Zoneterapi til børn og spædbørn

14-12-2018
09:00 Fredag
For zoneterapeuter

Jeg har igennem mange år behandlet tusinder af børn i alle aldre med zoneterapi på fødder, hænder og ører, samt givet massage langs meridianer og med rigtig gode resultater. Jeg har fået rigtig meget viden at dele ud af, så er du zoneterapeut og vil du gerne kunne behandle spædbørn og børn effektivt, så er dette kursus for dig:

1. Jeg gennemgår en grundbehandling på fødder og hænder
2. Jeg vil undervise i tanker omkring ubalancer i forhold til traditionel kinesisk medicin
3. Vi arbejder med specielle cases og her må I gerne komme med egen historie fra klinikken
4. Jeg gennemgår de mest almindelige sygdomme som spædbørn/børn kommer med i klinikken og forslag til en behandling: ondt i maven, forstoppelse, diarre, øreproblemer, for lidt appetit, forkølelse, sengevædning, natteuro, forebyggende behandling, uro generelt og tandfrembrud

Det praktiske øver vi på hinanden, det er for kort tid et barn kan modtage behandling og der vil altid skulle følges op bagefter.

Underviser Janni Almosetoft er skoleleder, underviser på zoneterapeutuddannelsen, forfatter til bøgerne Zoneterapi med afsæt i traditionel kinesisk medicin & Babyzoneterapi Guide til forældre med spædbørn

Der gives RAB point.
Prisen er inkl. forplejning og undervisningsmateriale.

14-12-2018 kl. 09:00

Zoneterapi - aften

02-04-2019
Århus C
Alle bøger ogeksamensgebyrer inkluderet i prisen.Hvis ikke du betaler den fulde pris ved din tilmelding, skal du som minimum betale depositum. Forfaldsdato for depositum er 2 uger før kursusstart.
Studieform:
Udover de nedenfor oplyste mødegangeer der 2 weekender med ernæringslære og 2 weekender med psykologi.

02-04-2019 kl. 16:00

Zoneterapi - dag

03-04-2019
Århus C
Zoneterapi er både en ny og gammel behandlingsform. Ny i den forstand, at vi først i Danmark mere professionelt stiftede bekendtskab med zoneterapien i 70'erne og gammel fordi behandlingsformen som led i meridiansystemerne, har været benyttet i tusinder af år i Østen, Amerika og i Afrika. Zoneterapien anvendes som et middel til at genoprette det menneskelige legemes balance og til at sikre dets funktion. En ubalance i det menneskelige legeme viser sig ved sygdomme. Da legemet er et meget komplekst system, vil dårlig funktion et sted skabe ubalance i helheden. Alle bøger ogeksamensgebyrer inkluderet i prisen.
De oplyste mødegange er vejledende. Der vil blive udleveret en mere detaljeret timeplan ved kursusstart. Se mere på : http://www.fo-aarhus.dk/logos/Zoneterapeut%20Uddannelsen.aspx

03-04-2019 kl. 09:00