Kom og sy hvad du har lyst til!

Holdet er både for begyndere og øvede. Din underviser vil give dig vejledning og støtte med udgangspunkt i dit niveau. Det kan være at du vil sy nye puder til sofaen, vil give dig i kast med at sy børnetøj, eller bare gerne vil sy noget tøj til dig selv. På kurset tages der udgangspunkt i grundmønstre, som evt. kan justeres efter dine egne ønsker og behov.Hvis der er stemning for det på holdet, kan dem der ønsker det, arbejde med mere tekstile teknikker som quilt, silkemaling eller smock. De tekstiler du udvikler kan f.eks. sys til en lun quiltet forårsjakke, et smukt silketørklæde eller en lækker smock pude til sofaen. Måske du har andre gode ideer? Du vil få vejledning til at forvandle dit tekstil til det produkt du ønsker.Medbring: Lineal minimum 30 cm lang (evt. en patchwork lineal), blyant/afvaskbar tusch, stofkridt, viskelæder, målebånd, papirsaks, stofsaks, mønsterpapir, det stof du ønsker at sy i (f.eks. fast bomuld, viskose, hør, bomuldsjersey, isoli), knappenåle, synål, sytråd der passer i farven til dit stof. Evt. opsprætter og sømometer.

Desuden anbefales det at du medbringer symønstre, som du ønsker at tage udgangspunkt i. Gode basismønstre findes hos Stof & Stil, hvor det også er muligt at vælge et mønster efter sværhedsgrad alt efter hvor øvet du er. Ellers kan der findes gode basismønstre hos minikrea, onion, Ottobre og Alt om Håndarbejde (Ottobre og Alt om Håndarbejde kan lånes på biblioteket).

04-10-2022 kl. 18:00
Maia Bindesbøll
Håndarbejde
1722202660

E: aftenskole@csk.aof.dk

Du kan klare dig i nogle hverdagssituationer og kender italiensk basisgrammatik. Efter en gentagelse af de grundlæggende principper får du et mere aktivt ordforråd. Vi gennemgår almindelige hverdagssituationer og træner sproget via samtale, rollespil og øvelser. I løbet af kurset lærer du at reservere hotelværelse, købe ind og shoppe. Du får også indblik i italiensk madkultur.
Vi forsætter med at gennemgå den mest grundlæggende grammatik (førnutid, refleksive verber, stedord, m.m.)
Vi tager udgangspunkt i Passaparola 1 (fra lektion 10) Det anbefales at købe materialer efter første mødegang. Arrivederci! Vi ses!

05-10-2022 kl. 17:00
105 Klasselok.-1.sal
1722206540

E: aftenskole@csk.aof.dk

Frisk på at klare dig på ferie i Italien? Med lidt kendskab til det italienske sprog går det lettere. Du har aldrig haft italiensk før. Vi træner udtale og arbejder i et roligt tempo med små dialoger, hvor du kommer i gang med at tale italiensk fra starten. Vi øver simple sætninger og situationer, f.eks. at præsentere sig selv, at bestille noget eller at spørge om vej. Du lærer og træner dit ordforråd om hverdagssituationer ved hjælp af øvelser, samtaler og rollespil.
Vi gennemgår den mest grundlæggende grammatik, og vi tager udgangspunkt i Passaparola
Det anbefales at købe materialer efter første mødegang. Arrivederci! Vi ses!

05-10-2022 kl. 19:00
105 Klasselok.-1.sal
1722206541

E: aftenskole@csk.aof.dk

Du har haft lidt italiensk før og kan allerede formulere enkle sætninger, men du vil gerne repetere grundlæggende udtale og ordforråd og samtidig lære mere. I løbet af kurset lærer du at købe ind, at fortælle om din fritid og om dine ferier, at bestille mad på pizzeria og på restaurant. Du lærer også klokken, ugedage og måneder. Du træner dit ordforråd om hverdagssituationer ved hjælp af øvelser, samtaler og rollespil.
Vi fortsætter med at øve grammatikken og vi tager udgangspunkt i Passaparola (fra lektion 5)Det anbefales at købe materialer efter første mødegang. Arrivederci! Vi ses!

Vigerslev Allé Skole
Vigerslev Allé 108
2500 Valby

06-10-2022 kl. 17:00