Yoga for alle

Optager løbende
Alle kan have glæde af yoga. Du kan dyrke yoga, hvis du ønsker at træne og vedligeholde din krop og hvis du trænger til at nulstille hjernen og nedsætte dit stressniveau.
Dette opnår du ved regelmæssig yogatræning.
Du bliver smidig og styrker musklerne, du vil opleve åndedræts- og kropsbevidsthed, du styrker din koncentration og balanceevne, du vil opleve bedre kropsholdning og stimulerer dine indre organer samt forbedre dit blodomløb.
Gennem yogaundervisningen sænkes tempoet og du vil mærke indre harmoni, fysisk velvære og mental ro.
Mød op til Hatha yoga i behageligt tøj og med en nysgerrig og positiv indstilling. Medbring skridsikker måtte og tæppe.
Sanne Petersen er certificeret lærer med uddannelsen fra “Dansk yoga”.

Trekronerskolen
Trekroner alle 1

20-02-2019 kl. 17:00
Sanne Petersen
Tumlesal

Yoga for alle

Optager løbende
Dette opnår du ved regelmæssig yogatræning.
Sanne Petersen er certificeret lærer med uddannelsen fra “Dansk yoga”.

Trekronerskolen
Trekroner alle 1

20-02-2019 kl. 18:45
Sanne Petersen
Tumlesal

19-02-2019
Optager løbende
Forkæl dig selv. Prøv Yoga! Afvekslende programmer med rolige/blide og mere dynamiske/krævende øvelser. Vi vil arbejde med de klassiske Yogastillinger og serier. Undervisningen afsluttes hver gang med en kort afspænding. Din krop styrkes og smidiggøres. Holdningen og vejrtrækningen bedres. Du stresser af og batterierne lades op. Undervisningen er for både mænd og kvinder. Alle kan være med uanset alder og tidligere erfaring.

19-02-2019 kl. 17:00
2 A - 1. sal

19-02-2019

19-02-2019 kl. 18:40
2 A - 1. sal

Yoga for seniorer

Optager løbende
Er du blevet senior og synes at din krop trænger til at blive strakt, styrket, smidiggjort og afspændt, så er yoga måske noget for dig?
Vi arbejder med krop og sind og øger på den måde kroppens vitalitet og sundhed, så du oplever større balance fysisk og mentalt. Yoga hjælper dig til at opleve indre ro og større energi og velvære i din hverdag.
Alle timer indledes med en grundig opvarmning, vi fortsætter med klassisk Hatha yoga, åndedrætsøvelser og til sidst en afspænding, så smerter og spændinger løsnes. Undervisningen er for både mænd og kvinder, tag behageligt og lunt tøj på, medbring tæppe.

Majbritt Saust er examineret underviser fra Dansk Yoga.

Ro's Kilde Helsecenter
Vindingevej 34E

20-02-2019 kl. 09:00
Majbritt Saust
Prana-salen

Yoga i Ågerup, Forår 2019

18-03-2019
Roskilde
MANDAG PÅ ÅGERUP BIBLIOTEK.

Den Klassisk Yoga har en gavnlig virkning på krop og sind og formålet er at øge kroppens vitalitet ogsundhed samtskabe balance fysisk og mentalt.
Holdet er lille, da der tages hensyn tilspecifikt på vejrtrækning og allergiforebyggelse, samt astma her i foråret..

Du vil opleve mere indre ro, etstørre energi feldtog generelt bedre helbred medøgetvelvære i din hverdag.

Ågerup Bibliotek
Gundsølillevej 2, Ågerup

18-03-2019 kl. 16:30
1. sal
191159

LOF Roskilde-Greve
E: roskilde@lof.dk

Yoga forårshold

26-03-2019
Optager løbende
Forkæl dig selv. Prøv Yoga!

Gråbrødre Skole
Grønnegade 15-17

26-03-2019 kl. 17:00
Q4007

Yoga forårshold

26-03-2019
Optager løbende
Forkæl dig selv. Prøv Yoga!

Gråbrødre Skole
Grønnegade 15-17

26-03-2019 kl. 18:40
Q4008