Øvede - yoga m flow

28-05-2018
Optager løbende
For alle der har deltaget på grundkurset eller har lignende erfaringer. Der vil blive undervist i hatha- og vinyasayoga.
Ønsker du at tilmelde dig kurset, da klik på "Tilmeldingsknappen" og udfyld tilmeldingsblanketten. Du kan vælge at betale via dankort eller at få tilsendt kodelink til betaling via netbank.

28-05-2018 kl. 16:30
Vivi Korn

Øvede - yoga og afspænding

28-05-2018
Optager løbende
Vi starter undervisningen med variationer af solhilsen udført i flow således at kroppen bliver varmet grundigt op.Derefter undervises i de klassiske yoga stillinger med særlig vægt på aktive stræk, præcision og lige linjer i kroppen. Det øger gennemstrømningen af energi i kroppen, og det detaljerede arbejde med stillingerne styrker koncentrationen og evnen til at være tilstede i nuet. Vi slutter klassen med en lille afspænding. Man går fra yoga timen med en fornemmelse af klarhed, frihed og velvære i krop og sind.

28-05-2018 kl. 18:15
Helle Olsen

Øvede- Vinyasa

31-05-2018
Vinyasa Yoga – Øvede
Deltagelse kræver du er bekendt med dynamisk yoga og dens grundprincipper eller har deltaget på andre grundkurser. Vi arbejder med fornemmelsen af flow gennem sammenhæng mellem åndedræt og bevægelse og går mere i dybden med intensitet, teknik og sværhedsgrad. Kernen i det at praktisere yoga er accept, opmærksomhed og entusiasme, hvilket kommer endnu mere i fokus gennem det øvede forløb.

31-05-2018 kl. 16:30
Henrik Thorndal Machon

Øvede Vinyasa

29-05-2018
Vinyasa Yoga – Øvede.

29-05-2018 kl. 18:15
Carina Saatterup

Øvede m Flow

29-05-2018
Optager løbende
For alle der har deltaget på grundkurset eller har lignende erfaringer. Kurset indeholder kriyastillinger, de klassiske øvelser, samt balance og styrkestillinger med fokus på nye detaljer. Det forventes at eleverne kan klare og har lyst til større fysiske udfordringer. Ånderdrætsøvelser samt Yoga Nidra er en fast del af undervisningen. For at tilmelde dig kurset skal du klikke på bjælken længere ned på siden.
Hatha yoga smidiggør kroppen og virker spændingsfrigørende.
Vi arbejder med dybe og intense stræk, hvor stillingerne ofte gentages, og der bygges op til sværere variationer. Nogle øvelser kræver koncentration andre balance eller udholdenhed.Bevidst brug af åndedrætsøvelser bidrager til at give dig ro i sindet og stabiliserer dine følelser, idet ændringer af åndedrættets rytme indvirker positivt på nervesystemet.Yoga Nidra (meditativ dybdeafspænding) og meditation hjælper dig til at give slip på mental og fysisk uro. Det beroliger sindet og øger kroppens evne til at restituerer sig, idet blodtrykket, stofskiftet samt hormon- og immunforsvaret stimuleres positivt.

29-05-2018 kl. 20:00
Vivi Korn