25-09-2018
Roskilde
Optager løbende
Guitaren er et spændende og alsidigt instrument, som bruges i alle former for musik: klassisk, folkemusik, jazz, rock osv. I undervisningen vil der blive gennemgået akkord og fingerspil, node og rytmelære og elementær musikkundskab. Der lægges vægt på at eleven får et bredt kendskab til guitarens muligheder, men i øvrigt får lejlighed til at dyrke den musik de selv ønsker.
El. guitaren er ligesom elbassen en vigtig del af et rock-, jazz-, pop-, eller funkorkester. I og med at guitaren er et akkordinstrument, er det også nemt at komme til at indgå i et sammenspilshold som guitarist. I undervisningen tages der udgangspunkt i den enkelte elevs ønsker, men der lægges samtidig vægt på akkord og gehørsspil, rytmik og akkompagnement. Ydermere indgår der også solospil og improvisation i undervisningen.
El. bassen er et uundværligt instrument i rytmisk musik. Det er et forholdsvis nemt instrument at komme i gang med, og der er altid brug for bassister i diverse sammenspilsgrupper og orkestre. I undervisningen tages der udgangspunkt i den enkelte elevs ønsker, men der lægges samtidig vægt på akkord gehørsspil samt rytmik og akkompagnement.
Der er afsat ½ lek. per deltager pr gang i alt 15 gange.
Ring til aftenskolen 22 11 18 93 eller Niels Holger 23 48 20 17 hvis du har spørgsmål.
Tilmelding og betaling til aftenskolen på indbetalingskort 2905 2551644114

Gråbrødre skole
Grønnegade 15

25-09-2018 kl. 15:00
Nikolaj Holger Jensen

Lirum Larum Musikaftenskolen
E: aftenskolelirumlarum@gmail.com

3Fidlers

22-11-2018
Roskilde
Optager løbende
3 FIDLERS 3 TRADITIONS
Ruthie Dornfeld, Jamie Fox, Kristian Bugge
Torsdag 22. nov. kl. 19.30.
Kildegården Musikkens hus 108

Ruthie Amerikansk old-time, Jamie Métrismusikken og Kristian dansk spillemandsmusik
Hvordan adskiller dansene sig fra hinanden og hvor nært, er de forskellige musiktyper knyttet til dans den dag idag?
Hvirvlende valse, glade polkaer, groovy jigs, fyrige reels og hæsblæsende hopsaer,nykomponerede numre og gamle dansemelodier..
Her kan du læse mere om de 3:www.3fiddlers3traditions.com,og her kan høre dem: www.soundcloud.com/3fiddlers
-Hvordan lyder spillemandsmusik når den er havnet hos de nordamerikanske indianere?
- Hvilke ligheder og forskelle er der mellem de tre traditioner her?
- kan man høre den indianske stepdans og trommemusik et sted i baggrunden af "Métismusikken"?
- har Amerikansk old-time musik tråde tillage til skandinaviske traditioner?
Det er nogle af ingredienserne du vilopleve hos den internationale violintrio ”3 Fiddlers, 3 Traditions”, bestående afRuthie Dornfeld, american old-time, Jamie Fox Métismusikken og Kristian Bugge dansk spillemandsmusik
Tilmelding til aftenskolelirumlarum@gmail.com eller 22 11 18 93. Pris 50,- kr. på konto 2905 2551644114

Kildegården
Helligkorsvej 5