Akrylmaleri for begyndere - Fortsættere

30-03-2019
Aalborg
Indenfor akrylmaleri undervises der i det grundlægende og udfra den enkeltes niveau. Eleven kan til dels selv vælge motiver. Der gennemgås farvelære, materialelære, komposition og at male i forskellige billedsprog; naturalisme, ekspressionisme og abstrakt.

Eleven skal medbringe: Svinebørstpensler fra ca. ½ cm, 1 cm, 1½ cm og 2 cm bredde – 2 stk. af hver. Eleven vælger selv lærredsstørrelse, mindst 30x40 cm – størst ca. 100x85 cm. Akrylfarver: titan hvidt, cadmium gult citron, pariser blå eller phatalo blå, ultramarin blå, cinnober rød eller cadmium rød lys, carmin rød eller alizarin. Trækul, knækgummi, stor klud, kraftigt bagepapir eller A4 plastiklommer som palet.
Eleven lærer at blande farver, at placere billedelementerne på billedfladen og at sammensætte de rene farver - jordfarverne og de gråtonede farver, så der fremkommer et interessant kontrastrigt maleri. I processen er man langt væk fra hverdagens genvordigheder, man er kun tilstede i "nuet". Færdigheden i at tænke kreativt udvikles og eleven oplever stoltheden ved selv at skabe.

Kjellerupsgade 16

30-03-2019 kl. 09:00
Peter Skjøtt
19105013

FOF Aalborg
E: info@fof-aalborg.dk

Akvarel-akrylmaleri for begyndere/fortsættere

27-04-2019
Aalborg

Akvarelundervisningen består af farvelære, maleri i lagdelt fladeteknik, vådt i vådt og penseltegning.

Eleven skal medbringe: 1 guldmårs pensel nr. 8, akvarelblok 300g papir – A4 for begyndere og A3 for fortsættere, en palet, en stor blød klud, blyant nr. 2B, viskelæder. Farverne: cadmium gult citron, cinnober rød, alizarin rød, ultramarine blå, pariser blå eller phatalo blå.

Kjellerupsgade 16

27-04-2019 kl. 09:00
Peter Skjøtt
19105015

FOF Aalborg
E: info@fof-aalborg.dk

Australien blev mit land

07-05-2019
MØDESTEDET i FOKUS-huset
Mødestedet er et nyt initiativ med fællesang, oplevelse og samvær. Alle er velkomne.
Pludselig skete det. Min datter Charlotte rejste ud, - og kom aldrig hjem igen. Australien blev hendes nye land. En fortælling fra Alice Thaarups om mødet med Australien igen og igen. I godt 30 år har rejser til Australien været en fast del at rytmen i Alice Thaarups liv. Når èn rejse var gennemført, gjaldt det om at tilrette livet, så der igen blev råd til at rejse ned og se til datteren og hendes familie i det nye land. Vi skal høre fortælling og se film.
Inkl. kaffe og kage

FOKUS, Strandvejen 19