Har du lyst til at synge soul, pop, rock, eller musicalsange, er dette hold for dig.
Du vil lære at bruge din stemme med den rette vejrtrækning, støtte, resonans og vibrato og mikrofonteknik.

Vi arbejder med sange du bedst kan lide, hvor styrke, udtryksform og det at finde din egen stil vil være målsætningen.
Hver kursist får således 25 min. soloundervisning inden for det angivne tidsrum. Individuel undervisningstid oplyses via mail ca. 8 dage før undervisningsstart.Om Joanna
Joanna er en udøvende sangerinde, sangskriver og studiesanger og har optrådt med eget jazz- og soulband samt på diskoteker med egen udgivelse. Hun har vundet en sangskriverkonkurrence i England, og underviser i sang på aftenskoler og privat - både børn og voksne.

Kildegården, Musikkens Hus
Kildegården 6B/6C

07-09-2022 kl. 18:00
Joanna Holmen
Lokale 110, 1. sal
7022207044

E: AOF@AOF-Roskilde.dk

Du har lært det kyrilliske alfabet og har lyst at lære videre. Du udvider ordforråd, udvikler talesproget og grammatikken. Sprogundervisningen kan kombineres med historiske og kulturelle emner.Lærebog. Hertz m.fl.: Møde i Petersborg.
Bøgerne kan købes på www.academicbooks.dk

Kildegården, Oplysningens Hus
Kildegården 5B

20-09-2022 kl. 17:00
Nataly Holm
Lokale 312, 2. sal
7022206072

Bøgerne kan købes på www.academicbooks.dk

Kildegården, Oplysningens Hus
Kildegården 5B

20-09-2022 kl. 19:00
Nataly Holm
Lokale 312, 2. sal
7022206071

E: AOF@AOF-Roskilde.dk

Tagkonstruktionen i kirkens korsskæring er et mesterværk. På omvisningen kan der opleves mange håndværksmæssige detaljer: tømmersamlinger som franske låse, skrå hageblade samt håndsmedede stalddørshængsler- og greb i massivt kobber. Oplev den vidunderlige duft af douglasgran fra tagkonstruktionen.
Fra midterskibets- og tværskibets taglemme kan udsigten ud over Roskilde by og omegn nydes, samt fotograferes fra alle verdenshjørner.
Tag praktisk tøj og fodtøj på. Medbring lygte og evt. kamera.
Man skal være fyldt 18 år for at deltage.
Turen foregår på eget ansvar. Mødested: ved den daglige indgang til Domkirken, som man kommer til, når man går til kirken fra Stændertorvet.

03-10-2022 kl. 17:00

E: AOF@AOF-Roskilde.dk

Den nye tagkonstruktion i kirkens korsskæring er et mesterværk. Her findes håndværk i særklasse. På rundvisningen vil der kunne opleves mange spændende håndværksmæssige detaljer: Tømmersamlinger som franske låse og svalehaleblade samt kobberarbejde ved taglemmene i hovedskibet og i Margrethespiret.
Fra midterskibets tagkviste og Margrethespiret kan udsigten over Roskilde og omegn nydes fra alle fire verdenshjørner. På dage med klart vejr kan man, fra Margrethespiret, se Herlev Sygehus, taget af Avedøreværket og fabriksskorstenene i Frederikssund.Tag praktisk tøj og fodtøj på til denne rundvisning. Medbring lygte og evt. kamera. Man skal være fyldt 18 år for at deltage. Turen foregår på eget ansvar.
Mødested: Ved den daglige indgang til Domkirken, som man kommer til, når man går til kirken fra Stændertorvet.

03-10-2022 kl. 19:00

E: vestegnen@aof.dk

Gennem 1000 år har Roskilde Domkirke erhvervet kunst til at udsmykke kirken med.
Kunsten repræsenterer de forskellige tidsperioder i kunstens udvikling. Domkirken er det
eneste sted i Danmark, som afspejler kunsten hele vejen gennem kunsthistorien: romansk
stil, gotisk stil, renæssance, barok, klassicisme, historicisme og funktionalisme. Blandt
hovedattraktionerne kan nævnes: det gyldne alter, de kongelige sarkofager, prædikestolen,