Rytmikhold for 0-5 årige børn med forældre
SNAP tilbyder i samarbejde med musikskolen Laura fælles musikoplevelser for børn fra 0-5 år og deres voksne: Forældre, bedsteforældre eller barnepige. Undervisningen er baseret på, at børn og voksne er aktive sammen.
Vi synger sange, leger sanglege, spille trommer, bruger maracas, rasleæg, rytmepinde, kvaler, hopper og danser.
Musikken leges ind og stimulerer på den måde fantasi og kreativitet, ligesom børnene udvikler sig sprogligt, motorisk og socialt.
For yderligere information og tilmelding kontakt musikskolen Laura tlf. 86186220
Se hold og andre tilbud på: www. musikskolenlaura.dk

Prisen er for 1 voksen + 1 barn 1250 kr

Hjelmensgade 10

30-09-2020 kl. 16:00
Laursens Realskole

E: snap@laureal.dk

Vi vil arbejde med rytmer inden for blues, rock, latin m.m. - som melodispil og akkompagnement. Nodelære, teori, improvisation og klassiske stykker efter ønske.

Tirsdage kl. 16.00 - 17.50
Pris: 1100 kr.

Hjelmensgade 10

29-09-2020 kl. 16:00
Jørgen Leth
Laursens Realskole

E: snap@laureal.dk

Langsom, hvilende og genopbyggende yoga.
Har du en travl hverdag, er du stresset eller ønsker du bare at give dig selv ekstra forkælelse i dyb afspænding. Mange af os har et nervesystem, som meget af tiden er i alarmberedskab. I restorativ yoga er tempoet sat helt ned. En tilstand af dyb afslappethed og hvile. Kroppen genfinder dyb ro og kan slippe spændinger og evt. blokeringer. Restorativ yoga skaber balance i nervesystemet. Et nervesystem i balance kan genopbygge og heale, og bla virke på bedre søvn, mindre stress, bedre fordøjelse, bedre vejrtrækning og ikke mindst omsorg til dig selv.
Kroppen ligger i behagelige og blide stillinger, godt støttet og pakket ind med tæpper og puder til maksimalt velvære. Stillingerne bliver individuelt tilpasset.
Kendskab til yoga er ikke nødvendig. Du behøver ikke at være smidig, men skal selv kunne komme ned på gulvet og op igen.

03-10-2020 kl. 10:00

04-10-2020 kl. 14:00

17-10-2020 kl. 10:00

18-10-2020 kl. 14:00

E: faellesfritid@fora.dk

Mange af os bruger kun en lille del af vor stemmes kraft og udtryk i dagligdagen. Bryd igennem de tillærte barrierer i din stemme og bliv i stand til at udtrykke dig dybere, stærkere og klarere. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage i kurset udover mod og lyst til at udvide grænserne for din stemmes rækkevidde.
For mere information samt tilmelding tryk her

Move'n Act
Grønnegade 93 E