er styrkende for hele kroppen selv om det er en mild og rolig gymnastikform.

De indre coremuskler trænes og giver en sund kærne. Der arbejdes især med
sammenhængen mellem åndedræt og mavemuskler, hvorved rygsøjle og bækken stabiliseres. Øvelserne tilpasses den enkelte.

Som
afslutning vil der være afspænding.

Velkommen torsdag

Underviser Isabella Kristiane Nygaard Larsen, er en alsidig underviser. Hun har
undervist i pilates i fire 4 år. Bl.a. ved Blindes Oplysningsforbund.

Hensyntagende
undervisning er for dig, der har en eller flere legemlige skavanker, der gør
det svært at dyrke motion i almindeligt tempo, f.eks. gigt, diskusprolaps eller kognitive problemer.

Deltagerne
skal udfylde en h-erklæring for at deltage på holdet.

Vester Allé 8
8000 Aarhus C

26-05-2021 kl. 09:30
Isabella Kristiane N Larsen
VA8-003 (20) (48 kvm.)

FO-Aarhus
8000 Aarhus C
T:
E: jb@fo-aarhus.dk

På dette kursus vil vi arbejde medudgangspunkt iportrættet.
Du vil arbejde med de grundlæggende færdigheder i figurativt maleri som linje, lys, skygge og proportioner samtidigt med du udvikler dine tegnefærdigheder i forhold til form og anatomisk viden. Vi vil både arbejde med levende model og fotos og gennem observationer vil vi lære at læse motivet og omskrive dettil papir og lærred.
Model er inklusiv i prisen.

Vestergade 29

14-06-2021 kl. 10:00
Diego Roig
Kursuslokalet, D-2-1

E: info@aaka.dk

Har du ikke altid gerne villet tegne Sokrates... Homer måske? Komme ind under huden på Seneca .... Det kan du på dette Sommerkursus!
Vi tegner portrætter på Antikmuseet. - Et af de mest fredfyldte steder i Aarhus hvor du uforstyrret kan komme i dybden med portrættegningens grundlæggende problemer. Kejser Hadrian’s personlighed er nok vanskelig at fange, men til gengæld sidder han stille.
Og kejser Augustus, ham med de let udstående ører, ligner hr. og fru hvemsomhelst du kan møde på gaden - så den viden og erfaring, du får gennem arbejdet med at tegne de klassiske portrætter vil være et godt fundament til din videre portrættegning og tegneudvikling.
Og der skal tegnes!
Vi vil arbejde med linier, skraveringer, skygger, undersøge formens rummelighed, bevægelse og proportioner. Kan du fange figurens poesi og drama - udtrykke din fascination?
Undervisningen foregår på Antikmuseet, Victor Albecks Vej 3, 8000 Aarhus

Vestergade 29

21-06-2021 kl. 10:00
Max Parylewicz
Antikmuseet Aarhus, Victor Albecksvej 3, 80000 Aarhus c

E: info@aaka.dk

Crossmedia udforsker nye og anderledes måder hvorpå man kan fortælle historier. I stedet for at have en fast platform, at arbejde med sin historie ud fra, så skaber vi et fortælleunivers, og derefter finder vi ud af hvilken/hvilke platforme projektet skal ud på.

Forløbet tager udgangspunkt i arbejdet med forskellige typer af historiefortælling, og er delt i fire fokusområder, samt et stort afsluttende projekt som vises til stor gallafest.
De 4 fokusområder er:

Virtual reality og interaktive film
Dokumentar og tv
Animation og visuelle effekter (Herunder 3D-mapping og VJ.)
Events og crossmedia kampagne.

Ledige som bor udenfor Århus Kommune skal kontakte Sune Liltorp tlf.nr.: 22 20 49 64.

Cross Media

Sune Liltorp
stueetage

E: gimle@fo-aarhus.dk

Tror du at film er noget for dig og har du lyst til at lære mere om faget og branchen, er grundholdet noget for dig.

Så længe du er nysgerrig, motiveret og interesseret kan du på det 20 ugers grundkursus nå meget langt. Vi vægter teori og praksis lige højt, og tror at disse indlæres bedst i samspil. Derfor kombineres grundig gennemgang af teorien, med muligheden for at praktisere den i projekter. Vi lægger hovedvægten på fiktion, men kommer også omkring reklamefilm, dokumentar og special effects.

Samtidig tror vi på, at det er vigtigt at få lov til at interagere med de etablerede spillere i branchen. Derfor besøger vi professionelle produktionsselskaber, arrangerer foredrag med gæsteundevisere fra filmmiljøet.

Ledige som bor udenfor Århus Kommune skal kontakte Sune Liltorp tlf. nr.: 22 20 49 64.

Potemkin

Michael Iversen
Lokale for Grundhold 1 sal

E: gimle@fo-aarhus.dk

En overbygning til dig som ønsker at søge ind på eksempelvis Den Danske Filmskole - eller i det hele taget ønsker en tæt tilknytning det professionelle filmmiljø.

Undervisningen foregår i form af teori, workshops og gennem gæsteforelæsninger med diverse faglærere fra den danske filmbranche.

Kurset har til formål at forbedre din fagspecifikke erfaring og gennem tre til seks større produktionsforløb klargøre og styrke din portefølje, så du kan søge ind på en filmskole i ind- og udland, finde dig en praktikplads eller anden beskæftigelse inden for miljøet. Der søges derfor elever som allerede har gennemført filmkurser, film/tv-grundforløb - eller på anden vis har erfaring med filmproduktion.

Potemkin

Kasper Bisgaard