Workshop - nøglen til din indre power

15-06-2019
Aalborg
Forbered dig på den mest omsorgsfulde dag med åndedrætsøvelser, styrkende Hatha yoga, guidet meditation og kærlighedshealing til dig.

Du vil blive svøbt i omsorg, fyldt op med selvkærlighed og power, healingen kommer til at fylde din krop, sind og sjæl op. Du går herfra med følelsen af at være i kontakt med din indre rå power og at turde stå ved den du er.
Du vil få en lille ting med hjem fra workshoppen som vil styrke dig i din rejse i selvkærlighedens navn?

Charlotte starter dagen med energigivende åndedrætsøvelser, der glider over i 1,5 times styrkende Hatha yoga.
Herefter vil Annemaii fortælle om og give NADA til dem der har lyst. NADA er en øreakupunktur der hjælper krop og sind i balance. NADA består af fem små nåle som placeres forskellige steder i øret. Mens du ligger med nålene (valgfrit) vil Annemaii lave en guidet kærlighedsmeditation med fokus på DIN power og sjælshealing.

Undervisere:
Charlotte Pape, uddannet Hatha yogalærer v/Dansk Yoga 2005 og siden Yin yogalærer v/Joe Barnett (Paul Grilley).
Annemaii Christensen, Certificeret NADA behandler 2017 v/ NADA Danmark,
certificeret Kosmetisk akupunktur behandler 2018 v/ Innowell,
certificeret BMS Painkillers Akupunktør 2018 v/Peter R. Cole,
certificeret Personlighedslæser og sjælehealer 2018 v/ Krumme Håndlæser
Varighed: 3,5 time (der er afsat tid til spørgsmål efterfølgende)

15-06-2019 kl. 09:30
Charlotte Pape
Lila 1

E: info@fokus-folkeoplysning.dk

Workshop: Familieyoga - tumlinger og voksne (3-5 år)

22-06-2019
Aalborg
Lær og leg børneyoga sammen, når vi i løbet af 45 minutter bevæger kroppen og bliver udfordret på sjove måder med yogalege, åndedræt og kreative og artistiske udtryksformer, som guides kærligt via en historie eller et relevant tema fx Dyreyoga.
Børneyoga kan styrke børn motorisk, kropsligt, mentalt og psykisk. Vi har fokus på balance, styrke og koordination tilsat en masse fantasi, magi og positive ord.
Få ny inspiration til måder du kan være sammen med dit barn på - Børnene elsker at se mor, far, faster eller mormor lege med som hoppende frøer eller en drillesyg elefant der sprøjter med vand.
Plads til alle kan være med – uanset om I har prøvet yoga før eller ej.
Medbring flaske vand, krammebamse og behageligt tøj, du kan bevæge sig i. Strømper eller bare tæer.

22-06-2019 kl. 10:30
Bibi Frederiksen
Lila 2

E: info@fokus-folkeoplysning.dk

Workshop: Familieyoga for børn og voksne (6-9 år)

22-06-2019
Aalborg
Lær og leg børneyoga sammen. I løbet af 60 minutter bevæger vi kroppen og bliver udfordret på sjove måder med yogalege, åndedrætsøvelser, gruppe/partnerøvelser, kreative og artistiske udtryksformer, som guides kærligt via en historie eller et relevant tema fx venskab. Til sidst får vi ro på og afslutter vi cool down og afspænding.
Børneyoga kan styrke børn motorisk, kropsligt, mentalt og psykisk. Vi har fokus på balance, styrke, smidighed og koordination tilsat en masse fantasi, magi og positive ord.
Få ny inspiration til måder du kan være sammen med dit barn på. Børnene elsker at se mor, far, faster eller mormor lege med som hoppende frøer eller en drillesyg elefant der sprøjter med vand.
Plads til alle kan være med ;– uanset om I har prøvet yoga før eller ej.

22-06-2019 kl. 11:45
Bibi Frederiksen
Lila 2

Vævestrik

02-11-2019
Bemærk: Denne workshop kræver at du er tilmeldt hold 49050 Fiberfryd

På denne workshop vises du forskellige måder at strikke teknikken Vævestrik. En teknik hvor der strikkes med en eller flere farver, med et vælg af muligheder. Vi skal se på grundteknikken og hvad der er af muligheder og jeg vil give inspiration til at gå i gang med egen model.
Letøvede, øvede

Medbring: garn og pinde der passer sammen, f.eks. til p4

Jena Kofoed er Beklædningsformgiver, underviser i strik, hækling, samt beklædningssyning gennem mange år

02-11-2019 kl. 10:30