Er du blevet senior og synes at din krop trænger til at blive strakt, styrket, smidiggjort og afspændt, så er yoga måske noget for dig?
Vi arbejder med krop og sind og øger på den måde kroppens vitalitet og sundhed, så du oplever større balance fysisk og mentalt. Yoga hjælper dig til at opleve indre ro og større energi og velvære i din hverdag.
Alle timer indledes med en grundig opvarmning, vi fortsætter med klassisk Hatha yoga, åndedrætsøvelser og til sidst en dejlig afspænding, så smerter og spændinger løsnes.
Undervisningen er for både mænd og kvinder. Tag behageligt og lunt tøj på.

Ro's Kilde Helsecenter
Vindingevej 34 E

21-04-2021 kl. 09:00
Malene Deleuran
Prana-salen
20B4086

Roskilde Aftenskole
E: roskildeaftenskole@gmail.com

Yin yogaog meditationkombinerer den stille yin yoga med guidet meditation, så du finder en fysisk og psykisk ro i kroppen.

Yin yoga tager udgangspunkt i kinesisk medicin og giver dig mulighed for at strække musklerne og styrke bindevævet. Den guidede meditation hjælper dig med at bevare fokus og ro i en tid med konstante forandringer.

Vi starter stille med en kort, guidet meditation, hvor du begynder at rette fokus mod dit åndedræt. Derefter fortsætter vi med fåkorte, rolige sekvenser for at vække kroppen og fortsætter over i en række siddende og liggende stillinger, der holdes i 3-5 minutter, så musklerne afspændes og bindevævet stimuleres.

Vi afslutter med en dejlig lang meditation og shavasana,så kan du se frem til en god nats dyb søvn bagefter.Alle kan være med uanset alder og tidligere erfaring.
Tag behageligt og lunt tøj på. Medbring gerne måtte, tæppe, yogablokke og bælte, hvis du selv har det.
Jeg anbefaler, at du kun spiser lidt de sidste 2 timer inden undervisningen.

Kildegården 1

20-04-2021 kl. 18:45
Kari Andersen Mino
Bevægelseslokale 2A (1.sal)
21A4009

Roskilde Aftenskole
E: roskildeaftenskole@gmail.com

Yoga OBS! ledige pladser på mandags hold! Undervisningen indeholder en kombination af dynamiske øvelser og stræk, så vi både har fokus på at styrke og smidiggøre kroppen. Vi starter og slutter timen med åndedrætsøvelser og bruger vejrtrækningen bevidst gennem hele timen, til at fordybe os i stillingerne. Alle kan være med og stillingerne kan tilpasses den enkelte. Kom i løstsiddende tøj og medbring gerne et tæppe, som du kan bruge til afspænding sidst i timen. Max. 10 deltager. Pernille Hartington er uddannet yogalærer i Danmark og har erfaring med undervisning i aldersgruppen 15-60 år.

Lynghøjskolen
Lynghøjen 107

21-04-2021 kl. 19:00
Lokal 28 - kælderen

Snoldelev Sognegård
Snoldelev Bygade 21
4621 Gadstrup

21-04-2021 kl. 10:15
Salen

Snoldelev Sognegård
Snoldelev Bygade 21
4621 Gadstrup

15-04-2021 kl. 18:30
Salen

E: rosa@rosa-roskilde.dk

Yoga Undervisningen indeholder en kombination af dynamiske øvelser og stræk, så vi både har fokus på at styrke og smidiggøre kroppen. Vi starter og slutter timen med åndedrætsøvelser og bruger vejrtrækningen bevidst gennem hele timen, til at fordybe os i stillingerne. Alle kan være med og stillingerne kan tilpasses den enkelte. Kom i løstsiddende tøj og medbring gerne et tæppe, som du kan bruge til afspænding sidst i timen. Max. 10 deltager. Pernille Hartington er uddannet yogalærer i Danmark og har erfaring med undervisning i aldersgruppen 15-60 år.

Idrættens Hus
Kildegården 1