Italiensk 1 (A 1) - forlængelse

10-04-2019
Frederiksberg
Du har haft lidt italiensk før og kan allerede formulere enkle sætninger, men du vil gerne repetere grundlæggende udtale og ordforråd og samtidig lære mere. I løbet af kurset lærer du at købe ind, at fortælle om din fritid og om dine ferier, at bestille mad på pizzeria og på restaurant. Du lærer også klokken, ugedage og måneder. Du træner dit ordforråd om hverdagssituationer ved hjælp af øvelser, samtaler og rollespil.

Vi fortsætter med at øve grammatikken og vi tager udgangspunkt i Passaparola 1 inkl. 2 cd'er (fra lektion 5)

Lindevangsskolen
P.G. Ramms Alle 26
2000 Frederiksberg

10-04-2019 kl. 17:00
Fabrizia Forieri
105 Klasselok.-1.sal
191298

E: kontakt@aof-fk.dk

Improteater - impro comedy.

13-04-2019
Frederiksberg C
Fotograf er: Jakob Ebbinger.

Weekenden den 13 & 14 april 2019

Improteater - impro comedy.

"Improteater er udfordrende, giver energi og får deltagerne til at grine så de får ondt i maven." Sådan beskriver deltagere i improteater-workshops deres oplevelser.
Vi træner grundlæggende øvelser i improvisation og arbejder på en legende måde. Der bliver trænet i at være tilstede, samarbejde, at sige ja og…, og at tilgive fejl. Når grundtræningen er på plads, arbejder vi med at spille scener, skabe troværdighed og humor og med at være i nuet. Deltagerne får lov til at afprøve flere klassiske måder at improvisere på - og fremfor alt har vi det sjovt sammen!
Om improvisation: Det moderne improvisationsteater blev først udviklet i England af Keith Johnstone og senere også i USA af blandt andre Del Close. Grundlæggende for improvisationsteater er, at man arbejder ud fra dogmer: Det handler om at sige ja, at gøre sin partner god, at tilgive fejl, at bruge sin første idé, at være tilstede i nuet mv. I begyndelsen blev teknikkerne brugt til at træne skuespillere til at blive mere ægte på scenen. Det viste sig dog, at improvisationen i sig selv er højest underholdende, og genren har udviklet sig til sin egen kunstform.
"Elin introducerer ikke kun glæden og det smukke i at lave en fejl, hun introducerer også en helt ny livsstil. Livet bliver ikke ligeså fyldt med krav, man inspireres af det almindelige og bliver opfordret til at lege. I just say: She is amazing! Tag på hendes kurser, det har påvirket hele mit liv positivt. Tak Elin!" Petra Juteräng ,elev, MAF Malmö.
"Elin har en udsædvanlig kapacitet til at få mennesker til at føle sig afslappet og at gå uden for sine egne rammer og komfortzoner. Hun er meget nærværende i hele processen. Hun får begyndere til at føle sig trygge, og de øvede har hun en evne til at udfordre." Catrin Sundelius, Svenska kyrkan.
"Jeg har deltaget i tre improkurser med Elin som underviser. Hver time, på trods af sene aftener, har været fyldt med energi. Elin er åben for sjov og ballede, og samtidigt fører hun analyserende diskussioner og laver faglige oplæg. Jeg har lært en masse, fået venner for livet, og aldrig tidligere grinet så meget!" Elev, MAF Malmö.

Medborgerhuset Danasvej
Danasvej 30 B
1910 Frederiksberg C

13-04-2019 kl. 10:00
Elin Fredrikson
Medborgesale - 2.sal
191113

Individuel syning af dame/herre/børnetøj

07-05-2019
Frederiksberg
Kom og sy hvad du har lyst til. Erfaren underviser giver vejledning og støtte med udgangspunkt i dit niveau.

Holdet er både for begyndere og øvede.

Inger undervisning i uge 15, 16, 17.

Hvis du er begynder eller lidt øvet, kan du få hjælp til grundlæggende emner, såsom valg af snitmønstre, materialelære, sytilbehør, vliseline, måltagning, syning af lynlåse eller lommer osv.

Hvis du har nogen erfaring med at sy og ønsker at lære tilskæring og designe egne snitmønstre ud fra dine egne grundforme, vil der være mulighed for det.

Medbrig: Lineal minimum 30 cm lang, blyant, viskelæder, målebånd, papirsaks, stofsaks, mønsterpapir, stof, knappenåle, synål, tråd (første mødegang skal du kun medbringe lineal, blyant, viskelæder, målebånd, papir saks, mønsterpapir, knappenåle).

Bemærk: alle symaterialer skal du selv medbringe.

Lindevangsskolen
P.G. Ramms Alle 26