Japansk begyndere. Mandag kl. 19.00-20.50
Kurset er en smagsprøve for dig, der er interesseret i Japan og japansk sprog og kultur. Vi begynder helt fra bunden med ”alfabetet”, grundlæggende ordforråd, elementær grammatik og japansk kultur. Undervisningen forgår på dansk, men som udgangspunkt skal der bruges undervisningsmaterialer på engelsk, da der ikke er så gode materialer på dansk, og derfor er kendskab til engelsk nødvendigt. Marugoto- Japanese language and culture Starter A1 course book for communicative language competences/activities

25-10-2021 kl. 19:00
Megumi Suzuki Pedersen
Lokale 1

E: info@paarupaftenskole.dk

USA er verdens største magt og afgørende for Danmark. Men hver gang vi tror, vi forstår amerikanerne, overrasker og chokerer de os. Tag på en rejse gennem det enorme land sammen med Jesper Steinmetz, der har boet og arbejdet der i mere end 10 år. Han har besøgt samtlige 50 stater og mødt amerikanerne – fra præsidenten til de hjemløse, fra filmstjernerne til farmerne.
Se supermagten indefra, når Steinmetz rapporterer fra de seneste års aktuelle brændpunkter og samtidig giver et indblik i tilværelsen som korrespondent. Fra sit liv i hovedstaden Washington, D.C., og fra sine rejser i staterne, beretter han personligt om raceuroligheder, skoleskyderier, fattigdom, illegal immigration, tyfoner og oversvømmelser, politisk uenighed og en stigende splittelse i befolkningen. Men også om amerikanernes usædvanlige viljekraft og sammenhold og om deres ukuelige stolthed og kærlighed til forfatningen og fædrelandet.
Jesper Steinmetz er aktuel med bogen ”Live fra Amerika”, som er til salg efter foredraget og som Steinmetz med glæde signerer.Jesper Steinmetz (f. 1967), uddannet journalist i 1995, ansat på Jyllands-Posten, DR og TV 2. Studievært på TV 2 Nyhederne 2004-2010. Kåret som årets mandlige tv-vært i 2007 og årets tv-vært i 2009 ved Copenhagen TV Festival. USA-korrespondent for TV 2 siden 2010, bosat i Washington, D.C. Udgav i 2020 bogen Live fra Amerika og har tidligere udgivet bogen Come On America, 2011.Der er mulighed for spørgsmål og debat.Arrangeret i samarbejde mellem Bolbro Kirke og DOF Paarup Aftenskole.

Bolbro Kirke/sognehus
Stadionvej 68
5200 Odense V

01-11-2021 kl. 19:00
Salen

E: info@paarupaftenskole.dk

Forkæl dig selv med en flot adventskrans, juledekoration eller dørpynt.
På dette inspirationskursus lærer du de vigtigste teknikker til selv at fremstille personligt julepynt.
Ved underviseren kan du købe gran, andet grønt, halmkranse og ståltråd.
Du skal selv medbringe alle andre materialer skåle/fade til dekorationer, lys, bånd og evt. anden pynt, kniv, beskærersaks, alm. saks og de binderimaterialer du har. Hvis du har specielle underlag, stativer eller andet du har tradition for at pynte med til jul er du også velkommen til at medbringe det.
Husk også mad og drikke.

20-11-2021 kl. 09:30
Uffe Balslev
Værkstedet

E: info@paarupaftenskole.dk

Forkæl dig selv med en flot adventskrans, juledekoration eller dørpynt.
Ved underviseren kan du købe gran, andet grønt, halmkranse og ståltråd.
Husk også mad og drikke.

21-11-2021 kl. 09:30
Uffe Balslev
Værkstedet

E: info@paarupaftenskole.dk

Formålet med undervisningen er at gøre kursisterne i stand til at bestå den obligatoriske jagtprøve og at gøre dem til kompetente og ansvarlige jægere.Undervisningen sigter således mod at give kursisten kendskab til relevant lovgivning og en forståelse for jagten og vildtet. Desuden skal kursisten kunne håndtere et jagtvåben på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde i alle situationer, kunne vurdere afstanden til vildtet og aflive det så effektivt og hurtigt som muligt.Det er intentionen, at kursisten ved kursets afslutning ikke alene har den obligatoriske viden og de forventede færdigheder, men også en forståelse for det etiske ansvar, der er forbundet med jagt.PRISEN FOR JAGTTEGN – AFTENUNDERVISNING –
 UDEN SKJULTE EKSTRAOMKOSTNINGER
• Den teoretiske del – Jagttegn teori – koster kr. 2.500,- som betales ved tilmelding.
• Dertil skal man have 2 x skydeteknik med våbenhåndtering á kr. 350,-.
• Der undervises i lærebogen ”Jagttegn”, Udgivet af Danmarks Jægerforbund
• Desuden skal der betales et prøvegebyr til Miljøstyrelsen på kr. 310,-.
• Et års gratis medlemskab hos Danmarks Jægerforbund inkluderet.
Den samlede pris for at erhverve jagttegnet gennem aftenundervisning vil i alt være kr. 4.010,-.

Tallerupskolen
Lilleskovej 3
5690 Tommerup

22-11-2021 kl. 19:00
Ljubisa Belcic
Lokale 24
0321201060

AOF Center Odense
E: aof@aofcenterodense.dk

UDEN SKJULTE EKSTRAOMKOSTNINGER
• Dertil skal man have 2 x skydeteknik med våbenhåndtering á kr. 350,-.
• Der undervises i lærebogen ”Jagttegn”, Udgivet af Danmarks Jægerforbund
• Desuden skal der betales et prøvegebyr til Miljøstyrelsen på kr. 310,-.
• Et års gratis medlemskab hos Danmarks Jægerforbund inkluderet.

AOF Centrum
Rugårdsvej 15B