Holdet ergodt for begyndere; det er velegnet for seniorer, men som letøvet kandu også få glæde af at gå på holdet.
På dette hold er tempoet langsomt og blidt, men du får alligevel strakt kroppen godt igennem på alle leder og kanter, så du mærker, du er til. En god afslutning på ugen og indgang til weekenden.
IYENGAR® yoga er en yogaform, hvor du får styrket både krop og sind, mærker roen og lærer at være til stede i nuet. Du træner styrke, smidighed, balance og nærvær. Der bruges redskaber som klodser og bælter, så alle får det maksimale ud af stillingerne.
Der sluttes altid af med en god dybdeafspænding. Alle i helt almindelig fysisk form kan være med.
Af hensyn til corona-smitte skaldu medbringe: 1 yogamåtte,3 yogaklodser (11 cm x 22 cm x 7 cm), 1 yogabælte (2,5 m) ogto yogatæpper.
Underviser er Birgitte Melbye http://www.melbyeyoga.dk/
Sted: Antroposofisk Kulturhus, Rosenvangs Allé 251 A, 8270 Højbjerg (torv) Undervisningen foregår online pga. coronakrisen, indtil aftenskoleundervisning er tilladt i kulturhuset.
Der kan blive indført en turnusordning, hvis der bliver indført forsamlingsforbud, så der må være færre end de 12, der max. er på holdet.Den vil betyde at nogle få kursister på skift sidder over hver gang, men så til gengæld får et link til en undervisningsvideo, som de kan lave yoga efter derhjemme.

Højbjerg Torv
Rosenvangs Allé 251
8270 Højbjerg

29-01-2021 kl. 10:30
Birgitte Melbye
Sal ovenpå

DOF Højbjerg Yoga Aftenskole
8270 Højbjerg
E: info@hoejbjergyogaaftenskole.dk

Børneværkstedet er et unikt tilbud for børn, der har lyst til at beskæftige sig kreativt med bl.a. tegning, maleri, collage og keramik. På Børneværkstedet har børnene som udgangspunkt mulighed for at tilrettelægge deres egne forløb og projekter. Der vil foregå en kontinuerlig læring og vejledning af håndværksmæssige teknikker, og der vil ind imellem være små introduktioner til forskellige kreative projekter. Vi lægger vægt på, at det er børnenes egen lyst og motivation, der er drivkraften i den kreative proces. Det gør vi, for at børnenes forskellige oplevelses- og indlæringsmønstre bliver anerkendt og værdsat og for at give dem mulighed for at finde frem til deres eget kreative udtryk. Børneværkstedet er et tilbud til børn fra 8-12 år. Det er ikke muligt for forældre eller anden voksen at deltage eller opholde sig på Børneværkstedet under aktiviteten. Skal der tages specielle hensyn til barnet, vil vi gerne vide det ved tilmeldingen. Bemærk ungdomsholdet tirsdag aften for ældre børn.

23-02-2021 kl. 15:30

E: info@aaka.dk

Holdet er for unge, der har lyst til at beskæftige sig kreativt med bl.a tegning, maling, keramik og collage. Den faglige læring og instruktion foregår i en fremadskridende proces strakt ud over hele semestret.
Af hensyn til forskellige oplevelses- og indlæringsmønstre foregår undervisningen og bistanden individuelt ud fra elevens egne kompetencer.
På Børneværkstedet for unge har man mulighed for at tilrettelægge sit eget forløb og projekter. Der lægges vægt på, at det er de unges egen lyst og motivation, der er drivkraften i den kreative proces.

23-02-2021 kl. 18:15

24-02-2021 kl. 15:30

25-02-2021 kl. 15:30

Efteruddannelse til zoneterapeuter

Elsker du at arbejde med de små fødder? Kunne du tænke dig at blive endnu bedre til at “læse barnet” du får i din klinik? Det er supergodt at kunne læse barnet med det samme man ser det, altså kunne gennemskue hvilke problematikker, der giver ubalance hos barnet. Jeg vil lære dig en masse godt på dette kursus som du kan bygge videre på.
Kurset vil lære dig hvilke signaler kroppen giver fra top til tå. Kurset giver dig en masse effektive
teknikker du kan bruge og som kan balancere kroppen hurtigt.
Så vil vi se på en masse cases, altså historier. Du kan komme med cases fra din klinik hvis du ønsker. Det plejer at være et par fantastiske dage med børnene i fokus.
Prisen er inkl. materialer, kaffe / te

Frederiksgade 79

02-04-2021 kl. 09:30