Er du nysgerrig på, hvorfor din chef, din kollega, din partner eller ex-partner gør, som de gør? Og kunne du somme tider ønske, at du selv var mere rummelig? Øg forståelsen for dig selv og andre.
Måske har du undret dig over dine børns forskellighed eller har tænkt om én du kender, at han eller hun virker kontrollerende, konfliktsky, egoistisk, følsom eller kværulerende? Enneagrammet beskriver ni personlighedstyper og øger forståelsen for dig selv og for andres handlinger. Det træner effektivt vores evne til at være nærværende, rummelige og opretholde en god balance. I dag bruger vi systemet professionelt til at udvikle organisationer, i forbindelse med personlig udvikling, parterapi, til at styrke relationer, i stressbehandling og i pædagogisk arbejde med børn.

Aarhus Aftenskole
Stenvej 19
8270 Højbjerg

19-04-2021 kl. 18:30
Mettstine Hattesen
Lokale 3

AOF Aarhus
8600 Silkeborg
E: aftenskole@aof.dk

Efteruddannelse til zoneterapeuter
2 dags kursus i Aarhus.
Et kursus hvor jeg vil gennemgå hvordan du kan bruge fem-element i praksis, du vil få al den teoretiske viden vist på forskellige cases. Der vil helt sikkert være HOVEDPINE-cases og SØVN-problem cases, derudover vil du kunne bruge egne cases fra din klinik.
Meridianmassage på en supereffektiv og dejlig måde, du vil elske at supplere denne massage med anden behandling i klinikken.
Efter kurset vil du kunne bruge din viden om aspekterne til hvert element hurtigt og effektivt til at finde årsagen til ubalancen og lave en super behandlings strategi. Du bliver også god til at mærke puls og flytte energi langs meridianerne.
Der vil blive behandlet praktisk det halve af tiden.
Prisen er inkl. materialer, kaffe / te og kage

Frederiksgade 79

07-05-2021 kl. 09:30
Janni Almosetoft

Zoneterapeutskolen Logos
E: lk@fo-aarhus.dk

Et kursus for dig, der skal på ferie i Frankrig og har brug for en hurtig opfriskning af det franske: hvordan begår man sig i butikker, på marked, på restaurant, på hotel mv. Hvordan stiller man spørgsmål, finder vej for ikke at nævne det drilske franske talsystem. Kurset strækker sig over fire koncentrerede mødegange med forhåbentlig masser af frankofili og grin.

Aarhus Aftenskole
Stenvej 19
8270 Højbjerg

01-06-2021 kl. 17:00
Stine Sommerlund
Lokale 7

AOF Aarhus
8600 Silkeborg
E: aftenskole@aof.dk

...til at flytte qi'en og til at balancere kroppens organer og meridianer nemt, effektivt og påen rar måde.
Jeg sætter fokus på dig som behandler. Du bliver på dette kursus opmærksom på atbruge alle dine stærke sider i din zoneterapi-behandling med et lille touch af noget nyt ogspændende.
Du vil kunne balancere organerne på få sekunder med disse teknikker. Du vil kunne læsemeridianernes blokeringer og løsne dem op meget effektivt med disse teknikker.
Du får gode teknikker til at komme op i din egen frekvens. Redskaber til at passe på digselv!
Du får - udover dette fysiske kursus - også adgang til det online, så du kan se det igen når duer klar.
Udvikling, nye teknikker, gode grin og ikke mindst samvær med gode kolleger.
Prisen er inkl. materiale, kaffe / te

Frederiksgade 79

21-08-2021 kl. 09:00