Callanetics & afspænding Vikombinerer forskellige øvelser som styrker kroppen. Vi arbejder med øvelser for at forlænge væv og muskler som er for kort og for stramt. Øvelser somafspænder og udspænder muskler og bindevæv, holdnings korrigerende øvelser, venepumpe øvelser - alt i et roligt tempo. Vi har fokus på kropsbevidsthed,i forhold til egen egen formåen og resourcer. Medbring tæppe/pude og tøj egnet til bevægelse. Birgitte Rørstrøm er examineret afspændingspædagog, og har en lang erfaring som underviser i callanetics og arbejdet med kroppen.

28-10-2020 kl. 14:00
20331

E: rosa@rosa-roskilde.dk

Callanetics & afspænding Vikombinerer forskellige øvelser som styrker kroppen. Vi arbejder med øvelser for at forlænge væv og muskler som er for kort og for stramt. Øvelser somafspænder og udspænder muskler og bindevæv, holdnings korrigerende øvelser, venepumpe øvelser - alt i et roligt tempo. Vi har fokus på kropsbevidsthed,i forhold til egen egen formåen og resourcer. Medbring tæppe/pude og tøj egnet til bevægelse. Birgitte Rørstrøm er exmineret afspændingspædagog, og har en lang erfaring som underviser i callanetics og arbejdet med kroppen.

22-10-2020 kl. 14:00
20332

E: rosa@rosa-roskilde.dk

Callanetics & afspænding Holdet er til dig, som har særlige behovog kan derfor kun være medpå et mindre hold.Er du i tvivl,er du velkommen til at kontakte kontoret. Vikombinerer forskellige øvelser som styrker kroppen. Vi arbejder med øvelser for at forlænge væv og muskler som er for kort og for stramt. Øvelser somafspænder og udspænder muskler og bindevæv, holdnings korrigerende øvelser, venepumpe øvelser - alt i et roligt tempo. Vi har fokus på kropsbevidsthed,i forhold til egen egen formåen og resourcer. Medbring tæppe/pude og tøj egnet til bevægelse. Birgitte Rørstrøm er examineret afspændingspædagog, og har en lang erfaring som underviser i callanetics og arbejdet med kroppen.

22-10-2020 kl. 15:15
20333

E: rosa@rosa-roskilde.dk

Et kursus, hvor der lægges vægt på virkemidler og udtryk med lys og skygge. Kurset er for øvede deltagere. Der arbejdes med en del individuel undervisning hen mod en selvstændig profil.

Kildegården 7

26-10-2020 kl. 19:00
Maria Zahle
Zone 3
20B2010

Roskilde Aftenskole
E: roskildeaftenskole@gmail.com

Akustisk Guitar/ Elguitar Instrumental undervisningfor begyndere og let øvede Hvad enten du er nybegynder eller let øvet, vil undervisningen starte dér hvor du er. Og husk: Det er aldrig for sent at gå i gang med at spille et instrument! Undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte elevs niveau og ønsker og alle aldre er velkomne. Undervisningen omfatter: Indføring i guitarens anatomi og sprog Stemning af guitaren Plekterspil / Flatpicking Fingerspil / Fingerpicking Akkorder og power-akkorder, herunder læsning af akkorddiagrammer At akkompagnere til sange / brugsguitar Introduktion i grundlæggende relevant musikteori og rytmelære efter behov Grundlæggende færdigheder i improvisation og melodispil herunder dur, mol og pentatone skalaer Grundlæggende højre og venstrehåndsteknikker ved rytme og melodispil Gode, effektive og hensigtsmæssige øve vaner Undervisningen tager fokus på indlæring af korrekte teknikker, således at typiske begynderfejl og dårlige vaner mindskes eller helt undgås. Vi går efter at følelsen af fremgang og tiltagende mestring af instrumentet hurtigt indtræffer. Genremæssigt bevæger vi os i en bred vifte af stilarter: Folk, Rock, Pop, blues og enkelte jazz standarder efter elevens eget ønske. Underviseren kan være behjælpelig med at udvælge og anskaffe det helt rigtige instrument og eller udstyr, hvis dette er aktuelt. Medbring guitar, capo, clip-on tuner og optagemedie. Undervisning foregår i tidsrummet mellem kl. 14 og 16, efter aftale med underviseren. Carsten Hansen er uddannet musiklærer fra Københavns Professionshøjskole.Carsten har mange års erfaring som guitarunderviser og udøvende musiker/guitarist i bagagen. Carsten lægger vægt på at undervisningssituationen er motiverende, tryk og munter med fokus på den enkelte elevs personlige behov, udvikling og ønsker. Du kan kontakte Carsten via: carshans@gmail.com

Musikkens Hus
Kildegården 6

28-10-2020 kl. 14:00
Carsten Hansen
20327

E: rosa@rosa-roskilde.dk

Acryl pouring Vil du lære at male fantastiske billeder på få timer? Du får (næsten) altid et godt resultat med flydende acryl farver og jo mindre du laver, jo flottere bliver resultatet. Acryl Pouring er et meditativ teknik, hvor farverne først fortyndes og så blandes på en speciel måde med nogle effekter, som sprit eller silicone. Med den teknik, kan du male uden pensler. Farverne hældes på hinanden og arbejder sig selv igennem hinanden, danner ringe og mønstrer. Vi bruger f. eks. teknikker som "dirty cup" , "open poor" og "string swipe". Materialer: tag akryl maling og limlak samt egne lærreder med (ca. 2 stykke per mødegang størrelse 20 cmx20 cm, eller større). Underviseren sørger for alt andet værktøj og tilbehør. Underviser: Natallia Larsen. Du kan kontakte Natallia på : 40 44 32 69.

31-10-2020 kl. 10:00
20315

14-11-2020 kl. 10:00
20316