"Blues/Roots Guitar"

16-09-2019
Optager løbende
Begyndere/let øvet
Kunne du tænke dig at spille fingerspil ("boom-chick" fingerpicking) og - eller slideguitar både i "åben" og almindelig tuning, så er dette holdet for dig. Med udgangspunkt i blues/roots genren vil vi både kigge på teknik, improvisation, akkorder osv. ( Obs! Slideguitar kræver at ens guitar er sat op med tykkere strenge end normalt. Ring evt og få en snak med læreren, og hør om din guitar er klar til slide)
Mikkel Andersen Tlf. 20914184

Nordkraft
Teglgårds Plads 1. niv. 7

16-09-2019 kl. 18:00
Mikkel Emil Andersen
Sammenspilslokale 2
192126
6,5

Den Rytmiske i Nordkraft
E: kontor@den-rytmiske-aalborg.dk

10 – 24 måneder :Tumlinge Rytmik

18-09-2019
Optager løbende
I babyrytmik stimuleres babys sanser gennem sange, lyde, kærlig berøring, bevægelser og lege med fx rasle æg, tørklæder og sæbebobler. I lærer en masse danske sange og øvelser, der understøtter dit barns udvikling. I vil få opbygget et repertoire, som kan bruges derhjemme i badet, ved puslebordet og til sovetid.
En mulighed for at få en skøn stund med nærvær og at styrke båndet mellem baby og forælder.
Hver time afsluttes med en kort instruktion i massage af beroligende punkter.

søgeord: børnemusik børnerytmik

Nordkraft
Teglgårds Plads 1. niv. 7

18-09-2019 kl. 15:30
Natasja Vinther
Børnerytmik
192802

Den Rytmiske i Nordkraft
E: kontor@den-rytmiske-aalborg.dk

"Lune Larsen" i musikken og kunstens Atelier

04-10-2019
19:00 Fredag
Vodskov
Vi har alle haft et forhold til ham, hans tekster og hans stemme. Når ”Larsen” åbnede munden, så lyttede man. Han sang til dig og til fællesskabet. En rigtig spillemand. Denne aften besøger vi kunster Lars Johannesens atelier og hører musik og fortællinger om Kim Larsen. Flemming Retbøll fortæller anekdoter og viser billeder. Musikerne Lars på trommer og Kim på sang og guitar vil på deres egen sprælske og glade facon være den musikalske ledsagelse til fortællingerne. Der serveres en let anretning incl. 1 glas vin. Øvrige drikkevarer kan købes. En helt igennem dejlig aften med mad, musik og fælles hygge i skønne omgivelser.

Art & Vision
Smalby 3
9310 Vodskov

04-10-2019 kl. 19:00
Flemming Retbøll

AOF Nord
E: aofnordjylland@aofnord.dk

"Then there was silence" Foredrag m. fotograf Jan Grarup

10-10-2019
Aalborg Øst
Jan Grarup er uddannet fra journalisthøjskolen i Århus. Han har igennem de sidste årtier rejst verden rundt flere gange for at dække krige, konflikter og humanitære katastrofer. Hans arbejde afspejler hans tro på, at fotojournalistikken bruges som et redskab og vidner om nødvendigheden af at fortælle historier om mennesker, der ikke selv er i stand fortælle deres egne historier.
I dette foredrag tager Jan Grarup os med ind i bogværket: ”And then there was silence”. Bogen er et fotografisk monument over Jans årtier lange arbejde som fotograf i nogle klodens absolutte krisezoner. Foredraget er højst personligt og absolut aktuelt og Jan giver tilhørerne et sjældent indblik i de mange timers arbejde, der er gået forud for bogen. Hvordan han har fotograferet, udvalgt og skabt æstetik i en bog, der viser nogle af de værste sider af verden, men samtidig også indeholder glimt af håb og nogle af de mest formidable menneskelige egenskaber som overlevelse, omsorg og kærlighed. Den 4 kg. tunge crowdfundede bog, er blevet både mørk, tankevækkende, lægger op til refleksion, og bærer en skønhed. Det mener vi også dette foredrag vil gøre.

Trekanten
Sebbersundvej 2 A
9220 Aalborg Øst

10-10-2019 kl. 19:00
Jan Grarup
Salen

AOF Nord
E: aofnordjylland@aofnord.dk

50 år med Limfjordstunnelen

26-11-2019
Aalborg
Vi mødes i byens mindste og mest ukendte biograf, Kinorama i Jazz-centeret overfor Nordkrafts bygning. Her skal vi sammen med Orla lave film arkæologi og finde film frem fra dengang vi fik en ny måde at passere fjorden på. Vi fik en tunnel. Det var helt vildt! Vi møder billeder fra tunnellens tilblivelse og ibrugtagning. Bente Jensen fra Aalborg Arkiverne vil fortælle om forbindelser over fjorden. Bente Jensen skrev for år tilbage en fin bog om dette emne.

Kinorama
Kjellerups Torv 2