Aeriel Yoga - INTRO

04-02-2019
Aalborg
Aerial Yoga er yoga i en hængekøje — her er der mulighed at blive støttet i yogastillingerne og nå dybere ind i de traditionelle asanas. Vi bruger tyngdekraften og kropvægten til at nå dybere ind i stillingerne. Vi vækker det indre legebarn, vender bunden i vejret, strækker rygsøjlen, styrker balancen, styrker korsetmuskulaturen og sidegevinsten er ekstra mod og bedre koncentrationsevne! Kom og leg og løft din sjæl, du bliver afhængig!
Alle kan være med og vi starter helt fra bunden med teknikkerne.

Påklædning: stramtsiddende tøj der dækker knæhaser og armhuler.
Man må ikke bære smykker eller have lynlås i træningstøjet, for at undgå at beskadige aerialstoffet.
Ingen spisning 1,5 til 2 timer før. Aerial yoga anbefalet ved forhøjet tryk i øjnene, ubehandlet forhøjet blodtryk og graviditet. Du deltager på eget ansvar.

Kom venligst 10 min. før timen starter, da køjerne skal justeres til præcis din højde.

FOKUS, Strandvejen 19

04-02-2019 kl. 16:30
Charlotte Pape
Lila 1

FOKUS Folkeoplysning
E: info@fokus-folkeoplysning.dk

Aeriel Yoga - Teens

06-03-2019
Aalborg
Aerial Yogaeryoga i en hængekøje af blødt stof materiale. Her er der mulighed for at undersøge yogastillingerne og nå dybere ind i de traditionelle asanas, både hængende og på måtten.
Vi bruger tyngdekraften til at afspænde og afbalancere kroppen. Skævheder justeres langsomt i de lange, intensive stræk.
Vi leger yogaenog vækker det indre legebarn, vender bunden i vejret,strækker rygsøjlen, styrker balancen,styrker korsetmuskulaturen og sidegevinsten er ekstra mod og bedrekoncentrationsevne!

Kom og leg og løft din sjæl, du bliver afhængig!
Dette hold henvender sig særligt til dig mellem 10 og 18 år

FOKUS, Strandvejen 19