som er med til styrke hele dets udvikling.
I undervisningen vil der være teoretisk forklaring på, hvorfor netop disse bevægelser eller lege er gode for barnets sanser og motoriske udvikling.Der vil være mulighed for at få vejledning til, hvordan netop dit barn eventuelt kan stimuleres til at komme videre i sin motoriske udvikling.

21-06-2024 kl. 09:30

Yoga ved Søerne