Vi tager forskud på juleriet og byder 2 generationer velkommen til julekeramik på Århus Kunstakademis keramiske afdeling i november. Her får du mulighed for, sammen med et barn (9 år +) at lave juleinspireret keramik og måske lidt julegaver.
Du må meget gerne tage skitser, bøger eller ideer med hjemmefra.
Kurset strækker sig over to weekender: 1. weekend er lørdag og søndag 9:30-15:30. 2. weekend er der afsat 4 timer til at glasere/male de tingI fik produceret. I kan hente jeres færdige ting 1 uges tid efter,I har glaseret.
Vi starter alle dage med morgenkaffe og en fælles introduktion, hvorefter I har mulighed for at arbejde selvstændigt eller sammen om små og større juleprojekter. Vi holder frokostpause sammen ca. 12:30. Her er der også tid til at vende formiddagens arbejde med hinanden.
På kurset vil I blive introduceret for forskellige lertyper og teknikker. I vil blive vejledt i, hvad der er muligt i forhold til jeres ideer, så det kræver ingen forkundskaber at deltage.
I skal indregne udgifter til brænding og ler. Prisen er for 2 deltagere.
Tilmeld den voksne og skriv barnets navn i kommentarfeltet.

Århus Kunstakademi
Vestergade 29