IT Workshop

28-03-2019
Nibe
Tag din bærbare under armen og mød op på skolen. Her vil du møde andre, der også synes, at det kan være ret så udfordrende at bruge facebook, e-boks, netbank og mange af de andre rigtig smarte ting på internettet. Mille vil tage et nyt emne op hver gang, og du kan komme med dine forslag til, hvad du har behov for, at Mille skal undervise i og hjælpe til med. Sammen løser vi alle udfordringerne.

Sønderholm Skole
Stadionvej 2
9240 Nibe

28-03-2019 kl. 10:00
Mille Boje Carlsen
Lokale 1

AOF Nord
E: aof@aofnord.dk

Italiensk 1

01-05-2019
Aalborg
For dig uden eller med meget lidt kendskab til sproget.

Vi arbejder med dialogen i form af spørgsmål/ svarteknik, samt ordforrådsøvelser til indlæring af nye ord.

Aftenskolernes Hus
Kjellerupsgade 16

01-05-2019 kl. 19:00
Mariarita Liberati
Aftenskolernes Hus
19135301

FOF Aalborg
E: info@fof-aalborg.dk

INTRO TIL AT BÆRE

12-05-2019
10:30 Søndag
Aalborg
Et lynkursus med introduktion til at bære dit barn - her vil du blive præsenteret for fastvikle og høre mere om andre bæreredskaber. Du kan bruge denne workshop til at spore dig nærmere ind på, hvilket redskab som er det rette for dig.

Du vil blive præsenteret for forskellige fif og tips til, hvordan du gør det at vikle og bære til en god oplevelse for både dig og baby. Du vil få viden om ergonomi og sikkerhed, og du vil høre om fordelene ved at bære dit barn.

Du er velkommen uanset erfaringsniveau.
Jeg har viklerog forskellige redskaber til rådighed, men har du din egen så er du velkommen til at medbringe den.

Om underviseren, Birgitte Poulsen:
Jeg er uddannet slyngevejleder hos Slingababy i 2018. Derudover så er vejledning hos mig også baseret mine egne erfaringer med bærereskaber. Jeg har tillært mig enormt meget viden ved at læse teori og nørde baggrundsviden om, hvad det at bære vores børn, betyder for både
os som forældre og for vores børn. Jeg holder mig hele tiden opdateret på den nyeste viden om at bære.

Min viden om anatomi, krop og bevægelse kommer fra mere end 10 år som funktionel fitnessinstruktør. Her har jeg blandt andet interesseret mig særligt for genoptræning af kernemuskulaturen, samt mave/ryg træning.I forlængelse heraf er jeg også uddannet børneyogainstruktør,
hvorved jeg har studeret børns anatomi og fysiologi.
Jeg er uddannet socialrådgiver, cand.soc og familieterapeut, derfor så er vejledning hos mig også baseret på min socialfaglige viden. Som socialrådgiver har jeg altid arbejdet med familier og interesseret mig for, hvordan tilknytning mellem forældre og barn kan støttes via forskellige værktøjer - slyngen er, for mig, et af disse værktøjer.
Du kan læse mere om mig på min hjemmeside, hvor du også finder link til min portfolio.
Du kan også finde mig på Instagram og se lidt om mit vikleliv:
@omsorgsmor
@bjergepoulsen

FOKUS, Strandvejen 19

Søndag
12-05-2019 kl. 10:30
Birgitte Bjerge Poulsen

FOKUS Folkeoplysning
E: info@fokus-folkeoplysning.dk

INTRO TIL RYGBÆRING

12-05-2019
11:30 Søndag
Aalborg
I løbet af denneworkshop vil du blive introduceret til det at bære dit barn på ryggen, og du vil blive introduceret til, at bruge både vikle og andre bæreredskaber, samt spore dig nærmere ind på, hvilket redskab som er det rette for dig.
Du vil blivepræsenteret for forskellige fif og tips til, hvordan du gør rygbæring til en god oplevelse for både dig og baby. Du vil få viden om ergonomi og sikkerhed, og du vil høre om fordelene ved at bære dit barn.

Du er velkommen uanset erfaringsniveau.

Om underviseren, Birgitte Poulsen:

hvorved jeg har studeret børns anatomi og fysiologi.
Du kan også finde mig på Instagram og se lidt om mit vikleliv:
@omsorgsmor
@bjergepoulsen