Eksperimenter med tekstiler

18-06-2018
Optager løbende
Dette kursus er for dig der har lyst til at arbejde med tekstiler, og som har lyst til at udfordre dig selv og samtidig lære mere om samtidskunst. Vi vil kigge på forskellige kunstneres produktion – med udgangspunkt i tekstiler – og vil herefter skabe egne versioner. Vi vil udforske tekstiler som kostumer, flag og rum, og vil kigge på dem som både æstetiske og funktionelle objekter.
Arbejdsprocessen og eksperimentet vil være i fokus, snarere end håndarbejdsmæssig kunnen, og kurset er derfor velegnet til dig, som søger inspiration og ideer til nye måder at arbejde på.

18-06-2018 kl. 09:30
Charlotte Thrane
Kursuslokale, D-2-2
19,5

Efterfødsels-yoga

15-08-2018
Max 8 deltagere

Efterfødsels-yoga er skøn træning for dig der lige har født.

Efterfødsels-yoga er for alle nybagte mødre, uanset kropsbygning, fitnessform og vægt. Også hvis du aldrig har dyrket yoga før eller endda har meget erfaring med yoga.
Efterfødsels-yoga styrker og smidiggør kroppen, med øvelser der blidt får kroppen til at genvinde sin fysik.

Der vil være fokus på at styrke mave, ryg og lænd, samt genoptræne bækkenbund. Og der vil være afspændingsøvelser der hjælper på ophobede spændinger i nakke og skulderområdet, som ofte er belastet af at bære på baby og af at amme.
Der vil blive arbejdet med åndedrætsfokus for at komme helt ned i kroppen.

Efterfødsels-yoga kan være det åndehul i løbet af ugen, hvor der er tid til at mærke efter, mærke åndedrættet, finde ro og få gang i kroppen igen.
Der afsluttes med en energigivende afspænding, hvor du får tid til at mærke resultatet af dagens yogapraksis og få givet helt slip.
Du kan have baby med og amme/give mad når der er behov for det. Baby kan ligge og kigge på eller sove ved siden af dig. Og din baby kan også sove i barnevogn lige udenfor lokalet.

EFTERFØDSELS-YOGA FORLØBET INDEHOLDER:
- Hensynstagende, afstressende og beroligende øvelser.
- Styrkende øvelser.
- Stræk og afspænding, som lindrer gener og genopbygger
- Bækkenbundsøvelser.
- Afspænding med fokus på at skabe ro og balance og fornyet energi.
- Åndedrætsfokus.
- Mulighed for at sparre, dele erfaring og tanker med andre mødre.

HVORNÅR KAN DU STARTE?
Du kan først starte på holdet ca. 9 uger efter fødslen, efter 8 ugers tjek ved egen læge. Ved kejsersnit bedes du tale med din læge om, hvornår du kan starte.

Dansk Akadami for Kropsterapi
Elkjærvej 36

15-08-2018 kl. 10:30
Maia Nielsen
Undervisningslokale

Efterårskeramik for to generationer

15-09-2018
Optager løbende
Vi byder 2 generationer velkommen på Århus Kunstakademis keramiske afdeling til keramik med fokus på lyset.
Her får du mulighed for, sammen med et barn 9 år+at lave lyshuse, stager og andre keramiske genstande, som kan sprede lys og glæde i efteråret.
Du må meget gerne tage skitser, bøger eller ideer med hjemmefra.
Kurset strækker sig over to weekender: 1. Weekend er lørdag og søndag 9:30-15:30). I 2. Weekend er der afsat 4 timer til at glasere/male de tingI fik produceret. I kan hente jeres færdige ting 1 uges tid efter i har glaseret.
Vi starter alle dage med fælles introduktion, hvorefter I har mulighed for at arbejde selvstændigt eller sammen om små og større projekter. Vi holder frokostpause sammen ca. 12:30, og her er der også tid til at vende formiddagens arbejde med hinanden.
På kurset vil I blive introduceret for forskellige ler-typer og teknikker. I vil blive vejledt i, hvad der er muligt i forhold til jeres ideer, så det kræver ingen forkundskaber at deltage.
Prisen er for 2 personer. I skal indregne udgifter til brænding og ler.

15-09-2018 kl. 10:00
Christine Urfe Bendt
Keramik, E-0-2

Efterfødsels-yoga

24-10-2018
Max 8 deltagere

Efterfødsels-yoga er skøn træning for dig der lige har født.

Der vil blive arbejdet med åndedrætsfokus for at komme helt ned i kroppen.

EFTERFØDSELS-YOGA FORLØBET INDEHOLDER:
- Hensynstagende, afstressende og beroligende øvelser.
- Styrkende øvelser.
- Stræk og afspænding, som lindrer gener og genopbygger
- Bækkenbundsøvelser.
- Afspænding med fokus på at skabe ro og balance og fornyet energi.
- Åndedrætsfokus.
- Mulighed for at sparre, dele erfaring og tanker med andre mødre.

HVORNÅR KAN DU STARTE?

Dansk Akadami for Kropsterapi
Elkjærvej 36

24-10-2018 kl. 10:30
Maia Nielsen
Undervisningslokale

E: aftens@aof.dk

Eksperimentel akvarel-/collagemaleri for let øvede og øvede

27-10-2018
Optager løbende
Hvis du har lyst til at udforske ellerudfordre dit akvarel maleri, er dette hold måske noget for dig!
Vi skal dykke ned i akvarellens mangemuligheder ud fraenkle godegreb på en legende og eksperimenterende måde. Gå fra detfigurative til det mere abstrakte og lade tingene ske på papiret.Lade pigmenter blande sig, for derefter atstyre og få kontrol igen. Fokus på collagen som øjenåbner for nye billeddannelser.
Medbring dine egne materialer. Akvarelpapir kan købes på akademiet.
Niveau 2-3

27-10-2018 kl. 09:30
Marianne Thingholm
Kursuslokale, D-2-2

Energi og fødder

03-11-2018
Åbyhøj
Dette kursus henvender sig til dig, der har brug for mere energi. Vi aktiverer kroppens energifelt igennem meditation, hvor dine energihjul, chakraerne, fyldes op og renses. Resten handler om dine fødder!

Dine fødder viser dig vej igennem livet. De bærer dig, giver dig fremdrift og fortæller, når der er noget galt, fx hælspore, knyst eller smerter. Igennem kurset kommer du "tættere" på dine fødder, så du forstår, hvad de vil fortælle dig, når der er noget galt.

Vi tager fodbad, så du bedes tage en balje og et håndklæde med til dejlig fodwellness. Kom og få mere energi - og bliv glad for dine dejlige fødder!

AOF Aarhus Aaftenskole
Søren Frichs Vej 36 D