Har du lyst til at forstå jazzharmonik og -teori, er dette hold lige noget for dig. Ved at lytte og analysere noder fra en jazzmusikers høre- og synsvinkel, vil vi dykke ned i jazzstandards med henblik på, at du kan bruge din nye viden til at improvisere.

Du skal kunne læse noder og til en vis grad akkorder, men du behøver ikke kende noget til jazzteori i forvejen for at deltage på holdet. Vi går frem i den hastighed, der passer til kursisternes forudsætninger. Underviser: Jazzpianist, komponist, arrangør og cand.mag. i musikvidenskab Olga Witte.

Beder Skole
Skoleparken 6
8330 Beder

31-05-2022 kl. 19:00
Olga Witte
Musiklokalet

Fælles Fritid
8330 Beder

Dette kursus henvender sig til alle.

Vi tager forskud på juleriet og byder 2 generationer velkommen til julekeramik på Århus Kunstakademis keramiske afdeling i november. Her får du mulighed for, sammen med et barn (10 -18år) at lave juleinspireret keramik og måske lidt julegaver.Du må meget gerne tage skitser, bøger eller ideer med hjemmefra.Kurset strækker sig over to weekender:
1. weekend er lørdag og søndag 9:30-15:30. 3. gang er der afsat 4 timer til at glasere/male de ting I fik produceret. I kan hente jeres færdige ting 1 uges tid efter, I har glaseret.Vi starter alle dage med morgenkaffe og en fælles introduktion, hvorefter I har mulighed for at arbejde selvstændigt eller sammen om små og større juleprojekter.
Vi holder frokostpause sammen ca. 12:30. Her er der også tid til at vende formiddagens arbejde med hinanden.På kurset vil I blive introduceret for forskellige lertyper og teknikker. I vil blive vejledt i, hvad der er muligt i forhold til jeres ideer, så det kræver ingen forkundskaber at deltage.I skal indregne udgifter til brænding og ler.
Tilmeld den voksne og skriv barnets navn og alder i kommentarfeltet.
Bemærk prisen er for begge deltagere.

Århus Kunstakademi
Vestergade 29
8000 Aarhus C

29-10-2022 kl. 10:00
Christine Urfe Bendt
Keramik, E-0-2

Århus Kunstakademi
8000 Aarhus C
E: info@aaka.dk

Julen er hjerternes fest, og derfor vil vi gerne invitere dig til at holde jul på Saxild Strand.
Vi skal sammen holde en traditionel dansk jul med alt hvad det indebærer af mad, vin, gløgg og æbleskiver, julekager og juleunderholdning. For dem, der har lyst, er der mulighed for at deltage i en kort juleandagt på Saxild Strand.
Julesulet kan forbrændes i vores træningslokaler eller ved spadsereture langs stranden. Alle gæster medbringer to små gaver til årets pakkespil.
Juleopholdet arrangeres og gennemføres af Saxild Strands medarbejdere i samarbejde med frivillige.

Første dag ankommer du mellem kl. 09.30 og 10.30, og sidste dag slutter opholdet efter brunch. Afrejse senest kl.11.00. 5 dage, 4 overnatninger.

Chr. Petersens Vej 1
8300 Odder