Zoneterapi - aften

02-04-2019
Århus C
Alle bøger ogeksamensgebyrer inkluderet i prisen.Hvis ikke du betaler den fulde pris ved din tilmelding, skal du som minimum betale depositum. Forfaldsdato for depositum er 2 uger før kursusstart.
Studieform:
Udover de nedenfor oplyste mødegangeer der 2 weekender med ernæringslære og 2 weekender med psykologi.

02-04-2019 kl. 16:00

Zoneterapi - dag

03-04-2019
Århus C
Zoneterapi er både en ny og gammel behandlingsform. Ny i den forstand, at vi først i Danmark mere professionelt stiftede bekendtskab med zoneterapien i 70'erne og gammel fordi behandlingsformen som led i meridiansystemerne, har været benyttet i tusinder af år i Østen, Amerika og i Afrika. Zoneterapien anvendes som et middel til at genoprette det menneskelige legemes balance og til at sikre dets funktion. En ubalance i det menneskelige legeme viser sig ved sygdomme. Da legemet er et meget komplekst system, vil dårlig funktion et sted skabe ubalance i helheden. Alle bøger ogeksamensgebyrer inkluderet i prisen.
De oplyste mødegange er vejledende. Der vil blive udleveret en mere detaljeret timeplan ved kursusstart. Se mere på : http://www.fo-aarhus.dk/logos/Zoneterapeut%20Uddannelsen.aspx

03-04-2019 kl. 09:00

E: lk@fo-aarhus.dk

Zoneterapi til børn og spædbørn

12-04-2019
09:00 Fredag
Århus C
Du er zoneterapeut. Du vil gerne arbejde med børn som noget nyt? Du har arbejdet med børn i mange år og søger ny viden? Du vil gerne prøve om det at arbejde med børn lyderspændende? Så kom med på dette kursus!
Vi ser på hvordan ubalancer hos barnet viser sig på kroppen, i ansigtet, i barnets bevægelser mm.
Vi skal arbejde med at opstille gode og effektive behandlingsplaner, der giver et godt overblik. Jeg gennemgår de mest almindelige sygdomme, som spædbørn / børn kommer med i klinikken, og forslag til behandling: ondt i maven, forstoppelse, diarré, øreproblemer, for lidt appetit, forkølelse, sengevædning, natteuro, forebyggende behandling, uro generelt og tandfrembrud.
Vi øver praktisk på hinanden og afprøver supereffektive teknikker, der virker hver gang.
Kurset gør dig klar til at arbejde med børn.

Underviser Janni Almosetoft: Underviser på uddannelsen gennem 14 år, egen klinik gennem 20 år, forfatter til bogen "Zoneterapi med afsæt i traditionel kineisk medicin" og bogen om babyzoneterapi.

12-04-2019 kl. 09:00
8,5