Centralt i maleriet

02-09-2020
Optager løbende
Hvilke virkemidler skal du anvende for at finde et malerisk udtryk, der står klart og stærkt formidlet? Denne udfordring vil vi løse gennem arbejde med dels stillede, dels frit formulerede opgaver, eksperimenter og øvelser.
Vi vil se og analysere udvalgte maleres billeder Vi vil gå på væsentlige aktuelle udstillinger Vi vil opbygge referencer, så din dømmekraft skærpes Vi vil have fælles billedgennemgange og samtaler om kunstrelaterede problemstillinger Vi vil male, male, male ... og også tegne - lidt
Centralt i maleriet står stregen, farven og fladen, men også tilføjede elementer, andre former for billedmaterialer og collage. Kompositionen er et sammenspil mellem disse elementer. Det oplevede, konceptet eller fortællingen, formidles gennem kompositionen.
I kursusforløbet vil vi arbejde og sætte disse elementer i spil. Vejledningen vil generelt være målrettet den enkelte elevs intentioner og niveau. Du kan arbejde med alle maleriske teknikker: akvarel, akryl, oliemaling, tempera, farveblyant, tusch m.m.
Niveau 1-3

Vestergade 29

02-09-2020 kl. 10:00
Max Parylewicz
Kursuslokale, D-1-2
204129

E: info@aaka.dk

Cello

02-09-2020
CELLO-undervisning.
Cello-undervisningen henvender sig til alle typer elever fra nybegyndere og til dig som har spillet i mange år.
Har du altid drømt om at spille cello, men aldrig rigtigt kommet igang? Det spiller ingen rolle hvilken alderdu har, eller hvor du befinderdig i livet: Alle kan få noget ud af at gå til celloundervisning, bare man kan afsætte lidt tid til øvning i løbet af ugen.
Det kan også være at du spiller med i et amatørorkester, og vil have hjælp til at opbygge din teknik, og få hjælp til at blivebedre og mere effektiv når du øver dig. Eller måske ønsker du at udbygge dit repertoire og videreudvikle din musikalitet?
Undervisningen foregår på små hold,og tager udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov. Fleksibiliteten er ganske stor, såtøv ikke med at kontakte mig med dine tanker og spørgsmål: Anna-Karina Knudsen 41 10 38 13.

Aarhus Musikskole
Officersbygningen, Vester Allé 3

02-09-2020 kl. 18:00
Anna-Karina Knudsen
120 (Indgang A, 1. sal)
20287

Aarhus Musikaftenskole
E: musikaftenskolen@gmail.com

Croquis i farver

07-09-2020
Optager løbende
På dette kursus laver vi croquisstudier i form af tegninger i farve, tegninger som delvis koloreres, modellerede farvestudier, figuropbygning i farveflader, stram form og udflydende form. Vi arbejder med såvel hurtige som længerevarende modelstudier.
Det vil blive et bredt udvalg af materialer og teknikker, som vi skal afprøve at tegne og farve med. Dermed kan vi udnytte de forskellige stoflige kvalitetskarakterer i f.eks. kul, tusch, farveblyanter, farvekridt, akvarel, ecoline, gouache og akryl.
Ud over de konkrete øvelser i proportionsforhold og farve-/lys-/skyggeiagttagelse er det oplagt at bearbejde studierne i et mere personligt ekspressivt udtryk.
Modeludgifter inkluderet. Materialer og redskaber medbringerI selv. Første mødegang får i et skema over alle uger, og hvadI skal have med.
Niveau 1-3

Vestergade 29