Kend din Overlocker

30-03-2019
- lær at bruge den.
Her kan du lære at bruge din overlocker - indstille den rigtig og se hvor mange muligheder der er - også med en gammel maskine. Lær at sy flatlock, rullesømme, halskanter m.v. så dine t-shirts kan blive flotte.
Medbring din egen overlock-maskine og bliv fortrolig med den.
Materialeliste vil blive tilsendt inden kurset.

AOF Hunderupvej
Hunderupvej 103

30-03-2019 kl. 09:00
Kirsten Nielsen
Syning kld.

31-03-2019
13:00 Søndag
Odense M
Forestil dig, at du ligger og flyder i vand, tilpas varmt for dig. Du ligger her med lukkede øjne og flyder. To behandlere sørger for, at du holdes oppe af vandet, mens de spiller på klangskåle, der flyder i vandet rundt om din krop. Klangskålenes lydbølger sanser du som vibrationer, der bølger sig gennem vandet, trænger ind i din krop, heler dig og skaber vitalitet og glæde i dit indre. Klangmassage i vand er en klangoplevelse i luksusklassen, der nærer krop og sind med frekvenser fra de terapeutiske Klangmassage skåle, klangaktørerne har med sig.

Efter Klangmassagen ligger du i dit eget nærvær og lytter til efterklangene fra de tibetanske klangskåle med de dybe terapeutiske lyde, der bølger sig gennem vandets molekyler. Vandet vitaliseres ligesom væskerne i din krop, gør det. Vi ved, at hvert menneske indeholder mellem 70-80 % væske og at klanglydenes vibrationer er i stand til at genoprette balancen i hele din krop. Fra yderst til inderst.

Efter klangmassagen i vandet kommer du roligt til dig selv. Når du træder op af vandet, vil du føle dig som genfødt- renset og vitaliseret, klar til at tiltrække flow, energi og overskud.

31-03-2019 kl. 13:00

31-03-2019
14:30 Søndag

31-03-2019 kl. 14:30

Klangmeditation

25-04-2019
Odense C
Meditation med klange - tag et pusterum fra hverdagen og lad op mentalt
Svært ved at sove? Tanker, der kører rundt og rundt? Rastløs? Stresset?

Er du en af de mange, der kan nikke genkendende til ovennævnte, så kan du med fordel overveje at prøve noget anderledes – nemlig meditation med klangskåle.

Klangene fra skålene taler til både sind og krop, og du vil opleve en dyb afslapning og ro; ikke bare under selve klangmeditationen, men sandsynligvis også efterfølgende. Mange oplever at få en god nattesøvn efter klangmeditation.

Dette er et forkælelseshold, hvor du blot skal møde op og tage imod ??
Alle kan deltage, kendskab til meditation er ikke en forudsætning. Meditationerne foregår siddende/liggende. Der vil være både guidet meditation og meditation kun med klange.

Du kan med fordel være klædt i afslappet, lunt og blødt tøj. Husk varme sokker og evt. en pude. Der er yogamåtter og tæpper i lokalet.

FOF Vindegade 72
Vindegade 72

25-04-2019 kl. 18:30
Marianne Risager
FOF Vindegade 72

FOF Odense Fredericia Middelfart
E: info@fof-ofm.dk

Kend din Overlocker

27-04-2019
- lær at bruge den.
Medbring din egen overlock-maskine og bliv fortrolig med den.
Materialeliste vil blive tilsendt inden kurset.

AOF Hunderupvej
Hunderupvej 103

27-04-2019 kl. 09:00
Kirsten Nielsen
Syning kld.

05-05-2019
13:00 Søndag

05-05-2019 kl. 13:00

05-05-2019
14:30 Søndag

05-05-2019 kl. 14:30

Kontaktimprovisation kursus

15-06-2019
Odense M
Vi vil udforske de grundlæggende principper i danseformen kontaktimprovisation hvor 2 prs på skift bærer og giver impulser til hinanden hvilket giver en legende nærværende abstrakt dans. At erfare principperne giver forståelse og lethed til bevægelserne.
Vi vil rulle, rotere, glide, give og modtage, bære, flyde. Opgaverne vokser og vi vil slutte med at svæve med hinanden i en legende og livgivende koreografi.
Tag gerne en ven med men det er ingen forudsætning. Vi finder sammen på stedet.
Lærer: Annamaija S. Rolff - Petersen
Udd. Moderne danser på London Contemporary Dance School og N.Y.C. Tidl. Danser med base I Kbh. Har undervist mangfoldighed af børn, unge og voksne, professionelle og amatører og laver fortsat selv performances. www.kropogstemme.nu

Sct. Knuds Gymnasium
Læssøegade 154

15-06-2019 kl. 11:00
Annamaija Siff Rolff-Petersen
Drengegymnastiksalen
92046

Krop og skam

07-10-2019
Odense C
Skam har længe været et populært emne i den vestlige verden, og ordet optræder i nyhederne, i forskning og i fiktionen. På samme tid er vi yderst opmærksomme på kroppen og vi er hurtige til at dømme vores egen krop som enten forkert, for tyk eller for grim, samtidig med at vi kokllektivt stempler bestemte kroppe som abnorme og uønskede. men hvorfor egentlig?

At ikke leve op til kropsidealet er for mange forbundet med skam. Derfor vil dette foredrag give en indføring i skamfølelsens psykologiske effekt, kropsskam og stigmatisering af den normafvigende krop. Via gennemgang af bla.a. kropsidealernes kulturhistorie, mediernes kropsdiskurs og den stereotype fremstilling af kroppen vil Mia Bang Nedergaard afdække, hvordan alt dette bidrager til stigmatiseringen af den tykke krop.

AOF
Rugårdsvej 15 B

07-10-2019 kl. 19:00
Mia Bang Nedergaard
1.8, 1. sal

Kunsten af brokke sig

24-10-2019
Odense C
Et sjovt og tankevækkende foredrag, der stiller skarpt på en af danskernes yndlings beskæftigelser, nemlig brok. Vi brokker os meget, og det fylder meget i vores liv på godt og ondt, men kan vi blive endnu bedre til det? Kan vi brokke os mindre eller på en bedre måde? Kan vi med fordel anskue brok som en kunstform og/eller gå videnskabeligt til værks?

Med en humoristisk tilgang tager Storm afsæt i sin stressvidenskabelige baggrund, og ser på hvad brok egentlig er, hvad det koster os i forstyrrelser i forhold til trivsel, arbejdsro og arbejdsglæde, og hvordan vi kan håndtere det og omdirigere vores trang til brok, så det bliver konstruktivt og nyttigt.

Foredraget udformes som en underholdende skattejagt, hvor vi kommer langt omkring bl.a. smil, spejlneuroner, social kapital og kønsforskelle. En anderledes, men brugbar tilgang til den sunde arbejdskultur.

Kulturmaskinen
Farvergården 7