08-01-2019
Frederiksberg
Kom og sy hvad du har lyst til. Erfaren underviser giver vejledning og støtte med udgangspunkt i dit niveau.

Inger undervisning i uge 15, 16, 17.

Hvis du er begynder eller lidt øvet, kan du få hjælp til grundlæggende emner, såsom valg af snitmønstre, materialelære, sytilbehør, vliseline, måltagning, syning af lynlåse eller lommer osv.

Hvis du har nogen erfaring med at sy og ønsker at lære tilskæring og designe egne snitmønstre ud fra dine egne grundforme, vil der være mulighed for det.

Medbrig: Lineal minimum 30 cm lang, blyant, viskelæder, målebånd, papirsaks, stofsaks, mønsterpapir, stof, knappenåle, synål, tråd (første mødegang skal du kun medbringe lineal, blyant, viskelæder, målebånd, papir saks, mønsterpapir, knappenåle).

08-01-2019 kl. 18:00
Sy-lokale
191457

09-02-2019
Frederiksberg C
Weekend lørdag & søndag

Medborgerhuset Danasvej
Danasvej 30 B
1910 Frederiksberg C

09-02-2019 kl. 10:00
Lokale 1
191471

19-02-2019

19-02-2019 kl. 18:00
Sy-lokale
191451

20-02-2019

Inger undervisning i uge 15, 16, 17.

Medbring: Lineal minimum 30 cm lang, blyant, viskelæder, målebånd, papirsaks, stofsaks, mønsterpapir, stof, knappenåle, synål, tråd (første mødegang skal du kun medbringe lineal, blyant, viskelæder, målebånd, papirsaks, mønsterpapir, knappenåle).

20-02-2019 kl. 18:00
Håndarbejde