ORIENTALSK DANS FOR BØRN 7-11 ÅR NYHED

26-09-2018
Aalborg
Optager løbende
At bevæge sig sammen til en fortælling ledsaget af orientalsk musik kan inspirere børn. De får mulighed for at fordybe sig i det eventyrlge og møde ny musik. I dette forløb vil dansen følge 1-2 eventyr som jeg har skrevet til orientalsk musik. Børnenes trin og musikken vil fremhøve stemninger og handling i historien. De vil bevæge slør og/eller stokke i fællesskab og evt. bruge avissværd til at fortolke musikken. Nogle grundlæggende formationer trin over gulvet og bevægelser fra mavedans vil indgå.

Nordkraft
Teglgårds Plads 1. niv. 7

26-09-2018 kl. 16:00
Stephanie Nagy
Danselokale

Den Rytmiske i Nordkraft
E: kontor@den-rytmiske-aalborg.dk

Originalerne i mit liv

09-10-2018
Nørresundby
En rejse i ord gennem en bondesøns opvækst med fokus på alle dem ingen havde brug for. Her møder vi Cylus, Smedepeter, Ingeborg, Frederik Frysehus, Jørgen Knudsen, Mams, lille Poul og mange andre. Mennesker som fortjener at deres historie bliver fortalt smukt - og med et glimt i øjet. Det er fortællerens egen historie med humor og gribende øjeblikke men samtidig er det manges historie for vi var mange som voksede op i det landbrugsland som så drastisk skiftede karakter da hesten forsvandt og gårdene blev større og større. Karsten Hansen er en fremragende fortæller med rødder i både forsamlingshuset, folkekirken og den frie skoleverden. Vi kender ham fra TV programmer som "Gudenåen - en rejse på floden", "Offroad Nordjylland" og "Langt højere bjerge". Det bliver en magisk fortælleraften.
Kl 18.00 køb din aftensmad inden fordraget

en del af den Nære Aftenskole i Vangen

Café Mama Moss
Vangen 83c

09-10-2018 kl. 19:00
Karsten Kort Buks
lokale

AOF Nord
E: Aalborg@AOF-Danmark.dk

Om at være sig selv - og om at være mig

13-11-2018
Aalborg
Om at være sig selv - og om at være mig

v/ Michael Meyerheim

Michael Meyerheim fortæller om de værdier, der har betydning for ham, om sin grundlæggende indstilling til tilværelsen, om at gøre sig umage og ikke bekymre sig for meget - om hvad det indebærer at være tv-vært og frem for alt om det sjove i tilværelsen, illustreret gennem hans arbejde i tv med Spørg Charlie, hans samarbejde på morgen tv med Cecilie Frøkjær og hans møder med Victor Borge.

Han indvier os også i en dramatisk familiehistorie og hvilken betydning den har haft for ham. På det personlige plan afslører han også, at han er født uden den store selvsikkerhed, og han forholder sig med et glimt i øjet til at være gået i den tredje alder og fortsætte med at være nysgerrig.

Michael Meyerheim indledte sin karriere som skrivende journalist for Frederiksborg Amts Avis og siden for Politiken fra 1973-1988. Her arbejdede han i 4 år som USA-korrespondent. Han har også beskæftiget sig med så forskellige områder som sport, universitetsforhold og lægevidenskab.

Siden blev Michael Meyerheim vært på TV2 allerede fra TV2’s start i 1988. I 1996 var han med til at starte Skandinavisk Film Kompagni, som siden blev solgt til JP Politikens Hus.

Han var den første vært på et gameshow i Danmark, Lykkehjulet, og siden lancerede han nye genrer som talkshows og morgen-tv. Han har blandt andet været vært på Eleva2ren, Meyerheim & Co, Meyerheim After Eight, Ugen der gak, Go’morgen Danmark, Spørg Charlie og Talkshowet Meyerheim.

I 2010 modtog han tv-branchens ærespris.

Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4

13-11-2018 kl. 17:00
Michael Meyerheim
Aalborg Kongres & Kultur Center

FOF Aalborg
E: info@fof-aalborg.dk

Oplev Toscana og Cinque Terre med LOF

08-05-2019
Nørresundby
LOF inviterer på en spændende kulturarvsrejse til Toscana og Cinque Terre i italien.
Tag med på vores 8 dages eventyr og oplev en unik del af Europas kulturarv. Vi rejser den 8. maj 2019 og flyver fra både Billund og København. Rejsen bliver ledet af dansk-italieneren Kim Ferrigno.
I Cinque Terre finder vi en af Europas smukkeste kyststrækninger, der tilmed er optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Vi oplever både Cinque Terre fra vand og fra landsiden. Vi sejler til romantiske Portofino og eksklusive Santa Margherita. Cinque Terre betyder ”De Fem Landområder,” og er den italienske kyst, når den er smukkest.
Toscana
Oplev det smukke bølgende landskab i Toscana. Her skal vi blandt andet besøge Lucca med den imponerende bymur, se det skævve tårn i Pisa og nyde Italiens måske smukkeste plads Piazza del Campo i byen Siena. Vi besøger også San Gimignano, der er optaget på UNESCO’s liste over kulturarv. Undervejs gør vi stop på en vingård og smager på de liflige dråber.

På hele turen er der Dansk rejseleder, Kim Ferrigno der er blandt de danskere, der har størst kendskab til Italien og italienske forhold.

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Jyllands-Postens læserrejser og Albatros Travel. Rejsereservation og spørgsmål:

3698 9898 | info@albatros-travel.dk

www.albatros-travel.dk/lof

Se mere info i rejsebrochuren HER

Oplevelsestur

08-05-2019 kl. 08:00